Dino151 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Tema gdje ISKLJUČIVO novi članovi komentiraju forum koliko su do sada vidjeli,što im se sviđa,što ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Forum je jako dobar i mnogo mi se svidja, jedino sto mi se ne svidja je ono pre ovog novog namestanja foruma, bilo je ono ko je kada komentarisao jedno zadnjih 20 komentara, a sada ima samo zadnjih 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youri Djorkaeff Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ja sam nekoliko dana proveo upoznavajući se sa forumom. Jako lijep dizajn foruma, ovaj tamni skin odličan. Mada još nisam sve otkrio, svaki dan nadjem neku novu zanimljivu temu 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwman Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 U ovom novom 2013 nema EDITOR ? kako ga instalirati i gde skinuti hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 1. promasio si temu totalno;2. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Football Manager 2013\tools\editor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwman Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 hvala ali kod mene nema uopste taj folder steam ima samo sega gde je instalirana igrica verovatno nema editor.da probam da skinem drugu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ako nemas taj folder, onda to znaci da nemas ni original igru. Sto opet znaci da imas piratsku verziju. A to tek znaci da ti mi oko piratske verzije ne mozemo pomoci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIKAZA Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Nije lose, volim tamnije boje samo sto mi je forum malo spor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Očekujemo da će se i taj problem brzine, tj. sporog rada foruma otkloniti u skorijoj budućnosti nabavljanjem novih i jačih servera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Ako žele, novi članovi mogu prokomentirati forum.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 najbolji ste na google sto se tice stranica za FM samo tako nastavite imate golemu podršku od mene 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Tako'e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robibobi Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 forum je sav zbrkan nemogu se snaci nikako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Nije zbrkano nista, samo treba malo vremena da se snadjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleza Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 I ako sam davno registrovan skoro sam poceo aktivno da pratim , forum je odlican , mnogo tutova i dosta toga sto nam pomaze (novim igracima) tokom igre... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMillan2013 Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Ja sam skoro instalirao fm 2014. Imam problem sto npr u zvezdi ali i uceloj nasoj ligi ni jedno ime nije kako treba da bude a Marakana izgleda kao igraliste u nekom selu. Kako to da ispravim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 22, 2013 Author Share Posted November 22, 2013 Kupi original, to je jedino riješenje. NEma piraterije ovdje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buble007 Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 najbolji ste forum svijeta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazim10 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Kao i sve ima par sitnih ali zanemarljivih grešaka tako neću ni da ih pominjem, sve je super, odlično, puno pomaže, dosta kategorijaaa... predobar (Y) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Svaku greskicu prijavi, zelimo da forum bude sto blize savrsenstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IM995 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Pratim duze vrijeme price i karijere s ovog foruma sli i tut koji mi uvelike pomaze Malo ce mi trebat vise vremena da otkrijem svaki kutak a posebno one koji me zanimaju Inace odlican forum s puno zanimljivosti 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fk bezanija Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Odlican 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javier76 Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Pozdrav svima. Forum mi se sviđa i nije nimalo loš. Prije nego se predstavim u nekoj od za to predviđenih tema, recite mi jeli moguće forum prebaciti na naš jezik, tj. moj, točnije na hrvatski ? Hvala na odgovoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Forum je preveden na hrvatski, tj. na "naški" koliko je to moguće. Još uvijek radimo na prijevodu cijelog foruma, ali kolega koji to radi nije ovdje nikako(Skipper) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Trenutno nije moguće. Radićemo kada odradimo upgrade foruma istovremeno i na prevođenju na neki od nama svima razumljivih jezika. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts