Lord Torrent05 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Armero, Zuniga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 Kako cu dovest s 6 mil Armera ili Zunigu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 armeru nakon prve sezone uteče ugovor čini mi se. Constant nije dovoljno ti dobar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 armeru nakon prve sezone uteče ugovor čini mi se. Constant nije dovoljno ti dobar?Nije los Constant , doveo sam Marcos Roja iz Sportinga L. za 6,5 mil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvele Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 MC(BWM) za Partizan,pocetak 4. sezone.Bitno je da bude Srbin... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 2, 2013 Share Posted July 2, 2013 AMC za Hajduk, pocetak 2015/16 sezone, do 10 milijuna eura, rola Attacking midfielder support Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 Milanov, Adryan, Esseryc, Lazaro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Može prijedlog za pojačanja, slažem ekipu za europu, nedodirljivi su u HNL-u, predlažite sve pozicije osim napadača http://www.bug.hr/_cache/7221ff88a2b2a3a8d2bdeb56b7368699.jpg?rand=369958181 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Smiješno, imaš 100 igrača u prvom timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Bio bi ti zahvalan kada bi recimo po pozicijama objasnio kako stojiš.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 istina bili tić, to je problem isto, ali doslo je dosta ponuda pa cu rijesit to dino, pa na svakoj poziciji imam po 2 dobra igrača, pa ih rotiram, ali svejedno sve bih mijenjao, mislim nadogradivao polako, jer zelim sloziti momcad za europu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Prvo pravilo: Ne možeš imati preko 15-20 igrača sa Hajdukom. Ja to ne radim ni sa jačim timovima. 23 igrača su puno i za velikane svjetskog fudbala. Ostali se ili prodaju (65%) ili pošalju u rezervni tim (15%) ili posude (20%) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 znam, rekao sam da su došle neke ponude pa ih dosta ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Samo kada se pogledaju vrijednosti i godine igrača evidentno je da si slab na bekovima (DL i DR) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 da, tako nekako, tu planiram staviti bašića na DR umjesto avdije, a na DL mi je milić dobar iako ga treba mijenjati, promijenio sam AMC-a, jeffrey sarpong je bio odličan ove 3 sezone šta je bio u hajduku, ali marllon ima bolje ocjene pa cemo vidit, ako zadovolji ostaje, ako ne vraca se sarpong na to mjesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Ako si našao Hajdukovu temu na forumu, možeš nam pisati tamo kako ti ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roguefan1 Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 jesam, al meni se to neda pisat možda, al samo možda složim neki report šta sam dosad osvojio i napravio sve.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acab Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 krenuo sam sa Interom,klub je u velikim g******. Tako da mi treba desni bek i napadac TM. Ali pozajmica neka ili za dz. :cekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 Što će ti desni bek pored najvećeg desnog beka? Napadač: Probaj dovesti Kozaka na posudbu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamany Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Klub:MilanBudžet:6,4 mPozicija:Lijevi bekGodine:20-28 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 6, 2013 Share Posted July 6, 2013 Willems, Shaw, Tagliafico Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Polušpic za Napoli, početak druge sezone, ima se para i ako moze jos par talijanskih nada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Caprari, Destro, Immobile, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 De Sciglio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irakitic Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 DC za st. etienne, druga sezona, druga polovica sezone, ne trebam ga za prvih 11, treba mi kao prva zamjena kad se ozljedi neki od 2 stopera(zouma bayal). da je do 28 godina i 4-5mil€i mozda koji prijedlog za MC/DM, isto do 5mil€ i ne stariej od 28hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts