tkrmak Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 dali je netko uspio u dinamo dovest nem wellingtona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 to je malo teze..nit para,nit ce on htjet..ja nisam uspio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Hteo bih da pitam da li je neko mozda saznao za onaj moj problem u kalendaru , sto mi ne pokazuje koje kolo Lige sampiona se igra ili lige evrope ili nekog kupa . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 zasto svaki gol dobijem s ubacaja s desne ili lijeve strane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Objasni malo situaciju.. I preseli se u taktički kutak,ovdje to ne ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Objasni malo situaciju.. I preseli se u taktički kutak,ovdje to ne ide.DIno si saznao mozda za moj problem ono oko kalendara , da ne bude da spamujem ali me strasno nervira kad mi ne pise koje kolo igram ili u kojoj sam grupi , Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Aj ako ti nije problem ponovo okači sa sada ne kopam po svim temama pa ću ti reći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 http://i.imgur.com/rdyJi.jpg Evo na ovu foru , nigde ne pise koje je kolo ili grupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Neki bug vjerovatno,nisam još ovo vidio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Kako da natjeram trenera U19 da stavlja neke igrače u postavu. Igraju onu ligu U19 ali njega konstantno nema. A najveći je potencijal igra i u repki U19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Nikako sem ako ne namjestis da ti voids u19 tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Ma sad će to Zdrafkec riješiti A niš onda..neka prepozna talent u njemu haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 zasto mi se u dinamu uopce ne pojavljuju regeni 2015 godina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Pojavljuju se na pocetku prolecnog dela sezone ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Ma sad će to Zdrafkec riješiti A niš onda..neka prepozna talent u njemu hahapošalji ga na loan u feeder klub i igrat će u prvoj barem 10 tekmi što je dovoljno tako ja radim sa 17-godšinjacima i mlađim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Jel postoji nacin da usporim onaj proces kada pritisnem 'Continue', neki kazu da trebam smanjiti broj liga, a meni je database na oko 55k, pa pitam ako ima neko drugo resenje osim uklanjanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ja imam učitano oko 75k, oke mi radi.. Verovatno je to i do kompa, zavisi kakvu mašinu imaš, može i to da bude problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Da usporis ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ne, da ubrzam, moja greska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Jel postoji nacin da usporim onaj proces kada pritisnem 'Continue', neki kazu da trebam smanjiti broj liga, a meni je database na oko 55k, pa pitam ako ima neko drugo resenje osim uklanjanja?Postoji. Da kupis bolji komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nito24 Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 i jednostavno pitanje sta da napravim da mi se mladi igraci15-18 razvijaju sto bolje brze(cjena ocjene) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 ja ne razumijem, dignem youth facilites, prvo za 2.5 mil, sad za 5 mil..i dovrseno je..i sad dobijem regene..najboljem kazu da ce imat dve * maksimalno..bolje regene sam dobio u prvoj sezoni kad je bilo najslabije neg sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Unapredjujes Youth fascilities Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 24, 2012 Author Share Posted November 24, 2012 ja ne razumijem, dignem youth facilites, prvo za 2.5 mil, sad za 5 mil..i dovrseno je..i sad dobijem regene..najboljem kazu da ce imat dve * maksimalno..bolje regene sam dobio u prvoj sezoni kad je bilo najslabije neg sadDovedi bolje trenere.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Luka treba ti bolji youth recruitment network. Netko je pito za ubrzavanje processinga. Može se to u postavkama ubrzati, ne znam kako se točno zove, ali odgovor je fastest(can't interrupt). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts