Ichigo Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 http://www.fmscout.com/q-3540-Error-Steam-or-Football-Manager-is-already-running.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 riba mi pomoc, kupija sam original fm13 sa cd-om i prilikom instalacije sam se registrira na steam i sve je to ok dok mi nije doslo da upisem cd-key a ja ga nemam, kako doc do njega, sta da radim? dali preko steeama dobijem key ili kako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 riba mi pomoc, kupija sam original fm13 sa cd-om i prilikom instalacije sam se registrira na steam i sve je to ok dok mi nije doslo da upisem cd-key a ja ga nemam, kako doc do njega, sta da radim? dali preko steeama dobijem key ili kako?Vidi ja kad sam uzeo orginal s Cdom meni je bio kod cim maknem cd tu mi je pisalo znaci ispod CD tako je meni bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 a meni nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Probaj onda viditi u prirucniku koji si dobio uz CD da nije tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 a gleda san nije ni tamo, reci mi kako ti je otprilike izgleda key koliko je brojeva ima, jer iman neke brojeve na onoj prozirnoj podlozi od kutije al tu je jedno 50ak brojeva kojih dili ona zagrada / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 15 brojeva ti ima key a ako nemas kod preporucam ti da se javis tamo di si kupio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nufc Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itnaša sam jedva, hvala na pomoci... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 E zanima me ovako zasto mi se svaki put u zadnja 3 dana non stop updatuje steam evo slike.http://i.imgur.com/4xTJezP.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 zašto mi se ovo događa, a uredno sam prijavljen http://www.pohrani.com/f/1L/S7/2HSy46Ic/screenshot050.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Meni se to nekada zna da desi kada mi nestane struje, pa steam me automatski izbaci. Onda moram da udjem u online mod i da se prebacim u offline. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Tko zna što se događa sa steamom? Zašto mi ne želi u offline mod prebacit? Na greški piše da na mome kompjuteru nema uopće podataka o steamu i da ga zato ne želi prebaciti. Isti problem ako i onaj gore. Znači mogu igrati jedino ako sam online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 Probaj da reinstaliras steam. Mislim da je Mikrofonija (Onte) imao isti problem, posalji mu PP pa vidi da li je on rijesio. Ako jeste, bio bi red da se to napise ovdje jer ja stvarno ne znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Kada pokrenem igru sve je dobro dok ne dodjem do utakmice ,kad krenem da gledam tekmu izbaci me i pise app is alredy running . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ovo sa steamom je bas do programa. Otkad sam instalirao update počelo je da zajebava. Neznam vidit ću par dana šta će biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Kada pokrenem igru sve je dobro dok ne dodjem do utakmice ,kad krenem da gledam tekmu izbaci me i pise app is alredy running .FM je ove godine jako los. Imaju mnogo bugova. Kako rijesiti te stvari, ne znam. Najbolje bi bilo da to prijavis SI-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Evo sad sam i reinstaliro igru ,ponovo je skino sa steam install i opet isto ,steam mi se neda reinstalirat ,a i sumnjam da je to toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Problem nije bio ni u steamu,ni u igrici. Moro sam prebacit u 2d da gledam i tako mi moze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ma ide mi na jetra taj 13... krenuo igrat 12 pa šta bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ocajan FM. Valjda ce Fm14 biti bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ocajan FM. Valjda ce Fm14 biti bolji.Bojim se da ne bude gori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Mislim da nece. Oni su sada eksperimentisali sa ovim novim ME, koji je jako los. Morace ili vratiti onaj sa FM12 pa nam prodati kao ovaj novi ME, ili ce popraviti ovaj sa FM13. U svakom slucaju smatram da ce biti bolji, makar malo bolji. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Tko zna što se događa sa steamom? Zašto mi ne želi u offline mod prebacit? Na greški piše da na mome kompjuteru nema uopće podataka o steamu i da ga zato ne želi prebaciti. Isti problem ako i onaj gore. Znači mogu igrati jedino ako sam online. Znam šta je problem.. ako ti treba detaljno upustvo cimaj me na pm.. ali problem je do tog što ti je valjda radio u off mode FM 13.. ako si kupio celu igru bez toga da ti je neko radio preko steama u off mode.. onda nema rešenja.. Dakle on treba iz svog kompa da ti prebaci jedan fajl iz steam foldera.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Da da. To ti je onaj tzv. offline mod gdje mi je lik dao svoj username i pass od steama i ja sam samo download-o igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Igram igru,i nakon nekog vremena izbaci me iz igre.Imam folder u football manager 13 crash dump obrisem ga ,al opet 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts