t0mekk Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Sad ču ponovo da kreiram potpuno novo natecanje pa da vidimo šta če bit...javljam odma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Prijatelju nečeš verovat opet ista priča, uvek mi ubace samo helsingborg i malmo, a u teams tamo imam da idu 3 ekipi iz scandinavia u champions league,....i pošto sam išao is početka i kreirao potpuno novo takmičenje u igri imam sad, fifa champions league, uefa champions league i euro league....neznam više šta da radim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 pa jesi nakon toga obrisao champions league i europa league? i kako misliš 2 tima iz skandinavije? tamo u teams ti stoji x timova iz sweden, ne razumijem kako si to izveo. trebao bi ti još neki file uz onaj ako hoćeš skandinaviju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Napravio sam više ''fantasy liga'' , ussr, skandinavian, i tako dalje...znači, recimo pod ''sweden'' sam napravio skandinavian league i tako dalje, onda sam kreirao posebno fifa champions league...a da odgovorim na pitanje u vezi brisanja champions league i europe league,..nisam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 normalno da moraš obrisati inače je logično da se pojavljuju. jesi siguran da su ti drugi fileovi (skand, sssr) dobro napravljeni i jel ih uključiš sve zajedno s ovim? jer sumnjivo mi je malo da ti uzima uvijek iz "skandinavije" samo švedske klubove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Lige mi rade sve bez problema.svaka liga ima svoj xml , onda samo izaberem u fm sve xml filove i to je to..e meni isto nije jasno zasto mi baca samo malmo i helsing,odnosno svedske klubove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 (edited) ahaa. sjetio sam se tek sad. sigurno nisi u fantasy ligama napravio ovo: http://i.imgur.com/Cf2ZIbu.jpg tu ćeš za svaki nešvedski klub koji si stavio u skandinaviju (čitaj švedsku) morat promijeniti mislim sve 3 stvari (nisam siguran jel sve 3 ili samo 2-uglavnom nation i continental cup nation moraš sigurno promijenit, čekaj da ti kruno odgovori ako vidi, on je to radio za jugoslaviju) da piše sweden...to ćeš isto morat napraviti za sve "nedomaće" klubove u svim fantasy ligama. Edited February 16, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 E care svaka čast! radi. Samo sam promenio ''Continental cup nation'' u sweden i to je to..puno puno hvala, tjedan dana sam se jebavao sa tim. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simo Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Skinuo sam pec za Premier ligu BiH sa ove str i predobro je fakat uredjen, al hocu da promjenim posjetu na sarajevskom derby-u tj nesto slicno kao i u srpskoj ligi, posjeta na standardnim tekmama je slabija a na derbyu je bas velika.U BiH npr Zeljo ima prosjek od 5 000 navijaca, Sarajevo nesto manje, al na derbyu bude dosta veca posjeta, na zadnjem je bilo blizu 20 000.Sad glupo mi je da mi bude protiv Borca 6 000 a protiv Sarajeva 7 000Postoji li kakvo rijesenje da napravim to u editoru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 probaj u editoru dodati derbi zeljo sarajevo pod derbies pa vidi ima li kakva opcija da tu naštimaš posjetu sličnu toj od 20 iljada. nisam to nikad radio pa ne znam al ako ima tu bi moglo bit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Evo mene opet:)...pitanje, normalno..partizan osvoji prvo mesto u ligi i osvoji kup, a u kupu je u finalu igrao sa zvezdom..kako sprječiti da bude partizan plasiran i u (moj kreiran) fifa champions league i u fifa cup winners cup? Jer normalno bi bilo da se u CL plasira partizan, a u cup winners cup ide zvezda (i ako nije pobjedila finala kupa)...ako neko zna, puno hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 e tu nažalost dolazimo do ograničenja običnog editora sa kojim se to ne može napraviti. možda bi sa advanced editorom išlo ali nisam pokušavao pa ne mogu garantirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 A gde se može dobit AE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 ima ta opcija u advancedu ali nisam je koristio i ne znam kako se ponasa u igri. mozes podesiti da se pobednik takmicenja plasira u kontinentalni kup ili drugoplasirani ako je pobednik vec zauzet ili niko da se ne plasira nigde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0mekk Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 A gde je ovaj advanced? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 uh. komplikovano pitanje. cak i da ti objasnim nece ti puno pomoci jer je jako komplikovan za koriscenje i treba puno vremena i rada da se nauci koristiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 tomek javi se na pm ako te zanima pa ću ti dat neki uvod kako šta ali morat ćeš nastavit sam učit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 da li je neko zainteresovan za prevodjenje editora na srpski(hrvatski,bosanski ) ? pitanje za research-ere i za one koji znaju o cemu pricam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Mogu pomoć sad dok imam vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 pa mislio sam da se rasporedimo po file-ovima i da krenemo redom. nije to bas toliko velik posao kao sto izgleda a moglo bi ispasti zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Samo da ti velim nisam nikad radio prijevod nekog programa tako da bi me morao uputit ali engleski bro....imam u malom prstu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) mozda bi trebali otvoriti novu temu. uglavnom evo kako bi to izgledalo: http://i.imgur.com/QYYi81I.png Edited March 18, 2013 by krlenjuska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Krle mogli bi ovo napravit...fakat dobro dođe... samo mi objasniš gdje i kako i deri mara :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 dodaj me na skype. imas nick na pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlenjuska Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 http://i.imgur.com/ZCBB754.png hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts