Ling^2 Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 Probaj da pritisnes ALT i F9 zajedno, i onda ce ti FM sam da sacuva sliku. Ona ce ti se nalaziti u documents/SI/FM13/screenshotsUploaduj ju negdje i ostavi nam ovdje link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mite Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 http://zaslike.com/files/px8sorkzntn2b8qk8369.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 30, 2013 Share Posted June 30, 2013 De Jong nema ocjene za Advanced Playmakera. On ti je Anchor Man ili Ball Winning Midfielder - Defend. Bony ti je mnogo bolji u napadu, na targetman poziciji od Jovetica. Dok Jovetica stavi u tu AM poziciju. Ovo ostalo mi se cini OK, samo bih iskljucio ofsad zamku, s obzirmo da igras na Counter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mite Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Sto mislite za ovaa taktika sto fali spored vas?http://zaslike.com/files/platbqwlzge5nbieo0pi.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2013 Author Share Posted July 7, 2013 Preofanzivno, ne treba ti dva playmakera, + dva insidea koji se loše slažu sa DLF-om. Probaj dovesti Bendera i Alabu, mislim da ti to fali otpriiike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted July 7, 2013 Share Posted July 7, 2013 Ne vidim timske instrukcije zato ću iz priloženog dati neki komentar. Ako imaš DLF-a u napadu onda ti treba makar jedna attack zadaća kod igrača veznog reda. AM (attack) kod ''desetke'' ili dva IF (attack) ako želiš zadržati desetku kao AP (s). Ako želiš ovakav raspored ofanzivnog trojca onda napadača postavi kao AF. Centralni vezni par je jedino preofanzivan u ovoj taktici. Ako igraš ovakav oblik 4-2-3-1 pod moranje je imati dva holdera koji će držati pozicije, to je osnova ovog rasporeda. Dakle u obzir dolazi DLP (defend) i CM (defend) rola. BWM ima previše closing downa i ne čuva svoju poziciju dovoljno dobro. Slobodno možeš igrati u kombinaciji dva igrača sa DLP (defend) ulogom, previše dobro izgleda. Imaš golmana i štopere sposobne igrati sa loptom u nogama, golman ti može biti SK, a makar jedan od štopera BPD. I very fluid filozofija je teška za uigrati, moraš imati jako kvalitetne igrače da to ispadne kako treba. Predlažem balanced ili fluid. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 evo poceo sam sa swansea-om, moze komentar na postavu...? imam jos 4milje za transfere pa ako mislite da bih to nekako pametno mogao potrositi sugerirajte http://img4.imagetitan.com/img4/small/7/7_1923.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Znaci igram sa dva krila (BALE, MEYER) i vec sam pokusavao dovesti Draxlera, ali su trazili 89M.Sada sam primjetio da je na TL i zamolio upravu da ga dovede i oni su to napravili.Dolazi pocetkom sljedece sezone.Sada koga staviti igrati (Bale, Meyer, Draxler). Jeli se isplati prodati Meyera(20 god) ili ga drzat na klupi.Balea cu prodat ako netko ponudi 80M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Neka Meyera, može još učiti u rezervama, a ubaciš ga kada vodiš ili u kupu protiv slabijih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Balea na beka. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Ostat će Meyer na klupi dok ne podam Balea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 A baš sam mislio da ćeš napraviti od Balea najboljeg strijelca sa DL pozicije. Inside Wingback fazoni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 A baš sam mislio da ćeš napraviti od Balea najboljeg strijelca sa DL pozicije. Inside Wingback fazoni. Eto vidiš sada ja to moram probat, idem sljedecu utakmicu ga stavit na wingback pa cu vidit kako ce bit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 (edited) Ovako je Bale odigrao na lijevom bekuhttp://i.imgur.com/AYSgijH.png ps: ovu utakmicu sam igrao sa liberom kojeg je igrao Mijailovic koji tu poziciju ne moze igrati, a odigrao je dosta dobro Edited August 29, 2013 by Cris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Isco ili Ozil u prvoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Ozil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts