Peca™ Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Oke, i šta je problem što su nezavisni? Svaki otvoriš staviš gde treba sve zajedno, uđeš na FM odradiš tamo šta treba i mora da radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 pa otprilike ima vise desetak foldera , i sad na primer prvi nezavisni ostavis a ostale otvaras i trazis posto i nema neki redosled i kopiras u prvi i tako ostali pet, e sad to su sve sitne slike pa dok oznacim sve pa dok kopira a sve pazim da mi neki ne ostane , ma ne vazno dok ne prodjes ne znas muku , al ko da je to toliko vazno, napisao sam da bi ostali znali jer moze covek da se zezne ako ne proverava sve , kad sam sve slozio, odradio sam ja po upustvu koje znam od pre i radi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Pa pazi, ja sam instalirao i svi ostali za koje znam da su uzimali ovaj logopack, tako sto su extractovali prvi i ostali su extractovani u istom folderu u kojem je i prvi tako da si ti tu nesto pogresio, a i ako si resio nemoj brbljati sada ovde.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIKAZA Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 @Iluzionista - skines svih sest rar fajlova,- sve ih selektuj,- desni klik i ides extract file here i svih sest rar fajlova ce se ekstraktovati u jedan folder. Ovaj logopack-a je definitivno najbolji i koristim ga od FM 2010. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigdane Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 gdje mozem dobit ove logove u jednom fajlu ili mozde u dveh, treh fajlih, a ne u 15? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Nigde, veliki je fajl a upload malo sporiji pa ljudi delili da im bude lakse za upload... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts