Bili Tić Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ter Stegen ti izmakao ?Krul, Zieler... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Ter Stegen ti izmakao ?Krul, Zieler...Probao sam ga prije dovesti pa nije htjeo probat cu sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Krul je najbolji golman na igri. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Treba mi desni vezni, MR, da bar ima zeleno. Fulham, prva sezona, do dva miliona. Dejagah ocajan, Duff je ljevak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) tesko da ces za te pare dovesti nekog boljeg od dejagahe, ma kakav on bio... mozda peter pawlett (toplo ti ga preporucujem, trenirao sam ga u aberdeenu, kroz par sezona ce biti strasan), nathan redmond (mozda malo vise od 2m, al je dobar), james forrest, ili eventualno nekog na pozajmicu, malo imas para EDIT: sjetio sam se, u moldeu ima jedan igrac, igra sve po desnoj strani, od beka do krila, brz ko nevrijeme, potrazi ga Edited March 18, 2013 by Fergie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 (edited) ta pozicija ima najmanje kvalitetnih igrača a probaj ilisinhoa na loan on ti je MR Edited March 18, 2013 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Doveden je neki Norvezanin iz Tromsa. Valjda ce posluziti dok ne skupim vise para za igraca. Samo sam na toj poziciji los, ostalo je solidno. Problem ce biti sljedece sezone jer Hangeland, Riise, Diara, Berbatov i Hughes svi imaju preko 30 godina, dok mi veliku ulogu u timu imaju igraci na posudbi, Emanuelson i Richter. A sumnjam da cu dobiti neke velike pare. Bice bas, da se tako izrazim, jebeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Treba mi desni vezni, MR, da bar ima zeleno. Fulham, prva sezona, do dva miliona. Dejagah ocajan, Duff je ljevak. Šta nisi Ilsinha na posudbu dovea?Također i Topaz iz Fenera je tu natural a bude na TL na početku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 tesko da ces za te pare dovesti nekog boljeg od dejagahe, ma kakav on bio... mozda peter pawlett (toplo ti ga preporucujem, trenirao sam ga u aberdeenu, kroz par sezona ce biti strasan), nathan redmond (mozda malo vise od 2m, al je dobar), james forrest, ili eventualno nekog na pozajmicu, malo imas para EDIT: sjetio sam se, u moldeu ima jedan igrac, igra sve po desnoj strani, od beka do krila, brz ko nevrijeme, potrazi gaJoshua Gatt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Joshua Gatt. taj, taj! cini mi se kao dobar za engleze, sta znam, nisam ga jos probao... imas li ti kakva iskustva sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Nemam, po meni kvalietno brzo krilo mora imati: visoku brzinu, ubrzanje, agilnosti staminu, mislim da je takvog teško naći, zato za takve igrače čekam regene, jebeš krilo bez da on može 100 gore dolje trčati. Mada, u budućnosti imam u planu igrati sa Moldeom.Jel znaš tko je sigurno probao tog Gatta?.. Ole Gunaar Solskjaer, u FM-u.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Šta nisi Ilsinha na posudbu dovea?Također i Topaz iz Fenera je tu natural a bude na TL na početku.U trenutnku kada sam pisao prvi post, bio sam dva dana do kraja prelaznog roka. Mislio sam da ce Dejagah ipak biti malo korisniji od ovog sto sada pruza. Tako da su i Topaz i Ilsinho ugrabljeni na pocektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Jel znaš tko je sigurno probao tog Gatta?.. Ole Gunaar Solskjaer, u FM-u..da, pitacu solskjaera... molde bi bio vrlo zanimljiv tim za vodjenje, ali necu vise o tome u ovoj temi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Jeli neko od vas vodio adama mahera iz Az Alkmara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 (edited) Hitno potreban levi bek, polusezona cetvrte sezone. DL support. Wigan. Mora da bude sa prostora Velike Britanije.. Budzet 8-9 m, ni evro vise. Edited March 31, 2013 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 eardley više je desni ali može sa treningom i lijevi bertrand ako ga možeš dovesti,aaron cresswell također odličan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Eardley-ja imam, on mi igra desno. Videcu tu drugu dvojicu. Moram hitno da dovedem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 dinov mali shaw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Kupio sam Bertrand-a, a na kraju sezone mi dolazi i Digne za dz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Treba mi dobar DM-Defend Klub-CataniaBudzet 10-15m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 vukojevic,m'villa,ima jedan igra u norveškoj nordveit tako nekako odličan na toj poziciji...mislim da igra u njemačkoj ligi gladbachu(ne znam kako se piše klub ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 vukojevic,m'villa,ima jedan igra u norveškoj nordveit tako nekako odličan na toj poziciji...mislim da igra u njemačkoj ligi gladbachu(ne znam kako se piše klub ) Norvezanina je vec uzeo inter a vukojevic ima 29god sto mi se ne svidja...Probacu da dovedem m'vilu na polusezoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Norvezanina je vec uzeo inter a vukojevic ima 29god sto mi se ne svidja...Probacu da dovedem m'vilu na polusezoniromula pogledaj također,kara,jali,etienne capoue,schilderlain mislim da igra u southamptonu u engleskoj,onaj iz rivera tj argentinac ne znam jel igra u riveru coligndaro(ugl tako nekako) odličan isto imaš dosta izbora i to jeftinih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Jalia tko je kupio taj ti ga neće dati ispod 25m, barem u moja dva-tri savea je tako bilo... isto slučaj sa karom i ovih iz sotona, skupi su da ubiješ -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Treba mi dobar DM-DefendKlub-CataniaBudzet 10-15m Franco Zuculini iz Zaragose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts