Kruno Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Po meni je dobar mada je skup ako mozes dovedi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 (edited) Pa imam para dosta, ali da ne trosim bez veze... Naginjao sam ka tome, da ga ne kupim za te pare, ali sam hteo da cujem i vase misljenje. Edited January 16, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Osrednji igrac, dovodio bi ga jedino ako mi je potreban backup na toj poziciji... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Hteo sam ga za back-up, pa sam ponudio na rate, klub prihvati, kad ono agent nece da pregovara. I ne mora. Ko ga ebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Da li da prodam Pjanića i Stekelenburga na polusezoni prvoj. Visim i svaki krivi potez mi znak da mi mogao odletiit, zasada sam na secure,ali sve je to klimavo..Bilanca u minusu 7 miliona, nemam TB ni za stopera. Treba mi par igrača da popunim roster i uz Weisa,Capraria,Grka,Markinjosa koje mislim otkupiti počeo slagati ekipu za iduću sezonu: Prodao bi: Pirisa,Castana, ovu dvojicu, Doda,i možda još koga, da zaradim otprilike 30-tak miliona što nije nerealno. Koliko da tražim za ovu dvojicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 umjesto pjanića rađe prodaj de rossia...za njega samog možeš dobiti 30M... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Radije bi obrisao save nego prodao de Rossia,to je valjda jasno. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 (edited) de rossi ikona rome i jedan od najbolji zadnji veznika na svijetu . Edited January 21, 2013 by pato 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 21, 2013 Author Share Posted January 21, 2013 Trojac- Totti-de Rossi-Florenzi se ne prodaje. Tu će se dodati Bertolacci i Caprari i imamo legiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Mogu dobit ss od caprari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 (edited) Da li da prodam Pjanića i Stekelenburga na polusezoni prvoj. Visim i svaki krivi potez mi znak da mi mogao odletiit, zasada sam na secure,ali sve je to klimavo..Bilanca u minusu 7 miliona, nemam TB ni za stopera. Treba mi par igrača da popunim roster i uz Weisa,Capraria,Grka,Markinjosa koje mislim otkupiti počeo slagati ekipu za iduću sezonu: Prodao bi: Pirisa,Castana, ovu dvojicu, Doda,i možda još koga, da zaradim otprilike 30-tak miliona što nije nerealno. Koliko da tražim za ovu dvojicu? Prodaj sve sto si naveo... Pjanica probaj uvalit nekom za €20-tak mil. Ako ne ide, rađe ga ostavi pa probaj ponovo kad mu se podigne cijena ili ga pocne vise klubova traziti. Za Stekelenburga mozes sigurno dobit preko €10 mil. Sve ostalo jednostavno daj direktoru da proda po njihovoj cijeni (sell player by value). Edited January 22, 2013 by Tuljan-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Prodaj sve sto si naveo... Pjanica probaj uvalit nekom za €20-tak mil. Ako ne ide, rađe ga ostavi pa probaj ponovo kad mu se podigne cijena ili ga pocne vise klubova traziti. Za Stekelenburga mozes sigurno dobit preko €10 mil. Sve ostalo jednostavno daj direktoru da proda po njihovoj cijeni (sell player by value). A sto se mojeg igranja tice, sve vise i vise postajem uvjeren da sam puno bolji menadzer nego takticar... Igram s Arsenalom i nakon 13 kola zauzimamo 8. mjesto s omjerom 4-5-4...Igraca imam, posto sam se u transfer roku rijesio balasta i doveo neke odlicne igraceKoristim ovu formaciju. Verma se jos trenira za anchora al u globalu sve ide ok, osim bekova koji su jako porozni, posebice Sagna cija se forma u reali preslikava u FM... Counter formacija se jos uigrava i koristio sam ju zasad samo protiv Cityja na Etihadu gdje smo remizirali 2:2 nakon sto smo gubili 2:0 na poluvremenu.Da se vratim na prvu formaciju... Skuzio sam dvije znacajke ove formacije: 1) protiv jacih momcadi puno bolje prolazim nego sa slabijima (dobijo Uniteda i PSG doma, a gubio od Norwicha doma te od QPR-a i Swansea u gostima s identicnim rezultatom - 4:0...); 2) gotovo svaku utakmicu imam preko 10 udaraca u okvir od kojih jedva zabijem dva a ponekad ni jedan...Imate kakav savjet? Ne zelim da mi se opet dogodi Roma...igraj sa dva napadača umjesto sa jednim i krila stavi na adv.playmaker i golova ćeš imati kao u priči naravno napadači na poacher Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Ja mislim da pijanica ne bi trebo prodavat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 22, 2013 Author Share Posted January 22, 2013 Mećanje- Pjanić za 25 i Stek za 12.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 trebo si ostaviti pjanica 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Šmeker Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Manageri, pozdrav.Ovako: vodim klub iz 4.engleske lige. Igrači u mom klubu vrijedi u rasponu 30K - 200K. Jako mi dobro ide, uvjerljivo prvi na tablici, u FA kupu izbacujem 3.ligaše bez problema. I sad stižu ponude za moje najbolje igrače. Zanima me kako izvući što više para za moje najbolje igrače, koji imaju odlične ocjene,ali zbog niske lige vrijede tako malo. Primjer: evo dobio sam ponudu za najboljeg bočnog, 22 godine, acceleration 16,crossing 15, av.rating preko 7.60. cijena mu je samo 70K.Jel moguće da ga uspijem prodat za nekih 300K ili tako nešto, ili jednostavno da prihvatim ponude od 150K koje dolaze?Hvala puno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 A zašto bi ga prodao,jeli ti to neophodno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Šmeker Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ugovor mu traje još godinu dana, ne vjerujem da će i dalje htjeti igrati u mom klubu pa me strah da ga ne izgubim bez odštete. Zato bi ga odmah prodao da popravim financije u klubu koje su jako loše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ako su ti toliko lose finansije, onda prodaj, jer ces vjerovatno moci nahvatati nekog igraca slicnog kvaliteta za te pare ako ti bude neophodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 http://i1087.photobucket.com/albums/j474/Tobdzija/MarcMuniesa_OverviewAttributes_zpse93c22c9.pnghttp://i1087.photobucket.com/albums/j474/Tobdzija/MarcMuniesa_ReportsScoutReport_zpsb84d3ac9.png Otkupiti ugovor na kraju sezone? Trenutno na toj poziciji imam Alabu i Gibbsa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 On ionako nije LB. Solidan backup zas Vermaelena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 On je vise stoper nego levi bek, i uzmi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Ne, ozljeda na 3-4 mjeseca mislim da nije dobro za njegov razvoj,pogotovo za Engleski način igre i sve njezine težine.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ne, ozljeda na 3-4 mjeseca mislim da nije dobro za njegov razvoj,pogotovo za Engleski način igre i sve njezine težine..Slazem se povreda na 2 mjeseca unisti igraca a tek vise a jos se nije razvio i nakon pauze od 3-4 mjeseca nece biti ni za sta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Upravo ta ozljeda me i najvise brinula, inace ne bi ni postao... Ipak sam ga odlucio uzeti, sigurna je zarada a i vjerujem da nece past ocjene toliko da bude neupotrijebljiv.Hvala na savjetima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts