nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 hoce li moci to da se napravi u editoru? ako ne kako i gde da se obratim grafickom timu, mada mi ti dresovi trebaju za samu utakmicu a ne da se izrade slike dresova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) Ok, izvinite. Evo jedan post sa svim potrebnim promenama na 13.3.3.: -Dinamo moskva da ima budzet 40M-Samba da ima rusko drzavljanstvo ali da igra za kongo (declared for nation)- Da se na VTB stadion preselim 1.6.2013.-Da se malo poveca (ali samo malo) reputacija Dinama M.-Da se jedan predsednik ukloni (posto izgleda da imaju 2) i umesto ovog Somolovjeva(ili tako nesto) da mu se promeni ime u Boris Rotenberg i da mi se posalje njegov ID da ubacim sliku- dresovi da budu kao ovde http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Dynamo_Moscow , s tim sto rezervni nek imaju plave sorceve (dakle nesto kao hajduk) a treci dresovi neka budu majice teget sive boje, sorc beli, stucne teget sive. Eto to su sve promene koje molim, oprostite ako sam pisao previse komentara nece se ponoviti. Pozdrav. Edited September 20, 2013 by nemanjica888 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) ajd nemanjice lakše malo. imaš na dnu zadnjeg posta opciju edit i nju koristi, a ne pisat 2-3-4 posta zaredom. kad sve što ti treba artikuliraš u jednom postu odradit ću ti to. mogu se odradit i dresovi i sve. samo polakše i razmisli šta želiš... edit: šta ti točno treba sa sambom? da može igrat za rusiju,kongo ili francusku/da može igrat samo za rusiju/da ima rusko državljanstvo? Edited September 20, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 (edited) evo ga odrađeno sve što si tražio, a što dedo već nije uradio. ako nešto još treba javi... http://www.mediafire...ge60ki0ha167hcu edit: id za predsjednika ti je onaj koji je dedo napisao Edited September 20, 2013 by prodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 izgleda da je ID pogresan, ostalo je besprekorno, prezadovoljan sam. Ako mozes samo mi posalji ID od oba predsednika i to je to. Hvala jos jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 nemaš više 2 predsjednika (rekao si da ti jednog sklonim). a ID je čini mi se točan http://i.imgur.com/N2mYmqN.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 ok, nesto nece da mi ubaci sliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 a di misliš da ti se pojavljuje ta slika kad mislim da ne možeš naći predsjednika na search niti kliknuti na njega na staff? jedino možda u razgovoru u boardroom? al ne znam može li se uopće tu ubaciti slika. možda neko od grafičara zna...pitaj npr. semu http://www.fm-balkan.com/forum/user/4231-sema/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 da da u razgovoru, ma nema veze, uradio sam sve sto je bilo do mene, ubacio sam tamo u notepadu taj ID koji ste mi dali, ubacio sliku sa tim brojem ali se ne pojavljuje. hvala u svakom slucaju puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Ja mislim da chairman nema slike jer se ne može kliknuti i vidjeti njegov profil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stemaking Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Ne možeš predsjedniku sliku ubaciti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dado17 Posted September 23, 2013 Share Posted September 23, 2013 (edited) Napravio sam za svoju dusu Jugoslovensku ligu i sve sam odradio osim kup takicenja koje mi se nikako ne da. pa ako je neko raspolozen da mi to odradi bio bih zahvalan. ja cu postviti editor file. 1. Kup Marsala Tita ,256 ekipa 2. Toyota Kup ,kup za 8 ligu.napomena: u pitanju je Football Manager 2012Nagrade neka budu neke normalne Link za download: http://www.mediafire...via_by_Dado.dbc Edited September 23, 2013 by Dado17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjica888 Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) ma da ubacim sliku nekog arapina hvala puno Edited September 29, 2013 by nemanjica888 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) Može, uskoro u ovom postu link.23096209 je ID od chairmana, ne znam šta će ti? http://www.speedysha...nload/notts.dbc Edited September 29, 2013 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 (edited) , Edited September 29, 2013 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 (edited) moze neko da mi napravi sljedece promjene:- khacheridi i koval iz dinamo kijeva imaju i rusko drzavljanstvo ali igraju za ukrajinu-zenit ima budzet jedno 60 miliona- treci dresovi zenita su kao oni teget dresovi sitija recimo-da se na gazprom arenu selim u junu 2013. (mislim na zenit)-marko nikolic trener vojvodine vuk rasovic trener partizana-malo da se poboljsa abiola dauda, recimo CA 128 PA 135-da su zvezdini treci dresovi beli sa crvenim brojevima na ledjima i nekim sitnim crvenim detaljem, beli sorc(sa crvenim detaljem) i crvene stucne(ova zadnja stavka ako budete hteli) na 13.3.3.0. Edited October 7, 2013 by papaparanoja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 i da se na gazprom arenu selim 2014. a ne 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Napravit ću ja kad upalim računar ako neko do tada ne napravi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Sve je odrađeno, izvoli link. Valjda su ovi dresovi uredu: http://www.dodaj.rs/f/2V/Qu/3OfNZwq0/2013-10-0700001.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaparanoja Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 sve je odradjeno besprekorno. svaka cast. hvala 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts