Kruno Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Dali da kupim Belfodil za 4,3 miliona eura?Kupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Hvala svima, kupio sam ga za 4,1 milion eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Eliminiraš shot from distance PPM i dobiješ sjajnog igrača.James je mala maca ako je ko od vas dovodio Shaqiri-a taj ne gleda gdje suta i jel prema golu jednostavno samo da je sutne pa gdje ode ali kad se to istrenira bude prejak AMR... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ljudi koristite pametno PPM i to je veoma važno kod igrača, vjerujte mi da znam koliko ga mijenja ako se pravilno koriste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 sta je najbolje James nije nikad htjeo skinut taj PPM iako sam stavio da se rijesi toga..stavim ja i njemu na rarely long shots i opet puca u stalno u pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 PPM prevazilazi okvire taktike. Dio toga se može smanjiti oduzimanjem creative freedoma i rarely postavkama, ali igrač će i dalje u 90% slučajeva forsirati svoje navike. Zato je od ključne važnosti obratiti pažnju na postojeće PPM-ove i na treniranje novih. Sa pravilno odabranim PPM-ovima kroz ekipu se može dobiti sex od nogometa, ali sa loše odabranim samo za jednog igrača kompletna postavka pada u vodu. Playmaker sa shot from distance je tragedija za čitavu ekipu. Off topic je, tako da neka šira diskusija bi se trebala voditi u nekoj od tema sa treninzima u prvom planu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Evo par razloga zasto igraci sutaju iz daljine iako ste im stavili to na rarely:Creative freedom im je visoka, a kada im je sloboda data, onda ce da rade sta im je volja.Nema slobodnog igraca u fazi napada, s toga igrac smatra da je najbolja opcija sut iz daljine.Nizak Teamwork. Cak i kada ima opciju za dodati, igrac ne zeli nego i dalje trci sa njom i suta iz daljine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 To stoji, ali shot from distance je glavni razlog. Sa LS podešen na rarely igrač zaista rijetko ulazi u isforsirane šuteve bez obzira na ostale postavke, sa prisutnim PPM-om nema pomoći ma šta da se uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Pogresno. Kod mene Kara ima taj PPM, pa skoro nikada ne suta iz daljine, a dolazi u poziciju da moze sutati veoma rijetko. Bas zbog ovih gore navedenih razloga mu mogu redukovati tu 'manu'. Naravno, lakse je to uraditi CMu nego krilnom igracu, ali ako igrac ispunjava ove uslove, a rijetko ko ispunjava, zlatan si. Ako ne, e onda run with ball smanjiti i nadati se da mu decisions seze bar 15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Šta mislite, dal da idem na zamjenu? Vodim Napoli. http://www.pohrani.com/f/3O/13i/unHrgSX/alessandro-gamberini-ove.png http://www.pohrani.com/f/3S/141/3rGXt9Ez/mehdi-benatia-overview-a.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Svakako, samo ne znam jesu li ludi da prihvate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Vidjet cemo...traze jednog Cd-a tako da cu ga morat dovest nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 (edited) Pogresno. Kod mene Kara ima taj PPM, pa skoro nikada ne suta iz daljine, a dolazi u poziciju da moze sutati veoma rijetko. Bas zbog ovih gore navedenih razloga mu mogu redukovati tu 'manu'. Naravno, lakse je to uraditi CMu nego krilnom igracu, ali ako igrac ispunjava ove uslove, a rijetko ko ispunjava, zlatan si. Ako ne, e onda run with ball smanjiti i nadati se da mu decisions seze bar 15.Ja sam radio test gdje sam istom igraču u editoru sklonio PPM i uzimao je tri do pet šuteva manje po utakmici. Po meni je to glavni uzrok i sumnjam da me neko može uvjeriti u suprotno, jer sam svojim očima vidio razliku u identičnim uslovima. Edited June 7, 2013 by Fritz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Evo kod mene za sada u dvije utakmice Kara ima dva suta prema golu. Ne nuzno iz daljine, jer nisam pratio to tada. I to sa pozicije CM. Kada odigram vise utakmica, okacicu i SS. Ono sto ne mogu da uradim, to je da Ronaldu ogranicim suteve iz daljine, jer mu je prakticno nemoguce to uraditi (citaj, ne znam kako). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Kara je garant neki BWM (defend) ili sl. koji je izuzetno limitran sa slobodom, svakako neće ulaziti u nepromišljene poteze jer igra alibi igru, probaj spriječiti nekog playmakera ili ofanzivnog igrača šuteva sa distance navedenim metodama pa javi rezultate. Baš me zanima uspjeh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Prije box to box. Bar meni igra tako nesto. Kao sto sam rekao, ako igrac ne zadovoljava ono gore sto sam naveo, naravno da ce da uzima dosta suteva. Ali mu sa razlicitim metodama mozes da smanjis taj broj i ucinis to podnosljivim. A ako hoces da dovedes nekog pleja koji ima SFD i los TW, e onda nisi prvenstveno ti napravio dobar posao jer taj igrac nikada nece biti ono sto mi smatramo tradicionalnim playmakerom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Ne dovodim, nego zateknem takvog igrača. Recimo Gerrard u Liverpoolu, nemoguće ga je koristiti u ofanzivnoj ulozi, nemoguće ga je koristiti u playmakerskoj ulozi zbog PPM-a (jedna od dvije akcije koje idu preko njega će završiti njegovim šutem), nemoguće ga je koristiti u BTB ulozi jer je uloga predinamična za njegove godine, na kraju ostane svega par rola koje će znatno limitirati njegove mogućnosti samo da ne bi šutao u svakoj situaciji. A prodaj Gerrarda, onda baš nisi dobar u glavi. Sa transferima priča stoji, ali PPM-ovi su transcendentni za taktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Ja sam radio test gdje sam istom igraču u editoru sklonio PPM i uzimao je tri do pet šuteva manje po utakmici. Po meni je to glavni uzrok i sumnjam da me neko može uvjeriti u suprotno, jer sam svojim očima vidio razliku u identičnim uslovima.Ja sam u zadnje vrijeme poceo prije svake utakmice ono sto ima touchline instruction stavim pump ball into box i jos nesto ne znam tacno ali bitno je da se vidi razlika jer igraci vecinom salju u senaesterac a i krilni igraci kad sutaju ide u okvir gola,samo sto se to mora svaku utakmicu stavljati ali nije mi tesko ako cu povecati broj pravih prilika pa neka jos neko proba pa javi da li je to slucajnost ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Dali da kupim Fabio Coentrao za 7,75 miliona eura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Gdje? Kada? U koji klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Me2 Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Nista otisao je u Juventus @Hugo Boss u Sporting Lisabon, treca sezona 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Da ga doveden za masne pare? Bija bi prvi golman? Molim hitan odgovor. http://www.pohrani.com/f/2K/wu/23edBXDR/screenshot030.jpghttp://www.pohrani.com/f/3P/43/2DJskPY9/screenshot029.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Ne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts