crozzerinho Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) Imam problem znaci kad dodjem do utakmice da je igram,samo mi se prikaze rezultat i to je to Sredio sam. Edited April 2, 2013 by crozzerinho 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Je li moguće da se FM nemore uninstalirat bez steama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Ne moze. Aj cimaj u toku dana ako nisi zavrsio ono u vezi FM-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 U onlinu kad neko drugi loada save ja kad kliknem na ono add new manager da nrapvim svoj profil i uzmem klub nista se ne desava dok ostalo sve normalno funkcionira i ovo se desava u zadnjih 7 dana stalno dok prije nije ... Do cega moze biti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 U onlinu kad neko drugi loada save ja kad kliknem na ono add new manager da nrapvim svoj profil i uzmem klub nista se ne desava dok ostalo sve normalno funkcionira i ovo se desava u zadnjih 7 dana stalno dok prije nije ... Do cega moze biti ? Mozda sad neko zna ? Bitno mi je stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koki Stojanoski Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Kupio sam Fm orginal i sad instaliram na lap top preku steam jel moze da igram igru primer na drugi pc bez da instaliram igru samo preko steam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 (edited) Zasto mi ovo stoji vec 10 minuta? http://i.imgur.com/dCiB5jD.png i ne mogu pokrenuti igruRijesio Edited May 16, 2013 by Kruno™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Namjesteno mi je da se Steam pokrece cim mi se dignu Windowsi, sto se nije dogodilo. Pokusao sam sam pokrenut Steam ali jednostavno se ne pokrece. Oce obicni restart rijesiti ovaj problem ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 ima neki fazon sa preimenovanjem određenih fajlova potraži malo(progooglaj ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prcheto Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 . Dali mogu igrati online sa prijateljima preko hamachi i steam isto kako i na fm12 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 Ne. Nećemo o pirateriji na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prcheto Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 znaci za da igram online mora da jekupim preko steam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Mora li se reinstalirati FM ako se promini steam account? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ne mora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 nekidan sam formatira komp i sad san isa ponovo instalirat managera,i sad mi je zajeb sta neznan sifru od starog maila i nemogu nikako doc do nove jer kad idem na opciju lose password traži mi godinu rođenja i kada je upisem opet javlja gresku a rekli su mi da ce mi na njega poslat verifikacijski kod kao potvrdu za igru, ja isa napravit novi profil al mi neda da na 2 profila igram igru, znas li ti mozda kakvo rjesenje jer neznan sta da radim? kakva glupa situacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 Javi se steam support-u, pomocice ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igi pop Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ne mogu vjerovati koliko imam problema sa jebenim menadzerom.ovo je vec treca ili cetrvta situacija.sad mi izbacuje gresku disc read error.reinstalirao sam opet isto.koliko zajebancija,sta oni prodaju a ja idiot kupujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 javim steamu ano mi nevjeruju jer misle da nekoga varam, mogu li ikako igrat bez steama?? nemogu virovat u kakvoj sam glupoj situaciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Original verziju mos jedino prek Steama, zao mi je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 http://i.imgur.com/r0N4rng.png Kakve su ovo karte,za sta sluze?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts