Madridista Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Foreground sugar daddy Manchester City - EnglandParis Saint-Germain - FranceAs Monaco FC - FranceVitesse - HollandAl-lttihad (KSA) - Saudi ArabiaAl-Hilal (KSA) - Saudi ArabiaAl-Ahli (KSA) - Saudi ArabiaGuangzhou - China PRAl-Gharrafa - QatarLekhwiya - QatarAl-Sadd - QatarAl-Arabi (QAT) - QatarAl-Rayyan (QAT) - QatarQatar SC - Qatar ProfessionalAl-Ain - United Arab EmiratesAl-Wahda (UAB) - United Arab EmiratesAl-Wasl - United Arab EmiratesBaniyas - United Arab EmiratesAl-Ahli (UAE) - United Arab EmiratesSouth China - Hong Kong (China PR)Red Bull Brasil - BrazilDesportivo Brasil - BrazilAudax SP - BrazilOlé Brazil - Brasil Background sugar daddy Leicester - EnglandCrawley - EnglandMansfield - EnglandAS Cannes - FranceGoztepe - TurkeyS. Urfaspor - TurkeyLugano - SwitzerlandH. Ramat-Gan - IsraelShandong - China PRMuangthong Utd - ThailandKelantan - MalaysiaSeongnam - South KoreaSuwon - South KoreaSeoul - South KoreaJeonbuk - South Korea Underwriter sugar daddy Chelsea - EnglandStoke - EnglandQ.P.R - EnglandSouthampton- EnglandMiddlesbrough - EnglandBristol City - EnglandWatford - EnglandHuddersfield - EnglandGateshead - EnglandFleetwood - EnglandOM - FranceAS Saint-Etienne - FranceStade Rennais FC - FranceMontpellier HSC - FranceAJ Auxerre - FranceToulouse FC - FranceLeverkusen - GermanyWolfsburg - GermanyHoffenheim - GermanyAnji - RussiaBasel - SwitzerlandWinterthur - SwitzerlandHJK - FinlandFC Inter - FinlandKuPS - FinlandPohang - South KoreaUlsan - South KoreaBusan - South KoreaChunnam - South KoreaJeju - South KoreaEsteghlal - IranSepahan - IranZob-Ahan - IranPersepolis - IranIstanbul BBSK - TurkeyHKFC - Hong Kong (China PR)Lucky Mile - Hong Kong (China PR)Shenhua - China PRMonte Carlo - Macau (China PR)Lam Pak - Macau (China PR)Morton - ScotlandAlloa - ScotlandDeportlvo Maldonado - UruguayBoston River - UruguaySud America - UruguayFC Vestsjaelland - DenmarkAiginiakos - Greece Značenje svakog sugar daddya: Foreground - Ubacivat će novce u klupsku blagajnu sve dok ne odeBackground - Davat će novce za 1 ili 2 promocije kroz 3 ili 4 godineUnderwriter - Dat će novce samo ukoliko je klub pred bankrotom 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Pinn'd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Odlično je ovo, Monaco je sigurno klub sa kojim planiram da igram i to dugu karijeru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
botoX Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 a sta ove treba prvo da dovedem u bankrot pa da odrjese kesu? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 4, 2012 Author Share Posted November 4, 2012 a sta ove treba prvo da dovedem u bankrot pa da odrjese kesu? Tako nekako recimo loša situacija u klubu kao što je sada kod Rangersa i recimo da je Rangers 'Underwriter' onda ne bi bilo ovoga nego bi taj dao love da se ne bankrotira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Madri ovo ti je zivo sranje salim se jako korisno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Malaga nema SD ? Shvatam ja da on ne ulaze pare vise,ali je on bogat,i za njega se moze stavljati Underwritter,a ne da ga nema,jer mu samo jedan konj vredi 96m(objavio covek na twiteru) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Malaga je u financijskim problemima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Hazard #17 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Biće zanimljivo igrati sa Viteseom, na demo-u sam malo počeo sa njima i upoznao se sa ekipom..imaju i više nego solidan budžet (oko 25M) a u klub žele da dođu i igrači poput Drentea, Hitzlspergera, Mensaha i sl.Čim se dočepam menadžera prvi sejv sa njima, već imam neku viziju, a pretpostavljam da ću pisati i neku karijericu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ma Vitesse je zakon. Imacu vremena sljedecih mjesec-dva, pa cu da razvalim nekom pricicom na fazon proslogodisnje. Sada imamo nove clanove, tu je i nova inspiracija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eden Hazard #17 Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Da , sećam se da je bila jedna priča prošle godine na temu Vitesea i bila mi je jako zanimljiva.Ja sam pisao par priča prošle godine (na starom profilu na kome sam zaboravio šifru -.-) ali mi je brzo nestajala inspiracija...ali ove godine definitivno sam odlučio da igram jako dugo jer ovo iščekivanje me ubija i samo čekam da se zavalim i po 10 sati dnevno da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 I ja cu igrati sa Vitesseom,imaju SD,a plus tu je Gazprom kao sponzor,sto bolji rezultati,davace vise para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Nego ljudi hoće meni neko da objasni ako zna kako Shakhtara nema ovde? Mislim nije ga bilo ni prošle godine ako se ne varam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Zato sto nema SD Shakhtar ni u RL. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Za Shakhtar nema potrebe SD,jel imaju bogatog vlasnika koji daje pare za Budget i sponzora koji je na porslom FM-u davao 36m godisnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Konačno da i moj Monaco ima dobru momčad...Za par godina ih očekujem u ligi prvaka : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pobeda Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Jedno pitanje,vidim Galata nema SD,jer barem uradjeno da li imaju velik budzet,prebogatog vlasnika,koji ima ambicije i to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Kako mogu u igri da provejri ove Foreground klubove?Npr. ja sam u 4. sezoni i sad kako da znam da je neki od klubova preuzeo tajkun ili tako nešto? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 samo Genie Scout to vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Šteta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 TE isus 110k pogleda, nemoš me.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts