Anes Brkic Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Bender mi igra zadnje veznog i to mu je idealna pozicija i odlican je bio u prvoj polusezoni problem je sto mi je Gundogan jedini pravi MC i bio mi je cijelo vrijeme standardan do zadnje utakmice gdje se ozlijedio ozljeda je teza na 3 ili 4 mjeseca nisam siguran a rola je CM.Gotze mi je takodjer ozljedjen ali vec duze vremena povratak ocekujem tek za 1 mjesec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado89 Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Imam, ovu četvoricu igrača sam ja imao i svi su bili odlični DC - Bellusci(nap.Dino meni je on bio odličan), a može ti zaigrati ponekad kad zatreba dobro i DRDC - Stephane Mbia, kralj na stoperskoj poziciji, ne znam koliko bi Q.P.R. tražio za njegaDC - Sebastien Bassong, nisam ga imao u svom saveu, ali je bio odličan, pratio sam gaDC - Salvatore Bocchetti, vrlo dobar također te je čak i free na kraju prve ili druge sezone. Meni nekoliko godina igrao na DL poziciji, trenirao ga tamo, a na DC kad je trebalo odličanDR - cca.20 milijuna traže za Corchiu, riješen ti je desni bok za 10 godinaevo uspio sam Corchiu dovesti za 13 mil + 10% od narednog transfera a Belluscia cekam da pristane na uslove ugovora za 6 mil nadam se da ce se isplatiti dovodjenje ove dvojice...jedini problem mi je sto mi fali engleza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Koja rola ti treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Bender mi igra zadnje veznog i to mu je idealna pozicija i odlican je bio u prvoj polusezoni problem je sto mi je Gundogan jedini pravi MC i bio mi je cijelo vrijeme standardan do zadnje utakmice gdje se ozlijedio ozljeda je teza na 3 ili 4 mjeseca nisam siguran a rola je CM.Gotze mi je takodjer ozljedjen ali vec duze vremena povratak ocekujem tek za 1 mjesec Benega, Jenssen, Andrea poli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 evo uspio sam Corchiu dovesti za 13 mil + 10% od narednog transfera a Belluscia cekam da pristane na uslove ugovora za 6 mil nadam se da ce se isplatiti dovodjenje ove dvojice...jedini problem mi je sto mi fali engleza Eto za nepunih 20 M si riješio praktički obranu Santon - Colochini - Bellusci - Corchia Vrlo lijepo to izgleda. Što se Engleza tiče nisi jedini kojeg muče ti problemi ako ti je lakše Pošto si praktički potrošio budget dovedi Steerlinga ili Oxlade na posudbu svejedno si rekao da moraš pojačati AMR poziciju. Pa skupljaj novac za idući prijelazni rok te kupuj Engleza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado89 Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Eto za nepunih 20 M si riješio praktički obranu Santon - Colochini - Bellusci - Corchia Vrlo lijepo to izgleda. Što se Engleza tiče nisi jedini kojeg muče ti problemi ako ti je lakše Pošto si praktički potrošio budget dovedi Steerlinga ili Oxlade na posudbu svejedno si rekao da moraš pojačati AMR poziciju. Pa skupljaj novac za idući prijelazni rok te kupuj Engleza.odbio me Bellusci i potpisao za Espanyol...nevjerujem da cu uspjeti dovesti nekog DC do pocetka sezona pa cu ganjati na polusezoni da dovedem nekoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 odbio me Bellusci i potpisao za Espanyol...nevjerujem da cu uspjeti dovesti nekog DC do pocetka sezona pa cu ganjati na polusezoni da dovedem nekoga dovedi battha iz wolwesa odličan DC i jeftin 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Uprava konacno dala pare. Treba mi levo krilo, da moze igrati podjednako i ML i AML. Winger support Klub WiganSezona trecaBudzet: 10-15m (15 na rate i ako bas mora.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Uprava konacno dala pare. Treba mi levo krilo, da moze igrati podjednako i ML i AML. Winger support Klub WiganSezona trecaBudzet: 10-15m (15 na rate i ako bas mora.) Tadić, Griezmann, Stoch(Fener, velika preporuka), Draxler, Yarmolenko, Fischer, Marin, Mehdi Carcela, Ait Fana, Juan Carlos(Braga) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 stoch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Stoch-a kupio jos pre Marsej, a odatle nece da mrda. Od svih nabrojanih, ponudio sam pare za Juan-a Carlosa, jer su ostali nezainteresovani.Sta mislite Sarabia iz Getafe-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Sta mislite Sarabia iz Getafe-a? Odličan igrač, odlično igra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Evo da dam i ja svoj predlog pa ti ga razmotri. Ja sam doveo Emanuelsona iz Milana za 6M, i mogu ti reći da me oduševio kako je odigrao za ove dve sezone, postiže golove i odličan je asistent. I ja sam prijatno iznenađen kako je odigrao do sada, nisam ga smatrao kada sam ga dovodio da će se tako dobro pokazati, ali je trenutno nezameniljiv.Čisto moj neki predlog, ti ga razmotri, nije previše skup, a odličan je. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Doveo sam Carlosa za 9.5m. Napisao sam u temi kupiti igraca. Ako ne bude ispunio ocekivanja, ekspresno ce biti prodat. sent from u20i using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Hitno je zadnji dan prijelaznog roka Klub: BarcelonaBudžet: 60 MilPozicija: DMGodine: 20-25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 cristieg ili tako nešto iz intera bedner,fellaini,jones iz man.utd-a može i dc igrat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Hitno je zadnji dan prijelaznog roka Klub: BarcelonaBudžet: 60 MilPozicija: DMGodine: 20-25Denys Garmash Dynamo Kyev odlican igrac !! neces se pokajati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Nisam uspio nikoga dovest . Pokusacu da dovedem Denys Garmash u juli . hvala vam na prijedlozima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ima neko da preporuči solidnog AML do nekih 12/13M maksmialno. Prednost imaju mlađi igrači.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 u standardu igra bulot ako ne igra u standardu potraži ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Ne sviđa mi se. Igra u Celticu, očajne statističke rezultate ima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 pa možda zato jel igra u selticu kod mene bio jedan od najboljih asistenata i jeftin je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Čuću i ostali koga ima da preporuče, ne sviđa mi se nešto.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 alejandro gomez iz catanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Prodat Zenitu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts