Fritz Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/01-07-2013/original-1710db9305e1386f644f9203f13334fd.jpg Taktičkom timu je potrebno par novih osoba koji su spremni na rad i izvršavanje zadataka u datom roku. Pored toga od njih se traži aktivna diskusija u postojećim kao i pokretanje novih rasprava u taktičkom dijelu foruma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 ajde posalji mi na pp sta sve treba da se radi, solidan sam sa taktikama, ali bi hteo jos vise da naucim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 15, 2013 Author Share Posted July 15, 2013 Ajde tko želi može dobiti priliku, biti dio našeg tima, imati posebnu značku, razlikovati se od drugih članova, biti naš prvi izbor za urednika, sve što od vas tražimo je dva opisa igrača, i rad na novom veoma zanimljivom projektu, i naravno, aktivnost. Može se prijaviti tko hoće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Otvorene su ponovo prijave za Site team. Mi se bavimo opisima klubova, igrača, transferima fm talenata, člancima, tutorijalima i sličnim stvarima koje omogućavaju snalaženje u igri.Od vas se traži pomoć u nalascima tekstova sa neta, prijevodu istih, pomaganje članovima. Ono što vam je nagrada, to je posebna boja, i vidite poseban dio za tim, uz to ste prvi izbor za daljnje napredovanje k uredničkoj poziciji. Uz to, administracija foruma je obećala da će najaktivniji i najvrijedniji članovi dobiti FM u narednom serijelu. Mislim da je dosta razloga za prijavu, i svatko će dobiti priliku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostica Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Evo prijavljujem se za opis klubova...trenutno i nemam bas nesto previse vremena ali kada pocne fax imat cu ga na pretek skajp nekoristim ali ako treba mogu ga poceti koristiti...managera poznajem jos od championship seriala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Dodaj me na facebook, ako ga koristiš. https://www.facebook.com/profile.php?id=100005562373827 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostica Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Dodaj me na facebook, ako ga koristiš. https://www.facebook...100005562373827 poslao sam ti poruku...matej kostolanovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted August 12, 2013 Share Posted August 12, 2013 Ja bi da se prijavim za opisa igraca ili opis timova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 12, 2013 Author Share Posted August 12, 2013 Pošalji mi poruku na FB, ako ne koristiš, onda pošalji ovdje poruku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 13, 2013 Author Share Posted August 13, 2013 Ostavio sam link od svog FB profila, pa samo ostavite poruku da vam mogu zadati probni zadatak. Svatko će dobiti makar tu šansu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 14, 2013 Author Share Posted August 14, 2013 Još koja prijava? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h14 Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 Ja bi hteo da se prijavim zanimaju me opisi timova i igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ja bi hteo da se prijavim zanimaju me opisi timova i igraca.Bices primljen na probu ako jos zelis da budes dio tima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
h14 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Naravno da zelim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkpodovi Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Koliko vremena imate dnevno: 5-6 satiVaš MSN/Skype/Facebook profil: [email protected]Koliko poznajete igru Football Manager: igrao sve nastavke dosad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Prijava je primljena. Prijave će službeno krenuti za koji dan, glavno pravilo da nećemo puštati nikog tko ima manje od 30-tak postova u tim. Tako da svi koji misle biti članovi tima, neka se aktiviraju na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 http://www.dodaj.rs/f/0/S6/2TIwc6tw/za-timove-reklama.png Sve objašnjeno na slici: Prijave su otvorene, sve vam piše na slici, što se od vas traži, a što dobivate. Prijaviti se može tko hoće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juice Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Provodim oko 2-3h dnevno. Link profila: https://www.facebook.com/aca1996 . I igru poznajem dosta dobro igram je vec 6 godina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Pričali smo i budeš dobio priliku. Za ostale, uskoro krećemo sa izradom opisa liga i klubova, već smo krenuli raditi FM izazove i opise igrača, tako da još nije kasno da postanete član tima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Basten Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 Koliko vremena imate dnevno: 3-4 sataVaš MSN/Skype/Facebook profil: https://www.facebook.com/Lukitakino?ref=tn_tnmnKoliko poznajete igru Football Manager: odlicno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2013 Author Share Posted November 7, 2013 http://www.dodaj.rs/f/0/S6/2TIwc6tw/za-timove-reklama.png Sve objašnjeno na slici: Prijave su otvorene, sve vam piše na slici, što se od vas traži, a što dobivate. Prijaviti se može tko hoće. Prijave su i dalje otvorene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 Do kraja dana traju prijave i više se nitko neće moći prijaviti. Trenutno imamo 5 ljudi, plus moderatori, tako da ima još par mjestao, opisi liga, klubova, fm izazovi, prijavite se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drull_mbombo Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 Ja nebi u tim al ću rado opisat par klubova čim dobijem FM. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Prijave otvorene, biće i nagrade, za vredne članove biće obezbeđen od sponzora FM 14. Znači nije obavezno posedovanje FM 14 da bi bili član tima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Šta se očekuje od onog koji se prijavi? Šta če radit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts