Me2 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) @Dino151Hoce 10,5 miliona eura. Da dam? Edited May 28, 2013 by Me2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Klub: PortoBudžet: neograničen(pojavile mi se nekakve investicije, tako da je TB sada 30M€ dok je kazaljka na polovini između WB i TB)Pozicija: GKGodine: neka bude mlad, sad je od prvotimaca najstariji Moutinho sa 27 godina. Radi se o početku treće sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Ter Stegen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Courtois iz Chelsea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 (edited) Ter Stegen Kako ja uvijek zaboravim najvećeg talenta kada imam para. Ove sezone dolazi i Ocampos koji će do kraja sezone najvjerovatnije izboriti prvi tim na AMR-u. Courtois iz Chelsea Dobar je on, ali je Stegen dosta bolji. Edit: Neće nijedan da dođe, a nemam vremena da ih molim i hvalim po medijima. Edited May 28, 2013 by staridedo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 Ma nije istu so. imao ter Stegena, sada jos da vidi Courtuisa. A uvijek moze handanovič nikad nerazočara, još ga dobijes za male pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepoNeymar Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 Tim : Leotar Sezona: prvaBudzet: 0 bilo 16k, pa prebacio pare za platu!Pozicija: Bilo koja... samo da je bolji od trenutnog igračkog kadra Dajte nešto? Bilo šta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Potrebno mi je levo i desno krilo(aml i aml) u Zvezdi,prva sezona,budzet da kazemo nula. Moze i neki golman i levi bek,ali da bas odskacu sa kvalitetom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 antolic možeš ga jefrino dobiti...ako si uzeo ligu di igra rosenborg imaš dockala na AMR a lijevo krilo rebić npr iz splita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Najbolje bi bilo ako možeš Vukćevića(Simona) dobiti na free transferu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Lijevo Nosković, na pozajmicu Kosnić za prvu sezonu.Šta si uradio Lazoviću, pa tražiš desno krilo, nisi ga valjda prodao! Golman ima u Jagodini, 16 godina, za par godina zvijer.Lijevi bek Igumanović, Joksimović. Ako preferiraš strance, zabodi u Ganu, Nigeriju, Obalu Slonovače i njihove timove, ima dobrih igrača za Zvezdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzonikostic Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Lijevo Nosković, na pozajmicu Kosnić za prvu sezonu.Šta si uradio Lazoviću, pa tražiš desno krilo, nisi ga valjda prodao! Golman ima u Jagodini, 16 godina, za par godina zvijer.Lijevi bek Igumanović, Joksimović. Ako preferiraš strance, zabodi u Ganu, Nigeriju, Obalu Slonovače i njihove timove, ima dobrih igrača za Zvezdu.Lijevo Nosković, na pozajmicu Kosnić za prvu sezonu.Šta si uradio Lazoviću, pa tražiš desno krilo, nisi ga valjda prodao! Golman ima u Jagodini, 16 godina, za par godina zvijer.Lijevi bek Igumanović, Joksimović. Ako preferiraš strance, zabodi u Ganu, Nigeriju, Obalu Slonovače i njihove timove, ima dobrih igrača za Zvezdu. Hvala. Lazovic se povredjuje kao besan.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 kod mene to nije slučaj svejedno, imaš Vešovića, Asamou, a i Savićevića slobodno guraj na AMR iako mu nije prirodna pozicija, strašan je za Wingera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Treba mi DL (za premier ligu oko 5-7 miliki) ne preko 25godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Haidara,Shaw,Rausch,Vage Nillsen,Juelsgaard,Mattock,Creswell,Ben Davies,Indi,Nelom,Bong,Digne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Sezona, klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Prva sezona,Soutampton prodao Fox-a 3,5milki a Shaw-a pozajmio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Onda dovedi Asiera DelHorna, nek odigra sezonu, riješi ga se i daj Shawu priliku. Pogledaj moju karijeru pa ćeš vidjeti kako sam ja to riješio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Pistinjat Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Hvala Dino..Sad mi je ostalo novaca za jos jednog igrača dobro bi mi došao mladi AM(R ili L) do 5milki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Hughes, Redmond, Matt Philips, Forrest. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alen_solin Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 trebam aml za galatasaray prva sezona posto imam vec 6 stranaca po mogucnosti neka bude turcin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staridedo Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Najbolji je Karadeniz, ali je star ili Kerim Frei kao mlad i perspektivan nogometaš/fudbaler. Mislim da Galati nedostaje mladih igrača pa uzmi Kerima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alen_solin Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 taj frei je u fulhama i nedaju ga za 7 milja kolko ja imam al nasao sam caner erkin dobar igrac sad cemo vidjet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 trebam aml za galatasaray prva sezona posto imam vec 6 stranaca po mogucnosti neka bude turcin Valentin Stocker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alen_solin Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 stranac je nepase mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts