Ling^2 Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 @torrentJuan Bernat iz Valencie je odlican. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) Treba mi jedan DM koji bi mi uz Lucasa mogo igrat defenzivu veznog reda.. i u jednoj sam dvoumici,dal prodat škrtela i onda kupit 2 dobra igraca za obranu,posto mi odlaze Carragher u mirovinu,i onda ostajem na škrtelu,aggeru i coatesu.. moze netko iskusniji da mi odgovori,mogo bih prodat škrtela za 15-20M Pardon,DM koji nebi kosto preko 6-7M,a i da nije puno star max do 25 god Edited November 28, 2013 by StevenGerrard8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Skrtela možeš prodat za te pare DM: Gaston Gil Romero, Gedion Zelalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StevenGerrard8 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Ichigo,ne pokazuje mi te igrače,mozda su premladi da ih vidim il sam sjebo nesto u postavkama imas nekog iskusnog,s kojim bih mogo nastavit poslje zimskog roka da lovim EL?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 Pirlo, Alonso, Francesco Lodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegol7 Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 (edited) Igram sa Wolverhampton drebam DMC i AMC, da je sto mladi, bolji, i da si ga mogu priustit, buđet mi je oko 3mil€ Edited January 3, 2014 by Hegol7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 DMC ako si dovoljno brz Zuculini... Možeš za sitne novce dovesti iz Schalkea onog Annana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegol7 Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 A zasto nemogu naci ove mlade igrace? tipa Muric iz dinama, samo ove seniore pronalazi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brkonja Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 dinamo zagreb1.sezonaAML17-25god2,5 mil eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 A zasto nemogu naci ove mlade igrace? tipa Muric iz dinama, samo ove seniore pronalazi! Potrebno je učitati hrvatsku ligu ako nisi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegol7 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Potrebno je učitati hrvatsku ligu ako nisi Ali pronalazi mi ove dinamove prvotimce, i par rijecana, a kako se to ucita? Edited January 6, 2014 by Hegol7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Pa kada počinješ novi save imaš onaj dio gdje biraš koje će ti lige biti učitane i tada biraš Hrvatsku. Možeš i ako si već počeo save isto dodati lige.. Ideš tamo gdje gasiš igricu, i u tom meniju imaš opciju ''Add or remove leagues'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Ja sam trenutno na Football manager-u 2013 i igram sa FK Željezničarom (moj omiljeni klub) i treba mi par igrača. Prva sam sezona, ovo da naglasim. Meni najviše treba jedan dobar štoper, jedan bek (volio bih da budu sa ovih prostora) i jedan napadač . Ja se izvinjavam što sam ovdje postavio ovaj komentar :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoopy Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Trebam napadaca za Partizan prva sezona i da nema vise od 28 god.... Hvala.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Kramarić definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 AM (L) za Swansea 10m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Volland, Depay, Gomez R. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Dovedi Depaya i proša si igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Bakkali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddaarriioo Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Klub: Dinamo ZagrebBudžet: oko 2 milionaPozicija: DL,DR (full back), DC (limited defender, central defender)Godine: oko 20-25Prati timove iz francuske 2 lige(Ligue 2) kao npr. Lens,Auxerre,Guingamp,Le Mans..., imaju nevjerovatne mlade igrace svih pozicija(Mendy,Coeff,Willy Boly...),pune potencijala,dolaze za solidne pare,pogotovo jer zele igrati prvoligaski fudbal ili jos bolje Ligu Europe ili Ligu Prvaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Prati timove iz francuske 2 lige(Ligue 2) kao npr. Lens,Auxerre,Guingamp,Le Mans..., imaju nevjerovatne mlade igrace svih pozicija(Mendy,Coeff,Willy Boly...),pune potencijala,dolaze za solidne pare,pogotovo jer zele igrati prvoligaski fudbal ili jos bolje Ligu Europe ili Ligu PrvakaDobro je da si mu rekao nakon pola godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddaarriioo Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 njegov agent je onako dosao da ja ponudim prvi..primjerice,moja max placa je bila 20k,on je trazio 40k..ko da se je igrao psiholoski samnom dok sam mu sve ponudio,odbio me i ostao u SantosuTrebao si se nekako povezati s klubom,npr. kad sam ja htio dovesti Emanuelsona iz Milana u Celtic nije ni pomisljao o transferu iako sam mu davao mnogo bolje uvjete ugovora,onda sam ga poceo hvaliti njega i Milan u medijima,pokazivati interes i u sljedecem transfer roku doveo ga bezikakvih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddaarriioo Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Dobro je da si mu rekao nakon pola godine Novi sam terba ovdje,imaj milosti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Novi sam terba ovdje,imaj milosti Samo vozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wade Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Klub: Cagliari Budžet: 2.4 mil.Pozicija: AMCGodine: moze do 27,28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts