ZakNik Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Teška odluka, ali ja bih ga čuvao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ostavi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madrac Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Pa ja se lomim, zato i pitam, jer, ne znam jel mogu da nadjem adekvatnu zamenu za njega, a i Persie mi stari, cesto je povredjen, veoma teska odluka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 ja bih ga ipak ostavio, rooney će ti biti glavni sigurno još godinu-dvije, a tada kreću Chicha, Henri i on Msm ako igraš sa dva napadača, a vjerujem da jesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Kupiti Ox-A u United za 30 miliona?kraj prve sezone ili vi imate neko dobro krilo, desno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ma kakvi, ne daji tolike novce za njega... Tko ti igra lijevo u ekipi i možeš li ostaviti SS formacije da ti mogu preciznije pomoći? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Valencia je idealan, treba ga samo dobro koristiti, puno bolji od OX-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 od krila imam samo Young-a i Valenciju, imam još Kagawu koji mi igra lijevo krilo i dobar je tu.nanija sam prodao za 30 tottenhamu.Valencia rastura na desnom ali bi volio još jedno solidno desno krilo zbog rotacije koju preferiram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Ja bih na tvom mjestu lijevo uzeo Gotzea ili Jamesa Rodrigueza, Kagawu stavio desno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Kako da dovedem Gotzea kada mi najmanje treba 60 miliona jbt a nemam to. na rate ne volim kupovat skrenuli mi s teme haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Onda čuvaj do iduće sezone i dovedi ga, možda i najbolji mladi krilni igrač, a pokriva cijeli vezni red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Koga prodati od ovih igraca(krilnih igraca:James Rdoriguez,Pjanica, njih dvojicu sam kontao Kross-a vratiti na mc,jer je guzva prevelika)http://i.imgur.com/tilW8F1.png A dolaze mi ova dvojica pa zato:http://i.imgur.com/0hCBcO0.pnghttp://i.imgur.com/bz0QxMA.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Kupiti James Rodrigueza za 25 miliona?da li će funkcionisat na lijevom krilu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Da i to mu je praktično idealna pozicija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Kupi, isplati se. Mislim da bi trebao funkcionirat i više nego dovoljno. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Iz mog licnog iskustva i nije nesto,doveo sam ga za 15 mil i zao mi je para,bolje probaj Belhandu,Ibarbo,Depay.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Yarmolenka dovedi ili kako se vec zove dinamo kijev mislim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 slobodno dovedi jamesa, ja imam više nego odlična iskustva s njim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 jamesa ja nikako u igrici ne volim...previse je sebican i puca kad god mu se i malo prostora otvori..sta ja najbolje od tih udarca iz daljine udje 1 od milijon njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Dali da kupim Belfodil za 4,3 miliona eura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ako si Real Madrid, ne. Ako si Real Eritreja, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 jamesa ja nikako u igrici ne volim...previse je sebican i puca kad god mu se i malo prostora otvori..sta ja najbolje od tih udarca iz daljine udje 1 od milijon njih.Eliminiraš shot from distance PPM i dobiješ sjajnog igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ako si Real Madrid, ne. Ako si Real Eritreja, da. Igram sa Sporting Lisbon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts