Dino151 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Imaš Jamiea Nessa i Adama,tako da mislim da ti ne trbea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Slazem se. Vukla me statistika koju ima i to sto je na TL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 Bio je bolji u prošlim serijalima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 http://www.dodaj.rs/f/1Q/5I/24fCIdVq/srdjan-mijailovic-overvi.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1V/LG/3kWKk5lU/crvena-zvezda-transfers-.png Sto mi je ciniti? Planirao sam ga kao buduceg kapitena i novog Jugovica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 9, 2013 Author Share Posted January 9, 2013 http://www.dodaj.rs/f/1Q/5I/24fCIdVq/srdjan-mijailovic-overvi.pnghttp://www.dodaj.rs/f/1V/LG/3kWKk5lU/crvena-zvezda-transfers-.png Sto mi je ciniti? Planirao sam ga kao buduceg kapitena i novog Jugovica Ne prodavaj,i ne spamaj tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Ja ga ne bi prodao ni za 15, za 20 bih već razmislio. Ovo što nude je smešno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Odbit ces ponudu, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Odbio sam odmah, nego da cujem vase misljenje.Ma zaboravio sam na ovu temu Dino Od svega, najlosiji sam u prodaji igraca oduvek -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Long ili Hoarau, za Stoke ?Moze prijedlog za nekog jakog i visokog stopera za Stoke, poput Hutha ali pouzdaniji. Glavno da je jak i da kupi skok duele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Mazuch, Kirchof(Mainz), i onaj iz Andrelechta,malo iskusniji,ne znam prezime napamet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Dino: Roland Juhasz Njega bih odmah i toplo preporucio Tić: uzmi Longa rađe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 10, 2013 Share Posted January 10, 2013 Long ili Hoarau, za Stoke ?Moze prijedlog za nekog jakog i visokog stopera za Stoke, poput Hutha ali pouzdaniji. Glavno da je jak i da kupi skok duele. Hoararu definitivno. Za ovo drugo bi ti preporućija Liptaka, Manganea ili Fazio-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Da kupim? Skaut mu daje PA najvise 3 zvezdice. http://www.dodaj.rs/f/2F/gE/4L4Ml9qI/scott-malone-overview-at.jpg Ako ne, koga za 4.5M za levo krilo? Mora da bude HG. Ili moze pozajmica, dok ne budem imao vise para za levo krilo.Svidja mi se Thomas Ince, ali mnogo para traze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Brady iz ManUnta,McClean,Surman. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Poslao sam asistenta da trazi igrace za pozajmicu, i izgleda da cu opet u Njukasl(Shane Ferguson), ali pogledacu i te igrace, cisto da se obezbedim, da mi neki klub ne otme igraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hazardcfc17 Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Da kupim? Skaut mu daje PA najvise 3 zvezdice. http://www.dodaj.rs/f/2F/gE/4L4Ml9qI/scott-malone-overview-at.jpg Ako ne, koga za 4.5M za levo krilo? Mora da bude HG. Ili moze pozajmica, dok ne budem imao vise para za levo krilo.Svidja mi se Thomas Ince, ali mnogo para traze... ne znam kolko je sad to 4.5M tocno kad ja igram u kunama,tj. ne znam jel igra taj igrac uopce krilo,ali probaj dovest onog Bennetta iz Derbyja,on nije lijevo krilo,ali nauci ga nije los,a i solidan je tamo. sad ovisi oces ga moc kupit ili jel ga zelis uopce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 (edited) Odustao sam od tog Malonea, McClean mi se svidja, ali pise da nije HG. Fergusona cu najverovatnije, i potencijal je. Kaze skaut 4 zvezdice. Ali prvo cu ga na pozajmicu, pa ako zadovolji... Kuna ti je po kursno listi koju sam ja gledao. 4.5m euro = 34097375.3121 Edited January 11, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Chamosta, Vukušić,Guidetti ili netko 4.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ako vodis S'hampton, netko cetvrti-bolji ti treba. Vidim da trazis finisera brzanca. Shane Long je idealno rjesenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 11, 2013 Share Posted January 11, 2013 Ja bi tu Chramostu, eliminisao. Koji ti se vise svidja izmedju Vukusica i Guidetti-a? Kod mene je Guidetti jeftiniji, a ja uvek volim jeftinije da prodjem. Ne znam kakva je tvoja politika. Pregovaraj sa oba igraca, pa sa kim budes bolje uslove dogovorio, njega pazari. I ja sam mogao za te pare sigurno nekog boljeg da dovedem, ali ja sam Lazara pazario, jer ga gotivim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 Vukušić bi došao 6 negdje, Guidetti 4,5. Vidjeti ću još. Prodati Sommera za 7 i uzeti Steela za 8.5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 guidettija uzmi, a ja sommera ne bih prodavao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Potpisao Guidetti. Sommer otišao,kikso mi je previše prošlu sezonu.. Aj još nešto: Adam Campbel 5.5?, Vukušić 7? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 Vukusic. Meni se konkretno Cambell ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 12, 2013 Author Share Posted January 12, 2013 Ganjam još stopera i to bi trebalo biti to: Steele, Clyne Bell Hangelland(?) Willems Cork Ledley Ramirez Sigurdson Menez Zaha (Guidetti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts