Kruno Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Da li se isplati dati za njega 9M?vodim Lokomotiv. http://i.imgur.com/jqKoSfJ.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 po meni je 9M puno... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Onda nista od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 ne slab je on možeš naći boljeg za manje pare...agility 10 taj je samo dobar u šesnestercu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Za manje pare i možda, ali za 9M nikako, možeš naći boljeg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Sve ti zavisi kako igras, on je igrac koji samo ceka u 16-ercu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Za te pare nemoj ali ako ti se igra zasniva na centarsutevima onda i moze da se isplati,tj da idu lopte na njega u sesnaesterac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Isplati se ja sam ga imo trpo ko lud , a tek mu je 22 god , za 3 god ces ga prodat za 40 mil . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Ako ti treba target man onda ga svakako kupuj. U svim drugim slucajevima nemoj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 ne slab je on možeš naći boljeg za manje pare...agility 10 taj je samo dobar u šesnestercu... Stvar je u tome što se on koristi najčešće na roli TMa pa mu agilnost i ne treba... Ako ti treba target man onda ga svakako kupuj. U svim drugim slucajevima nemoj. Možda mu je još uvijek slab work rate za TMa, ali može poslužiti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Pa ne dovodis ga za neki top klub tipa Real, Barca, Bayern,... Ak mu neka ocjena vazna za određenu rolu nije ispod 10 dobro je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 (edited) Da li ga prodati? Bio je u drugoj polusezoni efikasan, pa je onda pauzirao 3 meseca zbog povrede. Ili da im trazim 2m vise?Nude mi 14m odmah, i 2m kada posle 10 golova. http://www.dodaj.rs/f/x/gj/1RBGsq9q/nikola-pavlovic-news-inb.jpg Inace mu je vrednost 8m. Treneri kazu da ima trenutno 3,5 zvezdice od mogucih 4. Samo zato sto je bio povredjen, bi ga prodao. Edited April 16, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 probaj uzeti malo vise ako moze ako ne prodaj ga po ovoj cijeni ako smatras da mozes ga zamjeniti nekim drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Pa iskreno nemam spremnu zamenu, koga bi doveo... Probacu da izvucem jos bar 2m da mi daju odmah. Mozda Babacar iz Fiorentine ili Muriel Kolumbijac. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 babacar zvijer kupuj njega ako ćeš ikoga...odma prodaj jer će sada sve ćešće biti ozljeđen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Dobra vest. Liverpool prihvatio da uplati dodatnih 2m. Tako da ce ukupan transfer biti 18m. A Fioretina je pristala za 16m da proda Babacar-a. :aaaSamo da se ne jave oni jaci klubovi, pa da mi ga preotmu. Trenutno nije niko zainteresovan za njega, ali su bili. E sad, Stoch me moli da ga kupim. On je trenutno u Celziju, a nije nijednu utakmicu odigrao. Na transfer listi je za 16m. Sto mi nije puno.Samo me to kopka sto nijednu utakmicu ligasku nije odigrao. Ali me tera da mu ispunim zelju. A meni treba levo krilo. Druga opcija je Lenny Nangis. Ali mi se ne svidja sto mu je desna noga jaca, a meni treba levak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 puno je u tom slucaju dati 16M za stocha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Kupiti Kurta Zoumu za 20 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 federic bulot nećeš požaliti za lijevo krilo i još jeftin manje od stocha ako je još u standardu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Kupiti Kurta Zoumu za 20 miliona? koja godina ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Kupiti Kurta Zoumu za 20 miliona?koja sezona...nakon 3 sezone ga možeš kupiti za 12.5M tj u drugoj već ako je još u st.etienneu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Treca sezona. Traze za njega 34m, ali sam ga uspio nagovoriti da trazi TL. Vec je sada jedan od najboljih stopera, trazi ogromnu platu, sa bonusima oko 90k sedmicno, ali s obzirom da mi Hangeland odlazi na kraju sezone jer mu nemam namjeru dati 90k sedmicno i key player status iako je legenda kluba, jbg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Treca sezona. Traze za njega 34m, ali sam ga uspio nagovoriti da trazi TL. Vec je sada jedan od najboljih stopera, trazi ogromnu platu, sa bonusima oko 90k sedmicno, ali s obzirom da mi Hangeland odlazi na kraju sezone jer mu nemam namjeru dati 90k sedmicno i key player status iako je legenda kluba, jbg. uzmi ga , ja sam ga kupio u bayernu i isplatio je svaki euro koji sam dao za njega 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 uzimaj ga odličan je ali ja sam ga za duplo manje uzeo ponudi 12.5M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Mozda bi i mogao da cekam neko vrijeme i da spustim cijenu na 15 miliona, ali bojim se da ce drugi klubovi njuskati oko njega. Od ljeta je Zouma u Fulhamu, vrijednost transfera - 20 miliona. Postavicu SS da vidite kakav je. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts