PepoNeymar Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Pa jeste... Ali ako tako budem dovodio igrače, samo iz BIH, nema me nigdje!Bio bih zahvalan kad bi mi neko to odrado! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 napravit ću ti ja sutra takvu bazu. bih bez ograničenja za strance 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepoNeymar Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 To stari, hvala ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 bih bez ograničenja za strancehttp://www.mediafire.com/?ahinasbt9di7tr5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 (edited) ..Našao. Edited June 20, 2013 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Ako ima ko željan da mi popravi ovo što treba, bio bih mu zahvalan. Zlatković Nemanja lijevi bek, a ne krilo, Todorović krilo (RL) a ne zadnji vezni, Huseinbašić prednji vezni (RLC), Osmanagić Amer prednji vezni (LC). I da doda ako mu nije problem: Vukašin Trivunović (DC), Gojko Cimirot, Mahir Karić, Marko Radulović (ako ga ima u igrici), Alen Melunović i Anes Haurdić. Hvala unaprijed. Edited July 15, 2013 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) todorović ime? i gdje da dodam, u koji klub? edit: nebitno. pretpostavljam fk sarajevo. evo filehttp://www.mediafire.com/?lm4jng532lrg7lr Edited July 15, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 (edited) Zahvaljujem. Ognjen Todorović ako mogneš da još dodaš i to bi bilo to. Ako je problem nema veze. Hvala. Edited July 15, 2013 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 evo ispravljeno. zajeba san se pa mu stavio da je bek umisto mrl...sad je dobrohttp://www.mediafire.com/?oi3oeh44nidn115 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Todorović krilo isto kao Haurdić samo igra i lijevi i desno. Ali nema veze. Hvala u svakom slučaju. Edited July 16, 2013 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 (edited) Ako ima neko (osim prodo-a) da odradi update BiH Lige bio bih mu zahvalan. Ne treba popravio sam editor, odradio sam sam. HVALA Edited July 23, 2013 by stemaking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 moze li mi neko napraviti database na 13.3.3. sa par promena. bejl je u realu, eriksen, soldado i kapue u totenhemu, martinez trener evertona, fernando iz porta moze da igra samo za brazil i budzet totenhemu jedno 60 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 sutra navečer ako niko prije ne odradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Evo dobit ćeš sad, par promjena nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 8, 2013 Share Posted September 8, 2013 Evo ga:http://www.speedyshare.com/jpXPE/download/promjene.dbc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 bicu malo zahtevan. mozete li mi napraviti jos jednu promenu u istoj toj 13.3.3. da fernando iz porta osim sto igra za brazil bude i bald( celav). to mi je omiljeni igrac na igrici pa a editor nemam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Evo ti na isti file:http://www.speedyshare.com/7RqJt/download/promjene.dbc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 hvala staridjedo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Cao drugari. Moze li mi neko veceras napravit hitno jednu DB na patch 13.3.3 sa sledecih par promjena:- Dinamo Moskva budzet jedno 40M-Promeniti ime chairmena u ''Boris Rotenberg'' i poslati mi ovde njegov ID da ubacim sliku -Napraviti dresove kao sa http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dynamo_Moscow , s tim da se na prvim dresovima ubaci neki detalj crne recimo na carapama, a da treci dresovi kojih ovde nema budu teget sivi sa belim sorcevima i teget sivim carapama.-Cristof Samba da ima i rusko drzavljanstvo -I da se na VTB arenu preselim u junu 2013. Ako mi neko ovo napravi veceras da se mogu igrati, bit cu mu do neba zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Ima li nade da mi neko to veceras napravi molim vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 (edited) Nema veze, moze i sutra cim pre neko stigne I nek samo jos poveca malo (ali neznatno) reputaciju Dinamo Moskve. Kod prvih dresova ipak ne treba nikakav crni detalj, a kod rezevnih dresova, neka ipak budu plavi sorcevi a ne beli. Edited September 19, 2013 by nemanjica888 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Sredi te dresove sa grafičarima u mnogobrojnim temama za pravljenje istih, a ja ću ti napraviti ovo u editoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Evo ga.ID Rotenberga: 1394631432 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 ma mislio sam na dresove u igri, ne sliku dresova. hvala za promene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts