Fritz Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Vodiš Athletic, dovodiš sve najbolje što Baskija ima bez obzira na novac. Za Llorentea bih u tom slučaju dao i 50 miliona jer znam da Aguera ne mogu dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Imam jedan odlican regen koji igra dobro ali samo on jer Toquero slabo igra isto i Adriz koji ce ici bez para letos jer je dobar back up. Tako da cu da ga kupim samo cu probati smanjiti cenu koju traze. Ilarramendi je dosao, Inigo Martinez, Ruffier, Azpilicueta i dva odlica regena. Muniain slabo se razvije jer je bio aut 4 meseca pa opet 2 meseca tako da slabo. Recite miselnje od Xabi Alonso i Arteta za dzaba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Ovisi kakav si s parama i kako si pokriven na CM i DM. Ako imaš para i ako ima mjesta za obojicu, dovedi obojicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Ovisi kakav si s parama i kako si pokriven na CM i DM. Ako imaš para i ako ima mjesta za obojicu, dovedi obojicu. Na DM poziciju igra mi Ilarramendi (kao deep lying playmaker) koji je jako dobar na toj roli ali imam i jedan regen koji je 16 godina i nemogu da se naslonim na njega kada trebam rezultat tako da Xabi Alonso mi je prioritet, a ako imam para cu i Arteta za bek ap na Benat i Herrera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Oho, fantastičan vezni red. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hes Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Prodati Rodwella za 30M? http://pokit.org/get/img/709a5a3f7c83b0012b7048c1ad04c9b2.jpg http://pokit.org/get/img/208ecac8733b1f7cc27f56c74fbb9df9.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 (edited) Da Koji je ovo skin?? Edited September 2, 2013 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Ako se radi o engleskom klubu ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Ako ti je 4.-5. izbor, da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hes Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Nevjerovatno sam finansijski moćan. Prodat ću ga iako je Englez i ide rivalima, ali 30M za njega neću odbiti. Ništa posebno on nije napravio, DLP sa PPMovima da daje short simple passes i shots from distance often. @Bole89: FMC for FM with background logos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Hes prodaj jer nema dobre ocene za da vredi toliko para. Inace daj download link za skin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Prodaj. Hes prodaj jer nema dobre ocene za da vredi toliko para. Inace daj download link za skin Skin je FM-Classic i promjeniće ti skin čim kreneš FM-Classic mod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROMatta9 Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Treba mi još jedan napadač za Wigan. Imam 10 milki, ne znam koga dovest, a da je kvalitetan i mlad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Belfodil iz Parme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Destro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Prodati Carricka za 10M?Za mjesec dana puni 33. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Da. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Prodan. Nije dijete klubu pa si mogu dozvoliti prodaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Joj da te Saf vidi sto si napravio, pa zavrnio bih ti vratom Po meni dobro si ucinio, posto Man Utd ima ovca pa se lko nadomjsti on ili ako vec mas nekog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Ma obožavam ga, i u RL i na manageru, ali eto, uhvatilo me preseravanje, gradim drim tim. Došao Bale, sad imam nekoliko meta na MC, za partnera Švajniju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 http://i41.tinypic.com/2nveat.png Kupio sam ga za 18,5 miliona eura 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Odlican potez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts