LukaSt Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 dovesti davide santona u milan za 10milja?... treca sezona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Dovedi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Dino,DaLuka,takode Da 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 dino da ... al probaj izvuc malo vise ako mozes 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitro Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Prodaj ga Dino, vec je u godinama, bolje pare nes dobit Edited August 6, 2013 by Mitro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Upravu ste, ako sam romantik, ne znači da sam budala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Ozbiljno si ga prodao?Pa ti imaš valjda toliko novca, da ti ne bi ni 150 miliona ništa značili. Što ima veze to što ima 29 godina. Njegove fizikalije mu mogu dopustiti igranje i do 35 bez problema.Ne razumem ovakve poteze, stvarno ne. Ajde usput daj njegov SS. Edited August 6, 2013 by Aksi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Pa ne isplati se drzat igraca koi zaraduje 6m godisnje a ozljeden je cijelo vrijeme i ne odgira 15 utakmica po sezoni skroz nepotrebno.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 http://www.dodaj.rs/f/l/KR/BpW1Qyd/raphal-varane-overview-a.pnghttp://www.dodaj.rs/f/2V/13Z/1JpRxVk5/raphal-varane-contract-c.png Za 150 miliona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Probaj se malo cjenkati kod ugovora. 150M Realu ili si ukupno s plaćom izračunao ?Meni je to previše, ali je toliko dobar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 To i jeste sa cjenkanjem. Mozda bih mogao za 140m da ga kupim od Reala. Daleko od toga da mi je potreban, ali je najbolji stoper na igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Nerealno je i zamisliti toliko dobrog stopera a i toliku cijenu za stopera.A sad, pošto je tako superfantastičan, ne bi bilo loše zanemariti malo realnost i zajebavati se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Vidjecemo. Zapelo je oko duzine trajanja ugovora. On hoce 4 godine, dok ja hocu 5 godina. Poslacu im novu ponudu uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Za Aksija. http://i.imgur.com/m39uhzO.jpg http://i.imgur.com/xZKPdiD.jpg http://i.imgur.com/jKvlcMq.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Ma prodaji ovo dok ga jos ko zeli,iskreno ja ga ne bi doveo ni za 5 mil u ovakvom stanju ali ako ti daju 25 uzmi bez razmisljanja..A prodao si ga Arsenalu nisam vidio odmah,sta ce to biti kupili igraca preko 20 godina @Ling mozes pojacati dvije-tri pozicije s tim parama sigurno mozes naci i regena za manje,probaj Badstubera dovesti... Edited August 6, 2013 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ma prodaji ovo dok ga jos ko zeli,iskreno ja ga ne bi doveo ni za 5 mil u ovakvom stanju ali ako ti daju 25 uzmi bez razmisljanja..@Ling mozes pojacati dvije-tri pozicije s tim parama sigurno mozes naci i regena za manje,probaj Badstubera dovesti...Imam najjaci tim na igri, na skoro svakoj poziciji jednog od top 3 igraca. Moje rezerve bi osvojile LS. Zasto bih dovodio regena ako mogu Varanea koji jos 10 godina moze da igra? Badstuber bi mi bio 5. stoper. Pare mi problem nisu. Upravo mi uprava povecala sa 40 na 300m za transfere. Ludilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 E ako nisu problem dovedi,samo kazem i kad imas te pare bar meni bi bilo zao dati tolike pare,Varane je odlican imao sam ga na save-u s Bayernom u 2013 mi ga prodali za 32 miliona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Ling ako ima veću reputaciju hvali ga preko medija, polako.. I sam će tražiti da ode.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Da, taj Varane je -9, ovaj je -10, i sve mi nesto govori da mu je PA okruglo 200. Imam nekog domaceg regena, ali ne znam da li da ga bacim u vatru ili cekam par sezona da Dede udje u tridesete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Ling ako ima veću reputaciju hvali ga preko medija, polako.. I sam će tražiti da ode..Nema nista od toga, i ovako mu je Sligtly interesed. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Dovesti Yarmolenka u Dnipro.Problem je u ostalim igracima.AML- Konoplanka (kapetan)AMC-MICHU (31 godina, ali je odlican)AMR-HalilovicSTC- Selezynov- najbolji napadac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaSt Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 michua se rijesit zaradit par milijuna i dovest yarmolenka... stavit halilovica na amc ovoga desno ili lijevo i ides 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Obzirom da ganjaš Ukrajince da, ako nije preskup.Da ga se uklopiti. Može igrati sve te pozicije osim AMC, a kad Michu ode, to može pokriti Halilović i desna strana je slobodna.Mada, ja bih ga koristio kao strikera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 Dobio sam službenu ponudu za MICHUA.A Yarmolenko je ovo izjaviohttp://i.imgur.com/qWztHX7.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted August 6, 2013 Author Share Posted August 6, 2013 Prodaj Halilovića i dovedi Yarmolenka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts