Dino151 Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ako vam treba pomoć oko Steama,ovo je pravo mjesto za vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) Ako se vec nudis meni bi trebala pomoc oko sifre za skudanje fm 13, pa ako nije problem, bio bih zahvalan :-) Steam sam skinuo sad jos da mi pomognes Edited November 1, 2012 by zelomi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganR Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 jesi li narucio igru preko steam-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Ako si kupio original možemo ti pomoći,ako ne,ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ja koliko sam procitao ovdje si napisao da nudis pomoc oko steam-a, i ja sam se javio da sam skinuo steam, samo sto mi treba pomoc oko instalacije i skidanja, to jest treba mi kod za skidanje, a moze i onaj gift ako vam je lakse, uglavnom steam imam, a vi se nemojte nuditi ako necete da pomazete... tako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ja koliko sam procitao ovdje si napisao da nudis pomoc oko steam-a, i ja sam se javio da sam skinuo steam, samo sto mi treba pomoc oko instalacije i skidanja, to jest treba mi kod za skidanje, a moze i onaj gift ako vam je lakse, uglavnom steam imam, a vi se nemojte nuditi ako necete da pomazete... tako! Treba ti kod ? Ok, ako zelis, dam ti podatke na PP da mi uplatis na racun 35 evra i dobijes kod sutra-prekosutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Ovakve gluposti bi trebalo odmah brisati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ipak se nismo razumeli, ali nema veze, pronasao sam kod bez jevreja, ali opet hvala na ponudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkaja™ Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 to je nemoguce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 I da nije,o tome nećemo na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 ipak se nismo razumeli, ali nema veze, pronasao sam kod bez jevreja, ali opet hvala na ponudi...Drago mi je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Otkad se demo update? Sad da pokrenem demo i pocelo da mi update. o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Otkad se demo update? Sad da pokrenem demo i pocelo da mi update. o.OAman od ove godine. I treba da se update-uje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Dobro 'de sto se ljutis Znaci sad mi skida patch 13.1.0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Ne ljutim se ? Ne mogu na svaki post da stavim smajl. Ne znam koji ce ti skinuti patch, odlucio sam da ne igram demo uopste. Sada nastojim da nabavim full verziju. Jednostavno je demo los, ocajan... ne znam.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Preloše odrađen, ko ga bude igrao samo će potrošiti živce na mnogo toga. Od same igre, preko taktika itd, itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Ne mogu naći Editor na steamu, odem po Tools, ali nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Moras da taj kod koji si dobio da aktiviras preko Steama i onda ce on da ti update-uje BETA verziju u FULL verziju. Vjerovatno nisi ovo uradio i jos uvijek igras na BETA verziji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricky™ Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Ma sve je OK, barem mislim. Jučer sam ponovo skidao FM sa Steama i više nemam ono Review pored naziva (valjda je sada full), a u igri imam 13.1.1 verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 I had the same problem until i noticed that even after uninstalling and reinstalling from my disk, it still said I had beta. Thats why you dont have it in the Tools section. What you need to do is use the code you got with the game, activate it on Steam and then let it install the remaining files. Then you can see Editor in Tools section and you have noticed that when you enter the game, the BETA letters in bottom right corner have disppeared aswell.Nista vise nisam nasao, ovaj je rijesio na taj nacin koji sam ti erkao..EDIT:Ne znam da li si citao, ali svi koji su uzeli BETU su dobili jos jedan Steam key. Sa tim drugim se otkljucava full verzija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 EDIT:Ne znam da li si citao, ali svi koji su uzeli BETU su dobili jos jedan Steam key. Sa tim drugim se otkljucava full verzija. Nije baš tako....ja sam dobio i betu i full s istim ključem..ima par verziaj ključeva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Onda to zavisi odakle si narucio BETU vjerovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 nz jel sam pitao u dobroj temi,tak da ispricavam se ak sam fulao..zanima me jedna stvar..planiram kroz par narednih dana reinstalirat windowse..a posto mi je ovo prva igra preko steama,zanima me jel cu morat ponovno skidat managera ili mogu nekako prebacit na vanjski hard disk? jer imam ogranicen net pa mi je malo zeznuto..takodjer,kako da save spremim..samo kopiram file i to je to ili? hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 Moraces opet da skines i instaliras. Save file tako sacuvas. Kopiras ga na USB/cd i kasnije ga samo vratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 4, 2012 Share Posted November 4, 2012 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts