visic93 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 (edited) ime: Eden Hazardbiografija Rodjen 7.1.1991. godine u La Louviere(Belgija), profesionalnu karijeru je poceo u Francuskoj u Lille-u za koji je odigrao 147 utakmica i postigao 36 golova. Trenutno igra u Chelsea... Za Belgiju je odigrao 36 utakmica, prosao je sve mladje reprezentativne selekcije svoje zemlje.pozicija: Prirodna pozicija mu je levo krilo ali se vrlo dobro snalazi i odmah iza spiceva tj. na ofanzivnom veznom...Dobre strane: tehicki dobro potkovan igrac, kreativnost i pas na visokom nivou kao i brzina...Lose strane: ako mozemo da mu zamerimo nesto to je teamwork i work rate, koji i nisu tako losi kao i centar sut koji je solidan ali moze da napreduje jos... najlosije se snalazi u skok igri koja mu i nije potrebna za svoje pozicije...licno misljenje: jedan od boljih mladih igraca na svetu, svaka ekipa bi bila srecna da ga ima u svojim redovima, Chelsea je u narednih 10ak godina miran za poziciju koju ovaj igrac pokriva... Edited April 4, 2013 by visic93 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 4, 2013 Author Share Posted April 4, 2013 Dobro, dovoljno, objavi u dijelu svoj rad + naravno slike i ubaciti ću te kroz par sati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Prijave su opet otvorene: Traži se:Opisi igračaLLM prijedloziFM izazoviSastavljanje taktika Ovo vam je spisak poslova u timu. Prijaviti se može tko želi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Koliko vremena imate dnevno: Za forum imam negdje 2-3 sata,petak,subota,nedelja malo vise.Vas MSN/Skajp/FB Profil: Imas DinoKoliko poznajete igru Football Manager: Prvi susret sa Managerom je bio u 2006g. kada sam igrao istoimeni Manager koji moze potvrditi moja tema Prvi Susret sa Managerom tj. clanak koji sam napisao.Prijavljujem se za Opisi igraca. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Nisi me shvatio. Ako se prijaviš za team. Moraš minimalno 3 od ova 4 dijela raditi. Ukoliko si spreman na to, odgovori, ako ne, nikome ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crozzerinho Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Hajde ,probat cu to da obavim najbolje sto mogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Prijave teku dalje. Tko hoće, bitna je samo volja i vrijeme, ostalo još možemo nadoknaditi i izmjeniti. Ti se javi u temu viditi ćeš koja je aktualna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Jel tražite još članova ili? Prijavio bi se za nekakav taktički dio. Imam 3-4 sata dnevno vremena, društvene mreže ne koristim, igram FM dosta dugo i pokušavam pratiti taktički dio igre... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Budeš dobio priliku, samo budi aktivan jer si novi i ne znamo koliko si ozbiljan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Nisi se pokazao nešto ozbiljan, ali ako si za, dobiti ćeš priliku. Otvoreno je par mjesta, rad će vam biti fokusiran na pravljenje taktika, opisa igrača, FM izazova, i LLM prijedloga, tko voli, može dobiti priliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 ocu ja sta trebam uraditi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Prijavio si se za Resh tim, neka te tamo. Prijave mogu ići dalje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted May 19, 2013 Author Share Posted May 19, 2013 Treba mi netko za opise klubova, nek se javi tko misli da je sposoban odraditi to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Dino je u vijestima najavio bum u taktičkom dijelu foruma tokom ljeta, a na članovima support tima i eventualno Vama koji želite učiti mnogo, učiti brzo i dijeliti naučeno je da to pokušamo ostvariti. Veliki zadatak je stavljen na leđa ovog tima tako da nam je pomoć svih onih koji vole taktiziranje, znaju nešto o njemu i najbitnije imaju volju za radom itekako dobrodošla. S prijavom dobijate lijepu šansu da se dokažete forumu i u konačnici zaslužite neke od privilegija kojima administracija daruje najaktivnije i najkvalitetnije članove.Broj prijava i vrijeme za prijave je neograničeno. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 tu sam za taktiziranje! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 14, 2013 Author Share Posted June 14, 2013 Traži se jedan član koji je zainteresiran pomoći oko opisa igrača i LLM prijedloga, nagrada će vam biti određeni bodovi na našoj FM Tablici i boja Site teama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Treba mi netko za opise klubova, nek se javi tko misli da je sposoban odraditi to. Ja mogu pomoc s opisima ako treba, zavrsila skola pa imam visak vremena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 Ako tko još ima viška vremena, može nam se pridružiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Mogu ja da se prijavim, izvinjavam se sto nisam bio nekoliko mjeseci imao sam neke obaveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 23, 2013 Author Share Posted June 23, 2013 Oćeš sada biti aktivan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaneCiro™ Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 Da naravno da hocu samo reci sta trebam da radim i dodaj me na steam, posto sam morao izbisati sve prijatelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 30, 2013 Author Share Posted June 30, 2013 Trebamo nove članove koji žele biti dio našeg tima i kako napraviti prvi korak da budu urednici na forumu. Što se tiče poslova, čeka vas pomaganje oko FM kvizova, opisi klubova i igrača, te dva nova projekta o kojem ćete više saznati kada vidite dio za tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Koliko vremena imate dnevno: Kad sam kuci cijeli dan +8hVaš MSN/Skype/Facebook profil: https://www.facebook.com/blaz.balkovecKoliko poznajete igru Football Manager: Poznajem dobro. igram od 05. zadnije 2 godine i kupujem igru ako moze mogu pomoči k opisu igrača i klubova. a u kvizove samo ako nujno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Mogo bis meni oko opisa klubova ako se Dino slaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Ako se dino slaze, sigurno ti pomognem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts