Dino151 Posted December 29, 2012 Author Share Posted December 29, 2012 Ne,možeš naći jeftinije. Ili dovesti nekog na loan iz jačeg kluba pa na kraju sezonu uhvatiit Weissa ili nekog drugog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Znaci uzeo sam Athletic Bilbao,19 mil TB,mlada dobra ekipa a pisem u ovoj temi da pitam da li da prodam Llorentea sad jer odlazi ono free transfer ili ce mozda htjeti novi ugovor jer agent mu kaze trenutno nije zainteresovan i da odlazi na kraju ugovora ili da mi igra negdje do decembra i prije nove godine da ga probam unovciti??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Prodaj ga odmah ako nije zainteresiran za novi ugovor.31. prosinca ti on vec moze potpisati predugovor bez odstete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 prodaj ga, uzmi sto mozes vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Prodaj ga odmah ako nije zainteresiran za novi ugovor.31. prosinca ti on vec moze potpisati predugovor bez odstete.prodaj ga, uzmi sto mozes viseMogu ja uzeti 36 mil kolika mu je otkupna klauzula sad na pocetku ali iskreno pare mi ne trebaju jer nemam koga ni kupiti,zbog njihovog pravila da mogu samo baskijci igrati a kad idem search player najskuplji 10 mil,kupio sam Ruffliera golmana drugi napadac 31 god Aduriz,pa cu ga zadrzati sad za sad pa ako ne bude htio ugovor 1 decembra staviti ga na transfer listu.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Jesu li ti igrali/trenirali sa seniorima?igra mi čovjek u prvoj tj ulazi skoro većinu utakmica ako hoćeš SS ti stavim da vidiš... @bole a dobro ima i 20 godina pa ali kad bi mi falio DC uzeo bi ga...ovaj drugi zvijer uzimaj ako dođe 12 M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 igra mi čovjek u prvoj tj ulazi skoro većinu utakmica ako hoćeš SS ti stavim da vidiš... @bole a dobro ima i 20 godina pa ali kad bi mi falio DC uzeo bi ga...ovaj drugi zvijer uzimaj ako dođe 12 MDoveo sam ovog od 12 miliona pokazao se kao dobra investicija medutim presao na novi klub pa nisam sa Benficom igrao vec neko vrijeme sad se patim sa Bilbao-m ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 teško je uzet bilbao ne možeš niti jednog igrača dovest skoro...pohvala što si uzeo taj klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Velika greska sto nisi prodao Llorentea. Pare nisu tu samo za dovodenje igraca. A tih 10-15M sto bi dobio za njega bi mogao pametno utrositi slijedeci prijelazni rok. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 (edited) Velika greska sto nisi prodao Llorentea. Pare nisu tu samo za dovodenje igraca. A tih 10-15M sto bi dobio za njega bi mogao pametno utrositi slijedeci prijelazni rok.E da sam ga sad prodao dobio bi 36 mil za njega i ostao bez vrhunskog napadaca,medutim sacekao sam da se zavrsi ovaj transfer window krajem augusta i onda ga ponudio arsenal i chelsea se javili daju 36 mil na rate ali nema veze potpisao za arsenal ali tek ide 1. januara tako da cu dobiti i pare i pola sezone ce biti u napadu pa onda kad ode aduriz,sad samo da li ce njegove igre biti losije posto je potpisao za drugi klub pa nece imati motivacije to je drugo ali cini mi se da je ovo najbolje sto sam mogao uraditi....A ovo mi je izbor igraca koje mogu dovesti pravo lose ko zna kakav ce biti sljedece sezone ali ne vjerujem da ce biti bolji...http://www.zaslike.com/files/tn32v6svom80lattyjfs_thumb.png Edited January 1, 2013 by Bole89 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 E onda svaka cast, ali vidim tu vise bugova igrice. Ponuda od 35M za igraca koji ima 27 godina i ugovor mu istice za godinu dana, a debitirat ce pola godine prije isteka proslog ugovora(mogli ga imati za 6 mjeseci dzabe) o.O . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 PSG mi nudi za Ademilsona 37 Miliona (4,8 miliona u kesu , a 26 miliona na 30 rata i posle 20 golova dobijam 6,5 miliona) uhh a bio sam ih vec odbio kad mi nudili 20 miliona za njega i onda mi sad ovo dali. A meni on i Fierro samo siju on je dao prosle sezone 21 gol a predprosle 32 , ne znam sta da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 (edited) Ako su ti potrebne pare, a riječ je o velikoj sumi novca, prihvati. Ipak stoji činjenica da igra odlično, probaj onda izvući 25 sada, a nešto manje na rate, bonus ostaje. Možeš li naći adekvatnu zamjenu, ako ga prodaš? Edited January 1, 2013 by Flekica™ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Pa igra mi Fierro ternutno bolje od njega. Ali mi je budzet sada 18 miliona , mogao bi da nadjem zamenu, videcu da izvucem jos za njega ili bar ko sto si reko 26 m u kesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 (edited) ne prodaji ademilsona...ne znam koja si sezona ali je meni igrao do 23 godine kao rezerva ,ulazio i onda kad sam ga stavio u prvu po sezoni daje 50+ golova u svim natjecanjima prezahvalan igrač... Edited January 1, 2013 by ZakNik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 dali da kupim carlosa fierra za 8.5m,prva sezona? dali je to puno za njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 veruj mi nije , ja sam ga kupio za 16 miliona u Dortmundu kada je imao 21 godinu , sad mi razvaljuje kazem ti nude mi za njega i Ademilsona po 37 - 45 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Je l' mnogo 15M za M'Villu? Zna li ko kakav je na ovom FM-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Pa ja sam u 2017 i on igra u Totenhamu i trenutno kosta 19 miliona ocene su mu full svake godine mu prosek preko 7,30 pa ti vidi dal vedi ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Znači da vredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borden Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Igram sa laziom prvu sezonu pa ovako: Prodati Lulica u Arsenal za 5 sad + 10 na 48 rata, pa dovesti Dignea iz Lillea za 5 sad + 5 na 48 rata? Meni se cini dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Da. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 hajduk, 1 sezona, da kupim nekog od ovih i ako da koji je najbolji: Ante Rožić, Ivan Graf, Lamine Traore, Marijan Budimir - svi su besplatni i traže prihvatljive plaće.također da li da kupim Cristiana Zenettia, je star ali ipak je i igračina pa neznam... ako kojeg igrača neznate kliknite na njegovo ime za ss, unaprijed hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Jesi siguran da će ti Zanetti doći? ako hoće dovedi ga bez razmišljanja,od ostalih Graf nije loš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Uzmi starog Zanettia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts