Posljednji Boem Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ima li jos neko od vas problema sa prodajom igraca? Mislim da nisam niti jednom dobio ponudu za nekog igraca a da ga prethodno nisam stavio na transfer listu. Cak se klubovi i ne interesuju za igraca, nema ono Wanted kraj imena igraca.. Ja za čudo ne, ni na saveu sa HSV-om nisam imao veći problema sa tim ni sad sa Realom. Nije sad da sam zatrpan ponudama i da svakog igrača traže. Meni je veći problem što mi traže uglavnom samo igrače koji su mi važni i koje ne želim prodat. Pa ove neželjene moram prodavat preko transfer liste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 kod mene je ista stvar ko i kod linga...rijetko skoro nikad mi ne stoji pored igraca Wnt,prodam igraca tek sto ga stavim na transfer listu..i to za puno manje para nego sta vrijedi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 Unwanted list rješava taj problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ne rijesava. U FM12 kada igram sa slabijim klubom uvijek su ovi najveci njuskali oko mojih najboljih igraca. Sada uopste nemam brige oko toga, niti jedan klub ne zeli da kupi moje igrace ukoliko ih ja ne stavim na transfer listu. Poprilicno me to zivcira jer moram da prodajem igrace ispod njihove cijene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Razlika izmedju FM 12 i FM 13 sto se tice transfera je ta sto su u FM 12 od 18 igraca na 15 stajalo Wnt sad stoji samo 3 ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 ako si gledao u kako mi ide di sam stavio post di sam objavio svoje transfere...prodao sam apostola za 14M a kupio za 1.4M i nisam ga stavljao na transfer listu i tako još par igrača... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 (edited) Malocu sam nagovarao na novi ugovor godinu dana, hvalio, itd., itd. Na ljeto sam ga cak nudio za 1.5M , ali nije bilo ponuda. Za manje ga nisam htio dati. Dosao prosinac, a on trazio ugovor od pola miliona godisnje. Neizvedivo. Odlazi na ljeto. Ipak, na isti nacin sam unaprijed potpisao Leskovica i Pavlovica. Zanima me posebno Dinino misljenje. Jesam li dobio ili izgubio na kvaliteti ? EDIT: Istrcao pred rudo , Suwon i Montpellier im ponudili vise. Nista , neki "bili tic" ce na Malocino mjesto... Edited December 20, 2012 by Bili tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 20, 2012 Author Share Posted December 20, 2012 Jel još trebaš moje mišljenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Kod mene sportski direktor nudi igrace na unwanted listi tak da tu nemam problema. Isto tako mi u prvih par sezona nisu dolazile ponude za igrace van unwanted/development liste, tj. prvotimce, sad cak tu i tamo neka sleti. Jako bih bio sretan ako bi SI u sljedecem patchu reanimirao transfer trziste, sad mi se cini nekak premonotono... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Jel još trebaš moje mišljenje? Nazalost ne, nece doci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Istice mu ugovor, a meni treba jos jedan poacher. U napadu imam jos De Camarga, Hrgotu i Luuk de Jong-a. http://www.dodaj.rs/f/1Y/97/3ME9Q72X/mike-hanke-overview-attr.jpg Jel imam neke sanse da ga prodam bar za 3m? Ili da smanjim potraznju, ukoliko ima neki poacher za Borusiju za 2-3m?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) dovdi nekog na loan od napadača(poachera) a daestra kupi na aproach to sing u 1 mj...možeš dobiti za njega oko 4M sigurno... Edited December 21, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Kako da Destra na aproach, kad nije za dz. Prva sam sezona, sto se moze videti i na screan-u koja je godina. Za loan nemam pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 ma kažem ti njega u prvom jesecu dovedi kada bude bez ugovora i doći će ti na ljeto...a neznam onda ako nemaš para kako da dovedeš nekoga probaj machedu na loan mislim da samo traže 100% wage a ni to nije puno... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Nemoj dovoditi nikog,niti prodavati tog momka. Nek bude tutor Hrgoti. A imaš Luuka De Jonga,kakav Destro?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 (edited) Prodajem jednog stopera (nista posebno) i Hankea, pa ce valjda biti novca za jednog poachera.Mislio sam Luka da iskoristim kao target man-a?!( a da mu Camargo bude zamena) Ako ne, onda cu ostaviti ovako kako je. Edited December 21, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 21, 2012 Author Share Posted December 21, 2012 Ovisno kako igraš. Luuk može igrati svaku rolu,možda prije poacher ili DLF ako igraš sa dvojicom u napadu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 destro je jedan od najjačih napadača poachera na igri a on je tražio poachera +što ga može dobiti free.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Ovisno kako igraš. Luuk može igrati svaku rolu,možda prije poacher ili DLF ako igraš sa dvojicom u napadu.U principu, volim da igram uvek sa dva napadaca, DLF i Poacher. A da bi igrao tako, morao bi i Camargo-a da prodam, i dovedem zamenu za De Jong-a. I onda tu opet treba jedan poacher, ko bi se menjao sa Hrgotom. Hanke mi se ne cini kao neko ko bi bio tutor poacheru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 U principu, volim da igram uvek sa dva napadaca, DLF i Poacher. A da bi igrao tako, morao bi i Camargo-a da prodam, i dovedem zamenu za De Jong-a. I onda tu opet treba jedan poacher, ko bi se menjao sa Hrgotom. Hanke mi se ne cini kao neko ko bi bio tutor poacheru.Hanke ti je odlican targetman. Ostavi ga u klubu, a Luuka stavi na Poachera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 http://www.dodaj.rs/f/1R/h8/Vwg5WLH/stojan-kolakovic-overvie.png Da li da ga prodam za 8 miliona, imam ponudu, hitno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Okej, hvala vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Ja ga na tvom mjestu ne bi ni za 20 milja prodao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts