Ling^2 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Mozes uvijek dodati ligu ako ti je sadasnji broj igraca nedovoljan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 primjetio sam da u portugalskoj ligi su većina igrača u kluzuluma...jel možda znate još kojuu ligu da ima puno igrača pod klauzulama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 primjetio sam da u portugalskoj ligi su većina igrača u kluzuluma...jel možda znate još kojuu ligu da ima puno igrača pod klauzulama?Brazilska liga, spanska liga, vjerovatno jos par juznoamerickih liga. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 zanima me sta je ono kad odem u preferences pa pod match,processing i onda tamo ima opcija slow(play in background),normal,fast,fastest? sta je najbolje stavit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 To je kada stisnes na continue za novi dan, pa kojom brzinom da to procesira sve što se događa u međuvremenu dok čekaš. Barem mislim da je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Zanima me , kada se igra sa Atl . BIlbaom i kad hocu da kupim igraca iz spanije , on mi kaze da mogu samo Baskijce da kupujem el moze to nekako da se promeni ili moram uvek da kupujem baskijce. Edited November 13, 2012 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ne, za vijeke vijekova moras Baskijce da kupujes. Ali postoji jedna fora, bar je na FM12 postojala. Svakog Spanca koji je mladji od 16 godina kojeg dovedes na posudbu ( bez obzira da li je ili nije Baskijac) on automatksi dobija i baskijsko drzavljanstvo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Ti to ozbiljno želiš? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 ne znam na sta si konkretno mislio dino, ali zelim da napravim od Bilbaa novu Barcu i da eliminisem ih sa prva 2 mesta , ali malo mi smeta sto moram samo baskijce da dovodim , ali dobro bice tezi izazov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 mene zanima sljedeća stvar... Kada sam prvi put uključio FM13 pisalo mi je da mi je 'Computer performance' 4 zvjezdice,drugi put kada sam uključio pisalo je da su 3 zvjezdice,ali treći put je već prevršilo mjeru,palo je na 2.5 zvjezdica,zna li netko do čega može biti? FM12 mi je bio na 5*,ali očekujem da ovaj padne,ali baš za pola teško -.-'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 To ti zavisi koliko dozvoljavas FMu da ti zauzme radne memorije. Ukoliko imas druge programe ukljucene dok ti je i FM ukljcen, onda ce ti vjerovatno Computer Performance pasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 To sam provjerio.Baš prvi put kada sam imao 4* bio je Chrome uključen,a treći put ništa osim FMa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Nesto ti radi, nesto ti crpi procesor. E sada sta, ne znam. Otvori task manager pa vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 najviše mi uzima FM pa Steam,iza toga je sve zanemarivo,a RAM mi je 4gb na lapu,ali možda grafička stvara problem jer je integrirana od 1gb,što misliš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 kolko sejvova imaš jedan ili više...može biti i do antivirusa sad naznam koji imaš oni najviše crpe rama ne brini igr nije ništa sporija i sa 2,5 zvijezdice a kasnije ti se to digne...meni je nekda 4* nekad 5 a nekad i 3 a sve funkcije jednako rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 prvi save,probni onako aj hvala,optimističan sam inače pa ću i s ovim biti.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 (edited) kažem ti bitnije ti je ono game speed nego computer performance dobro jedino ako koristiš 3D ja inače igram na 2D pa mi to nije toliko bitno kažem ti sve funkcije rade isto kolko god zvijezdica imao barem u mom slučaju.. Edited November 16, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado-sa Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 pozz ,,ovako ja sam provjerio on-line da li moj laptop ispunjava najmanje kriterije za igranje fm 13 ,i dobio sam da mi je ram premal,e to znam rijesiti kupi se dodatna memorija,,,nego recite mi takode pise da mi je video card zastarjela,,da li se ona moze update ili kupiti nova ..hvala unaprijed i izvinjavam se ako nije pravo mjesto za ovo pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Za laptop graficka? Moze naravno. Jeste da je ona po pravilu najmanje 30% skuplja od grafe za PC, ali moze. Moj ti je savjet, cisto da se ne zajebes, da taj laptop odneses nekom ko se poznaje u kompjutere i da ti on kaze tacno koja graficka moze i slicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado-sa Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Za laptop graficka? Moze naravno. Jeste da je ona po pravilu najmanje 30% skuplja od grafe za PC, ali moze. Moj ti je savjet, cisto da se ne zajebes, da taj laptop odneses nekom ko se poznaje u kompjutere i da ti on kaze tacno koja graficka moze i slicno. ok,,hvala ti u meduvremenu sam saznao da ne moze i da je skuplje nego kupiti novi barem ovaj moj dell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Obicno to tako bude, to sam i ja htio sa svojim laptopom, kada su mi rekli koliko ce to da kosta, samo sam se zahvalio i otisao direktno u kafanu Nego, ako si mogao da pokrenes FM12 na tom laptopu, vjerovatno ces moci i FM13. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 pozz ,,ovako ja sam provjerio on-line da li moj laptop ispunjava najmanje kriterije za igranje fm 13 ,i dobio sam da mi je ram premal,e to znam rijesiti kupi se dodatna memorija,,,nego recite mi takode pise da mi je video card zastarjela,,da li se ona moze update ili kupiti nova ..hvala unaprijed i izvinjavam se ako nije pravo mjesto za ovo pitanje Zavisi,ako je intergrirana grafička onda se ne može,a da je komp moglo bi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Author Share Posted November 17, 2012 pozz ,,ovako ja sam provjerio on-line da li moj laptop ispunjava najmanje kriterije za igranje fm 13 ,i dobio sam da mi je ram premal,e to znam rijesiti kupi se dodatna memorija,,,nego recite mi takode pise da mi je video card zastarjela,,da li se ona moze update ili kupiti nova ..hvala unaprijed i izvinjavam se ako nije pravo mjesto za ovo pitanjeBiti će možda već danas tut o referencama koje trebaju da se igra FM2013. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 zanima me znaci nova opcija u fm pod training moze se namjestit individual role i specific atribute,kada se stavi specific atribute on se vjezbati ono sto mu se stavi jel tako? a kada bi primjer stavio nekom igracu individual role limited defender sto ce on onda vjezbat?dali ce vjezbat sve atribute potrebne za tu rolu ili? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Hoce, vjezbace sve atribute potrebne za tu ulogu. Evo primjer. Limited defender koristi 10 atributa ( cini mi se 10, nisam siguran). Tih 100% iz treninga ce se podjeliti na 10 atributa sto znaci da ce se svakom posvetiti 10% vremena (100%/10=10%). Ukoliko samo jedan atribut stavis da trenira, on ce se njemu posvetiti 100%, sto znaci da je velika sansa da ce se prije tako povecati taj atribut nego sa Role treningom. Preporucam da taj individual stavis samo ako taj igrac ima par atributa koji su mu niski i koje zelis da poboljsas, a role za igrace koji su kompletni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts