Bili Tić Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ne kontam sta hoces reci...Uglavnom, znas na sta mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Imaš birati. Ja ga smijem dovesti,i tebi ide vječno taj nick Ili druga opcija,smije ga svatko dovesti,odnosno,treba da ti bi dobio taj nick za 2 tjedna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Nijedna opcija ne dolazi u obzir.Odoh spavati, ne da mi se sad nadmudrivati s tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Ipak znači Radošević može doći.. Što ćeš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ajde više dosta spama. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Dino na koju foru si ga doveo? ja sam ga hvalio,razvio prijateljstvo s trenerom Hajduka..ali on nikako nije htio doci..+ moji navijaci su par puta naglasili da ne zele igrača iz Hajduka u Dinamu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 A gdje sam napisao da sam ga doveo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 pa govoris da je moguce,pa sam zakljucio da si ga doveo..ja sam probao svim silama, nisam uspio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Dosta je teže dovesti igrača iz rivalskog kluba. Frend mi je probo dovest Hummelsa u Bayern, asking price 12M i prihvaćena identična ponuda Citya, a od njega su tražili 25M. Meni je Slaven za Glavicu tražio 6M i da dalje ne nabrajam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Mislim da će se nerealnost rješiti u novom patchu,nemoguće da za jednog Rabiota (17 godina,3 nastupa za PSG),traže 22 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Zasto da ne? Kada mi mozemo odbiti 60 miliona za nekog igraca, zasto oni ne bi mogli traziti toliko ukoliko im je taj igrac potreban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
basprim tremolo Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 ljudi ovako ako nekome treba vrhunski bočni ,, ja sam ga doveu dinamo , odamh na početku sezone SEBASTIAN BOENISCH,,, BIO JE NA FREE ODLIČANNNNN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeen72 Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Treba mi golman za Inter. Sezona 15/16? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 golman iz juventusa leali ili rafael iz santosa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 (edited) trebam jednog stopera za dinamo, moze limited defender..poluszona u prvoje sezoni...tonel odlazi,simunic vec star, vida igra beka..hitno mi treba stoper na zimu..i takoder neka poluspica, znaci AMC ili neki jako dobar MC u zamjenu za sammira...nije htio novi ugovor te je otisao za samo 2.5 miliona..sve to za naravno sto je manje moguce para, ali ako treba odrijesiti cu kesu..trebam pojacanja jer idem u nokaut fazu europske lige, treci u LP sam bio Edited November 21, 2012 by bodybuilder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Pavlović,Kokalović,Boras,Barbarić,Jerbić,Datković,Lešković,Vrgoč,Župarić pa biraj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 razmisljam izmedu kokalovica i vrgoca...a koga na AMC ili MC, moze i stranac samo da je kvalitetan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 21, 2012 Author Share Posted November 21, 2012 Gledaj ove lopove iz Norveške,Selnesa,Midtsoja,kako više ne znam,Praet,Eikrem,Čulina,Oršić,Antolić.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 (edited) pogledaj i Adryana,njega mozes za relativno male pare dovest Edited November 22, 2012 by LukaTrzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Borasa na DR, Vidu na DC. Možeš i Bubnjića, Kokalovića ili Doriu na DC, a na (A)MC Antolića, Jugovića, Šarića, Blaževića, Križmana,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Jel moze neki predlog za AML u Zvezdu, uglavnom dovodim Noskovica, ali da vidim mozda naletim na nekog jaceg, e da, i nemojte mi strance dovodim samo domace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 neki dobar DL za dinamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Maras, Lecjaks, Lazevski, Sanchez Mino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Treba mi golman za Dinamo 2 sezona mi je izgubio sam strpljenje s Kelavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ne znam bi li ti htio doći Luis Mejia,jeftin,a savršen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts