Bili Tić Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Benzema je bolji od Damiaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 9, 2013 Share Posted September 9, 2013 Prekinuo sam sve dogove sa napadacima do pocetka sljedece sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Ćirković Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 Klub:Partizan Budžet:2.5 mil Pozicija:MC Godine:21-27 tneka bude sto bolji playmaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Klaić Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Klub: DinamoBudžet: 1.9m maxPozicija:NebitnaGodine:Pa da nije 40 hahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Ćirković Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 hoce li mi neko reci igraca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Ja bih ti pomogao, ali kada ne znam ove naše igrače puno, kamoli Srbe -.- U kojoj si sezoni, hoće li ti doći ikoji stranac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Klub:Partizan Budžet:2.5 mil Pozicija:MC Godine:21-27 tneka bude sto bolji playmaker Kakav ti playmaker treba? Neka kao Prilo ili neko kao Ozil? Napisi i u kojoj si sezoni, mada vjerujem da si u prvoj. Predlazem ti da pogledas ovu shortlistu http://www.fm-balkan.com/forum/files/file/51-cheap-creative-mids/Ako ne znas kako da ju koristis, skini ju. Nakon toga ekstraktuj fajl koji si skinuo i otvori folder koji si dobio, i tu ces naci jedan fajl koji ces da kopiras, pa onda otidji u documents/si/fm13/ i tu napravi folder shortlists ako on vec ne postoji. Ako postoji, ubaci fajl u taj folder. U FMu kliknes na svoje ime, ides na search i onda ides na shortlists. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Trebao bih vratara (po mogučnosti Španjolac)Klub: Realpara ima i viškatrebao bi mi rezervni vratar koji će se mjenjati s Casillasom (naravno Casillas bi igrao dosta više) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 David de Gea, jedini kvalitetan, mlad golman, ali nemoj ga dovest ako će ti sjedit na klupi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Znaš da sam njega pokušavao dovesti, oni hoče 37.5M, nije to meni puno, ali opet sam se mislio o tome što si rekao za klupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fritz Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Ikeru liga, De Gei ostalo. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Hvala vam, doveo sam ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Ćirković Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Kakav ti playmaker treba? Neka kao Prilo ili neko kao Ozil? Napisi i u kojoj si sezoni, mada vjerujem da si u prvoj.Predlazem ti da pogledas ovu shortlistu http://www.fm-balkan...-creative-mids/Ako ne znas kako da ju koristis, skini ju. Nakon toga ekstraktuj fajl koji si skinuo i otvori folder koji si dobio, i tu ces naci jedan fajl koji ces da kopiras, pa onda otidji u documents/si/fm13/ i tu napravi folder shortlists ako on vec ne postoji. Ako postoji, ubaci fajl u taj folder. U FMu kliknes na svoje ime, ides na search i onda ides na shortlists. Zavrsio sam prvu sezonu,evo i usput da se pohvalim osvojio sam duplu kruni i proso grupnu fazu le ,hvala na ovome ,doveo sam vec Takafumi Akohoshi u prve dve utakmice bio je fenomenalan ako ga je neko vec doveo nek kaze utiske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Klaić Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Klub:Dinamo ZagrebBudžet:8 milionaPozicija:Pa najviše mi fali AMR zato jer pokušavam da igram 4-5-1Godine:Pa do 30 max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Ali nemaš tu Soudania i Halilovića... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Klaić Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Pa ozlijedit Halilović,Soudani mislim da to i nemože igrat a Husejinović 0 a i Halilović nije puno bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni92 Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 klub: partizan, pozicija: AML AMR CF, budzet: 3M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ziga Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Znaci ovako mi izgleda postava:http://ss.fm-balkan.com/image.uploads/15-09-2013/original-d651ee96403931468917e689f45514fb.jpg Klub:HAJDUKBudžet: 8mPozicija: znaci treba mi jedan zamjenski AMR da mjenja Ilsinha,.treba mi jedan kvalitetan DLP (spreman ulozit 3-4 milijuna u njega) ,i CF/P/AF nebitno koji,..ali da je kvalitetan na toj poziciji..jer Rebić mi igra skoro cijelu sezonu!Godine: AMR 20-23 ,DLP 20-24, Napadac/i 23-26 (Rebić je perspektivan tako da mi treba iskusniji malo!) Ugl.slazem Ekipu za Europu 1. Cilj ,.dozivjet jesen u Europi,.da se zaradi malo novaca!,.i da igraci dobiju na cijeni,..a rezultat kakav bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reha666 Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Klub:Sparta RotterdamBudžet:70kPozicija:STGodine:Što mlađe, to bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 Probaj se orijentirati na Skandinaviju, scoutski je što više istražiti i naći free mlade igrače, a siguirno ih ima, prvi mi na pamet pada Bard Finne, a ima i još sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Slažem se s Dinom, dovodi što više domaćih igrača i tih Skandinavaca, mislim takva i jeste Nizozemska liga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nepoznati1987 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Klub:Crvena ZvezdaBudzet:do 2 miljunaPozicija:nebitnoGodine:Sto mladi i jeftiniji jer bas i nemam para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Imas u Radu i OFK-i dobre mlade igrace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user25 Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Klub:Olympique MarseilleBudžet:10 mil prodo sam vecinu igracaPozicija:bilo koja Godine:sto mladje to bolje bilo bi pozeljno do 26god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted October 8, 2013 Share Posted October 8, 2013 Prodao si većinu igrača i imaš budžet 10 miliona?Moraš nam dati prioritentne pozicije, jedva se nađu 2-3 dobra igrača za taj novac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts