user98 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Za Swansea bih trebao stopera i zadnjeg veznog, do 20mZa Swansea bih trebao stopera i zadnjeg veznog, do 20mZa Swansea bih trebao stopera i zadnjeg veznog, do 20mstoper rhodolfo iz santosa ili james tomkins west ham sto se tice veznog kevin strootman iz psv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Zouma, može Strootman, dodaj i Romeu-a, M'Vilu, Bendere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 trebam DR za swansea, za drugu sezonu, do 5mil. €, trenutno mi je u prvoj angel rangel 30god... treba mi neka zamjena za njega, do 25 godina... ili netko bolji od njega za prvu postavu... hvala solly iz charltona mlad perspektivan i na transfer listi cijena mi je oko 4.3 mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Feyenoord...1. sezona...trebaju mi dorbi jeftini igraci na sl. pozicijama- GK,MC(BWM),AML,AMR,ST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Prouči malo moju karijeru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 U Januaru možeš besplatno dovesti Leerdama, Ospinu i Gudelja koji će ti pomoći. Pogledaj i druge kojima ističe ugovor, reci koj isu pa ti mogu pomoći Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Leerdam je kod mene,odlazi na kraju sezone u Vitesse...trebaju mi igraci odma,a kad dodje vreme dovodicu ih za dz. sad slabo imam i za plate...Tvoja karijera sa Vitesseom mi ne moze bas pomoci,razlika je sto je Vitesse pun para, a Feyenoord jedva krpi kraj sa krajem U svakom slucaju hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Vitesse pun para Nema ih ništa više nego Feyenoord, background SD samo sanira dugove. Plasmanom u LP ćeš dobiti pare, samo polako i strpljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Feyenoord...1. sezona...trebaju mi dorbi jeftini igraci na sl. pozicijama- GK,MC(BWM),AML,AMR,ST™.ja da sam na tvom mjestu dovodio bi igrace na posudbu pa kad se popravi situacija onda dovodi igrace jedino mozes probat dovest kweuke iz sparte prag pokazi interesovanje za njega i postacee nezadovoljan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Ma ima odličnih free igrača, reći ću mu ako mi da save ili kakav SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 ako nista free igraci su crespo mpenza carew sve odlicni iskusni napadaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 Previše slabi za holandsku ligu, besplatni stoperi bi ih razvaljivali 1 na 1. Možda bi mogli postići neki gol na kvalitetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 treba mi neki prijedlog ili lista slobodnih igraca na prostoru bosne i hercegovine koji bi potpisali za neki slabiji klub ako neko ima iskustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Dovoljno je da ideš contract status expired i dovedeš ih, nema ih puno koji hoće da potpišu za Jedinstvo. Mogao si skinuti i moje treće lige pa bi ti bilo lakše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 ok hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaksPejn Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 sad sam ljeto prije pocetka sezone 15/16 sa Rendzersom. Vratio sam ih u premijer ligu, trebali bi mi neki dobri igraci da nisu skupi. Na sve pozicije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 viktor fischer iz ajaxa odlican krilni napadac de vrij stoper msm psv trebo bi bit jos uvjek mlad i brazilac felipe anderson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Fischer ako nije propao, Allione, Halilovic, Castaignos, Shaw, Kyriakos... Velike su šanse da su oni u većim klubovima tako da sve ovisi od situacije u tvom saveu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 tu su jos sasa markovic andile jali fortounis jerson cabral bruma corchia okore itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Radomiljac Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 (edited) 1.sezona,Hajduk Split,bilo koja pozicija,cijena nije bitna...... Edited August 26, 2013 by Milan Radomiljac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Treba mi kvalitetno krilo, da ima brzinu i crossing... Ili ako je netko imao iskustva sa Ikerom Muniainom, Erikom Lamelom, Bernardom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
user98 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Treba mi kvalitetno krilo, da ima brzinu i crossing... Ili ako je netko imao iskustva sa Ikerom Muniainom, Erikom Lamelom, Bernardom?druze nemoj dovodi muniaina slabo igra skroz barem je kod mene tako bilo preporucio bih ti lamelu ili belhandu al obojica su skuplji belhandu mozes kupit za 15 mil a dobar je i nacer chadli iz twentea mozes ga dobit za 10 mil izvrstan igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Šta hoćeš od Bernarda, imam ga u Dortmundu (kraj 2018.)Rekao bih Agustin Allione, odličan kod mene u Vitesseu, izrazito brz, odličan crossing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Jel možeš dat SS Bernarda, ili da čujem tvoje mišljenje, kako je igrao i to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan92 Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Kod mene je taj Allione u Dinamu i traze 81M za njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts