Zeming Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ne funkcionise bas najbolje kod mene. Npr. u reputaciji takmicenja dva puta se javlja JSL. Probao sam i Karnin, isto.Pa ako mozete da dodate samo treci rang, bez nekih dodatnih sitnica Meni Karnin radi kako treba, tako da je do tebe verovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Nisu oba, samo jedan, za toliko barem znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ajde daj sliku gdje ti se javlja dva puta reputacija JSL-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Prince Boateng Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ovo nije nikakav zahtijev već za kojeg mislimda bi bio zanimljiv.To je jedan vrsta Ex-Yu lige, ali ne onakva kakva već postoji na forumu. Radi se o tome da bi se, pored te Ex-Yu lige igrala i domaća liga, ali klubovi koji sudjeluju u regionalnoj ligi prvi dio sezone nebi igrali domaću ligu.Neka od početka u domaćoj ligi igra 12 klubova (ili više, zavisi), ali 12 bez onih koji igraju Ex-Yu. Nakon toga ta se liga od 12 klubova dijeli, grnjih nekoliko igra za prvaka (počinje se od nula bodova), ali bi im se pridružili i "regionalci" dok si ostali igrali za ostanak. Ne znam ima li u advanced editoru mogućnost da se takvo nešto napravi ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 http://www.dodaj.rs/t/d/uc/1YSoJ7wZ/fk-crvena-zvezda-beograd.jpg Pogledaj gore, ima samo 'Senior squad', nema rezervnog i mladog tima. http://www.dodaj.rs/t/X/zU/12pKyHRy/jelen-superliga-srbije-o.jpg Na ovoj rang listi takmicenja po reputaciiji, nasa liga se javlja dva puta. http://www.dodaj.rs/t/3e/k6/7966lSS/1/fk-sopot-team-players.jpg Svi Zvezdini igraci iz rezervnog i mladog tima su u Sopotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Znaci ova DBa ti ovako pokazuju? Da me 'bes, ne znam do cega je. Moracu sutra da skinem te DB i da vidim do cega bi moglo da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 Ovo mi pokazuje na dodatku koji je postavio Karna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 16, 2012 Share Posted December 16, 2012 A sto se tice onog sto je Slobo radio? Je l' ti isto pokazuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Ne, ali preopsiran je Slobin dodatak, tako da mi ne treba takav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Jebiga Bojane, ne bih htio da diram Karnin dodatak, jer je ipak njegov. Reci sta ti treba napraviti, sljedecih 10 minuta sam u editoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Nema veze, Karna popravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Da li je moguce u editoru "popraviti" postojeće lige tako da u njima bude dozvoljeno samo 3 stranca po ekipi, ili mozda jos bolje 5 stranaca ali samo 3 u isto vrijeme na terenu?Bez ikakvih EU igraca i pizdarija, old school-stranac je stranac :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Mislim da jeste.. ali za to se bolje Ling razume.. mislim da se onda stavlja ...3/5 NON-EU.. valjda, ali nisam siguran.. Edited January 6, 2013 by SlobaGrobar™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ako bi se nekom dalo zabaviti sa tim malo? :sesirMislim da bi bilo zanimljivo tako igrati, tj. veci izazov sa nekom ekipom napraviti nesto s ovako ogranicenim brojem stranaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Ako bi se nekom dalo zabaviti sa tim malo? :sesirMislim da bi bilo zanimljivo tako igrati, tj. veci izazov sa nekom ekipom napraviti nesto s ovako ogranicenim brojem stranacaNije problem napraviti takvu ligu, problem je napraviti da sve lige budu sa ogranicenjem za strance. Dosta vremena konzumira jer moram traziti pravila za svaku ligu ponaosob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Nije problem napraviti takvu ligu, problem je napraviti da sve lige budu sa ogranicenjem za strance. Dosta vremena konzumira jer moram traziti pravila za svaku ligu ponaosob.Uglavnom moze se to pravilo promjeniti za vec postojece lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Moze, ali na nacin da svaku ligu ponovo napravis. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Moze, ali na nacin da svaku ligu ponovo napravis. jebi ga onda, mislio sam da se mozda moze samo to pravilo oko stranaca promjeniti za svaku ligu...nista,ceka se iduce godine editor u kojem ce to omoguciti ...mozda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 To nikada nece omoguciti, budi siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Da li je moguce u editoru "popraviti" postojeće lige tako da u njima bude dozvoljeno samo 3 stranca po ekipi, ili mozda jos bolje 5 stranaca ali samo 3 u isto vrijeme na terenu?Bez ikakvih EU igraca i pizdarija, old school-stranac je stranac :: ovo bi trebalo biti vrlo lako napraviti za sljedeće države izmjenom par sitnica u kodu i posao bi trajao cca 5 min:brazilbugarskadanskaengleskašpanjolskafinskafrancuskajužna afrikaškotskasingapur a i za ostale države bi vjerojatno bilo moguće napraviti bez izrade potpuno novih liga ali bi posao trajao malo duže. al ajd najprije izaberi neku od ovih sa liste i kaži kakvo ograničenje u kojoj ligi hoćeš pa da probamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ovo bi trebalo biti vrlo lako napraviti za sljedeće države izmjenom par sitnica u kodu i posao bi trajao cca 5 min:brazilbugarskadanskaengleskašpanjolskafinskafrancuskajužna afrikaškotskasingapur a i za ostale države bi vjerojatno bilo moguće napraviti bez izrade potpuno novih liga ali bi posao trajao malo duže. al ajd najprije izaberi neku od ovih sa liste i kaži kakvo ograničenje u kojoj ligi hoćeš pa da probamo ajde Engleska ili Spanjolska... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prodo Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 http://www.mediafire.com/?dnykh4pw40dvdvd stavi u my documents-sports interactive-fm13-editor data (ako nemaš folder editor data napravi ga) i označi spa (2).xml pri pokretanju nove igre. od sad uvjet u 1. ligi više nije najviše 3 non eu player nego najviše 3 foreign u prvih 11 i najviše 5 foreign ukupno u match squad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoom-zoom Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 http://www.mediafire...dnykh4pw40dvdvd stavi u my documents-sports interactive-fm13-editor data (ako nemaš folder editor data napravi ga) i označi spa (2).xml pri pokretanju nove igre. od sad uvjet u 1. ligi više nije najviše 3 non eu player nego najviše 3 foreign u prvih 11 i najviše 5 foreign ukupno u match squad ::sve funkcionira, odvrtio sam jednu sezonu da vidim kako ce se klubovi ponasati, hoce li prodavati vise strance...i nisu bas Ako ti se bude dalo odraditi tako 10-tak najjacih europskih liga(u Engleskoj mislim da Skoti, Irci i Velsani nisu bili stranci nekada)...nije nista hitno,ako ti se bude dalo i kad budes imao vremena... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blood Hunter Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Pozdrav,MOžda da se proba napraviti nekakva svjetska državna liga? Tj. 24 najbolje države po rakingu igraju prvu, pa onda 24 drugu .. Čisto da se pojača broj utakmica što se država tiče?I mislim na jednokružnu igru .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coker Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Zamolio bih vas ako moze da se uradi 1. i 2. japanska liga. Bio bih vam veoma zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts