dex6® Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 nz jel sam pitao u dobroj temi,tak da ispricavam se ak sam fulao..zanima me jedna stvar..planiram kroz par narednih dana reinstalirat windowse..a posto mi je ovo prva igra preko steama,zanima me jel cu morat ponovno skidat managera ili mogu nekako prebacit na vanjski hard disk? jer imam ogranicen net pa mi je malo zeznuto..takodjer,kako da save spremim..samo kopiram file i to je to ili? hvala unaprijed Možeš napravit back up, podatke od igre spremiti na disk i onda sa diska opet instalirati igru. Ako trebaš detalje rado ću objasniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 ako ti nije problem,bio bih ti zahvalan da detaljnije objasnis.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Photobucket%20Desktop%20-%20DENIS/F2013/Snap2012-11-04at223059.jpg Jel treba još? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loqo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Meni recimo jos stoji u donjem uglu menija BETA,znaci nisam apdejtovao,kad je FULL onda ne stoji nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 http://www.sigames.com/news/14192/Important+Information+for+those+playing+the+beta+Full+Game+Activation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loqo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Instalirao sam kod druga sve bez problema,onda pokusao kod sebe ali nisam uspeo,kada udjem da aktiviram code pojavi se ovo? http://postimage.org/image/tgvvovl3f/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Instalirao sam kod druga sve bez problema,onda pokusao kod sebe ali nisam uspeo,kada udjem da aktiviram code pojavi se ovo? http://postimage.org/image/tgvvovl3f/Steam Code radi samo na jednom Accountu. Ukoliko zelis da igras na dva kompa/dijelis sa prijateljem, moracete da dijelite i Account s tim da ce jedan morati igrati u offline modu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loqo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Znaci jedini nacin da instaliram igru i ukucam isti taj code kod sebe je da recimo on bude offline a ja online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Znaci jedini nacin da instaliram igru i ukucam isti taj code kod sebe je da recimo on bude offline a ja online?Ne. Moras uzeti od njega steam account, tj. podatke, i sa svog kompa se ulogovati na njegov account i onda skinuti FM13 na svoj komp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loqo Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Aha,jasno,reci mi samo jos nesto,jel postoji onda mogucnost bilo kako da igramo online jedan protiv drugog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Sumnjam da cete moci igrati jedan protiv drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Ovako mi stoji ze neznam.. Eno uro.. I neupam prekinit. Mi ce delovati steam code ako ponovno zazenem?http://shrani.si/f/2h/oI/TUW34t1/jao.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Sumnjam da cete moci igrati jedan protiv drugog. Koliko sam shvatio može se! Ali na foru da se igra na jednom računalu i da doneseš svoj exportan tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Koliko sam shvatio može se! Ali na foru da se igra na jednom računalu i da doneseš svoj exportan timTo je opet na fazon duplog menadzera (tj. add new manager). Samo sto sada ces moci da igras tako sa dva tima iz razlicitih sejvova. Ali opet nece moci igrati 1-1 preko IP-a ili Hamachija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 To je opet na fazon duplog menadzera (tj. add new manager). Samo sto sada ces moci da igras tako sa dva tima iz razlicitih sejvova. Ali opet nece moci igrati 1-1 preko IP-a ili Hamachija. Da ali igraš preko Versus moda što je isključivo 1 vs 1 . U prijašnjim serijalima se nije moglo tako. MOgao si igrati karijeru na istom kompu i kroz karijeru napraviti prijateljsku. Ali nije moguće bilo ovako. Naravno neće moći preko ipa jer je ustvari jedan Steam acc. Kod mene i buraza je naprimjer riješeno tako da sam mu dao podatke i instalirao je na svoj komp,i kad ja neigram on igra i obrnuto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Jednostavno Steam možeš stavit u offline mode i onda možete igrati u isto vrijeme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Da ali igraš preko Versus moda što je isključivo 1 vs 1 . U prijašnjim serijalima se nije moglo tako. MOgao si igrati karijeru na istom kompu i kroz karijeru napraviti prijateljsku. Ali nije moguće bilo ovako. Naravno neće moći preko ipa jer je ustvari jedan Steam acc. Kod mene i buraza je naprimjer riješeno tako da sam mu dao podatke i instalirao je na svoj komp,i kad ja neigram on igra i obrnutoMozete obojica igrati u isto vrijeme FM ( ako imate dva kompa naravno), samo sto jedan mora imati steam u offline modu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Daj me nemojte karuckati....vidiš nisam to znao...jer večinom smo igrali MP igre pa je logično da nemožemo. Pa smo odmah povezali da se nemože. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Moze ako je jedan u offline modu i sa istog nalog, koliko si siguran? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 100%. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ne mogu igrati online u isto vrijeme, ali mogu igrati offline u isto vrijeme ( karijeru jedan pici na jednom kompu, drugi na drugom u isto vrijeme). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 moze pitanje upravo sam skinuo igricu preko steama ali ne kuzim kako da skinem ona dva patcha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Patch ti se automatski skida kada pokrenes FM. Ukoliko ti se kojim slucajem ne skine sam, onda izadji iz FM-a, restartuj kompjuter, i ponovo udji u FM i trebao bi da se skine. Ukoliko ni tada ne bude simao najnoviji patch, otidji na SI forum i tamo to prijavi. Ali veoma rijetko se nece nakon restartovanja skinuti patch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 dali ce oba dva patcha instalirat ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts