Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 , izgleda da ti se u jednom prozoru otvorila dva ( news i homepage).1) Probaj da promjenis rezoluciju2) Uradi ovo:http://www.fm-balkan.com/forum/topic/6316-xml-parsing-errors/ Ako ne upali, javi da ti pokusam jos nesto naci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TickePa Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Prob je bio u tome sto sam na grafi stavio HIGH PERFORMANCE a ne quality Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 opet ja dosađujem ...kako da sejvam gol a da me ne traži ovo za youtube i kako onda da stavim na forum? ...jer imam jedan fantastičan gol da podijelim na forumu odnosno akciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Kako ga onda mislis postaviti na forum ako ne zelis na YouTube ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 pa zar se nemože video nekako drugacije sejvat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Mozes ga sejvati. Kada ides na Upload highlights, imas opciju export. Oznacis video, kliknes i pratis upustva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Crash dump,događa se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Ovako. Crash dump se najcesce desava jer FM nije 100% saglasan sa nekim programom instaliranim na kompu. Kojim ne mogu ti reci jer ne postoji nacin da to saznas. Drugi razlozi su da si ubacio neku grafiku pa ona smeta FM-u, ili neki drugi dodatak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 evo mene opet pitanje glasi..za one koji su igrali s Dinamom il igraju,jel je ikako moguce dovest vise navijaca na hnl utakmice? i za ove koji su igrali fm 12 dugo,jel se to promjeni nakon par sezona? i jos nesto,tesko motiviram igrace dok dodu utakmice hnl-a,ligu prvaka igraju jako dobro,al onda popusim od jednog splita ili cibalije..ima ko kakav savjet? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 Čekaj,ti želiš više navijača ili bolji TT za HNL? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 evo mene opet pitanje glasi..za one koji su igrali s Dinamom il igraju,jel je ikako moguce dovest vise navijaca na hnl utakmice? i za ove koji su igrali fm 12 dugo,jel se to promjeni nakon par sezona? i jos nesto,tesko motiviram igrace dok dodu utakmice hnl-a,ligu prvaka igraju jako dobro,al onda popusim od jednog splita ili cibalije..ima ko kakav savjet? hvalaNa FM 12 sam igro jako dugo sa Dinamom i radio sam ekspanziju stadiona jer su trbine bile stalno pune. Europski uspjeh je povećao reputaciju kluba i navijači su dolazili. Za kikseve u prvenstvu bih mogao okriviti nedostatak match preparationa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 Pročitaj pravila za idući puta,preporuka je naravno da kupiš FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 kakva pravila? kupio sam ja managera..match preparation sam stavio asistentu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ma Dino obriše post pa odgovori na njega. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 ahaaa :Dnego,sta se tice navijaca,kazes da ce kroz par sezona pocet dolazit vise? zasad sam u europi bio treci u skupini lige prvaka pa prosao u europskoj ligi tottenham i ispao u četvrtfinalu..a uvezi ovog TT prije utakmice,ako ja njima stavim da igraju zbog navijaca,mozda se dvojica motiviraju,kad stavim da igraju opusteno,cesto su nezainteresirani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Nisam siguran kad su mi navijači dolazili, ali mislim da je nakon što sam osvojio LP tako da treba vremena. A TT bi valjalo mijenjat od utakmice do utakmice kako ne bi upao u monotoniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Imam problem! Zbrisao sam betu i instalirao full verzijo. Nije me pitalo za steam code i nista.. Sad nemam full verzije imam još uvijek betu. Šta da učinim? Novi steam acount? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Nisi trebao betu da brises. Ukoliko ti sam nije Steam update-ovao na Full verziju, onda bi mozda trebao da provjeris mail/steam da nisi dobio neki kljuc, tj. kljuc za full verziju. Nejasan mi je SI ovdje skroz, tako da ne znam sta drugo da ti predlozim. Probaj da reinstaliras Steam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TickePa Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Da li se nekome desava da mu steam puca kako kad i izbacuje neki Run time library error? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Meni ne. Je l' to u samoj igri ili pri ulasku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ling hvala takodje. Morao sam otici pod steam - games - activate a product on steam i ukucati kodu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TickePa Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Meni ne. Je l' to u samoj igri ili pri ulasku?U igri znaci igram npr 10 kola i onda zabode i odem alt tab i pise mi neki run error library Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Nemam pojma, prvi put čujem za takav error. Ti onda nemoj koristiti akt+tab, stavi na windows mod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 ocu uci u igricu i pojavi mi ovu poruku: a serious error was encountered and application will close.an error file has been generated in:C:\users\ivana\documents\sports interactive\football manager 2013\crash dumps v0.0.0.0 (2012.11.06 10.50.44).dmp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts