Dino151 Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Da,mogao bi biti solidan igrač,malo slabija defanziva,ali solidan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 (edited) Prodam Tomica, a kupim neko drugo desno krilo?! Knezevic mi je u prvom planu, pa bi doveo nekog klinca kao back up. Edited November 12, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Kakav li je Predrag Luka iz Rada, mislim kako li je odrađen, on bi mogao da pokrije možda tu desnu stranu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Los je, ima jos gore ocene od Tomica, a ima 24 godine. Mislio sam nekog mladjeg. Ali mogao bi i da ga ostavim. Pa ako stigne ponuda za njega, videcu sta imam za te pare. Za sada mi desni bek gori pod nogama. Mislio sam Milana Obradovica da dovedem dok ne dodje Romario, ali je otisao u drugi klub... Desni bek za 600k. Jel ima tako neki? Ili da se zaduzujem, tj. da probam na rate Petkovica da dovedem?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Dobar je igrač Luka, čudi me da ga tako loše odrade.. Onda ostavi Tomića dok ne naiđeš na neku bolju opciju, ovako možeš da izvisiš da ga prodaš, a ne nađeš zamenu, kada si tanak sa budžetom.Što se tiče desnog beka, niko mi ne pada na pamet za male pare da bi mogao doći.. hmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Poslao sam ponudu za Petkovica, pa sta bude. Duvace promaja do polusezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ko zna možda bude pun pogodak. A, malog Romaria si doveo džabe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Da, i stize u januaru. Inace sam pristao za 2m, Petkovica da pazarim. 1m odmah, i jos toliko na 48 rata. Isao sam na adjust budget, posto nije trazio veliku platu, a kazu za njega da je veliki potencijal. Kad sam rekao za promaju, mislio sam na Miljka i nekog klinca (koga sam prekomandovao iz omladinskog pogona), jer je Pauljevic povredjen, a i tako mi se ne svidja... Edited November 13, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Video sam da mali Romario može za džabe da se dovede, što mi se sviđa, e sada ne znam kako je orađen na ovom novom FM-u, na prošlom je bio ubica.Nisi previše platio, mogao si to smanjiti na 500k u kešu, a ostalo na rate, ali oke. Nadam se da će biti oke pojačanje, slabo sam gledao naše igrače kako su odrađeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Prvo sam ponudio 600k i na rate, ali su oni povecali potraznju za 1m odmah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa 500k odmah, i 1.5M na rate i to su odbili, je l' ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ma jok, 600k. i 1m na rate, odbili, tj. trazili 1m odmah i 1m na rate, i prihvatio sam. tj. stisnuo sam na accept demands...Bolje mi je da sto manje placam na rate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Znači ti si bio ponudio 1.6M, a oni su tražili 2M. Trebao si samo izmeniti, staviti 500k, a 1.5M na rate, što znači ukupno 2M i oni bi pristali, jer su tražili te pare, a ti si pre toga nudio manje. Ali nema veze, gotovo je sada, reko mogao si tako zbog budžeta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 malo off topic,ali neznam jel je do mene ili se drugima isto tako dogadja..cijele sezone imam da se za Ibaneza zanima jedan klub,ali oni nikako da naprave ponudu..sjecam se da na FM 12 sam dosta lakse prodavao igrače,sad je teže.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Desava se to i meni, pazi kada prodajes igrace, lakse ga je prodati u Transfer periodu, meni do sada cak ni za dz nisu htjeli kupiti igraca van transfer perioda. Dosta teze se prodaju igraci, valja naci dobrog sportskog direktora da se brine oko toga, sa dobrom reputacijom. Meni je sve rasprodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Desava se to i meni, pazi kada prodajes igrace, lakse ga je prodati u Transfer periodu, meni do sada cak ni za dz nisu htjeli kupiti igraca van transfer perioda. Dosta teze se prodaju igraci, valja naci dobrog sportskog direktora da se brine oko toga, sa dobrom reputacijom. Meni je sve rasprodao kako to ide sa sportskim direktorom? da li prodaje samo igrače sa transfer liste ili i one koji nisu na transfer lisiti, a on smatra da ih treba prodat? nemam još novi fm pa da se upoznam sa ovim dok ga nabavim skeptičan sam sa tim direktorom, sve volim imat u svojim rukama i kontrolirat pa tako i transfere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Mozes ti "razvlastiti" sportskog direktora.Ili mu raskinuti ugovor/ne dovoditi ga uopce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 jednom kad stavim da igrača prodajem,direktor se pobrine da mu trazi novi klub ak je na transfer listi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Samo da se ubacim, dovodite obavezno Romaria, desni bek, mlad, igrac zver! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 jednom kad stavim da igrača prodajem,direktor se pobrine da mu trazi novi klub ak je na transfer listi odlično, pretpostavljam da ne prodje one koji nisu na transfer listi? samo mi još treba da mi napravi haos sa kadrom :ohmg: Samo da se ubacim, dovodite obavezno Romaria, desni bek, mlad, igrac zver! meni je on bija odličan i odlično se razvija i na 12-ki, nadam se da se na novom fm-u razvija još i bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Samo da se ubacim, dovodite obavezno Romaria, desni bek, mlad, igrac zver! Moj Goku, otkad je on zver. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Casillas,on se pobrine za one igrače koje ti stavis na transfer/loan listu..ti kazes koju cijenu zelis da proda i on trazi..takodjer imas tu listu gdje ga mozes stavit..to je jos nesto vise nego transfer lista i jos jedna stvar..mozes nekog igrača stavit kao transfer target i onda se director upusti u pregovore s njim..mada jos nisam skuzio to,niti jednog igrača kojeg ja nisam mogao dovest, nije ni on nagovorio ;D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 odlično, odlično, sviđa mi se kako su to napravili i kako to funkcionira, samo još da nebudem imao levata od sportskog direktora i sve će bit 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 daj brzo mi napisite 5 igraca da dovedem u monaco , 2 napadaca, 1 DC i DR , MCR !! , lud sma potrosim 25 milja za napadace u 10 kola 5 golova s osvojenih 10 boda i 14 pozicija dobro pa nestala struja .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 14, 2012 Author Share Posted November 14, 2012 Role za napadače? kao i za veznjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts