Fergie Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Je l' može neko da predloži nekog afrikanca do 2,5M, napadač, da hoće u Kaizere. mphela, erasmus (nisam bas siguran da je on do 2,5m, al' eto) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Klub: Newcastle, zavrsena prva sezonaBudžet: 25milPozicija: GK, DL, AMR, AML (DL mi treba pored santona jos neko) a mogu i za druge pozicije Godine: nek ne ide preko 28-29 GK: Ospina, Adler, Mandanda, Ruddy, Forster, Westwood, Lewis, Atkins DL: Baines, Bertrand, Cresswell, Ansaldi, Alex Sandro, Jose Angel, Schennikov AMR: Fegohouli, Douglas Costa, McGeady, Salvio, Tore, Prieto, Torje, Chamberlain, Boudebouz, Hoilett, Weiss AML: Adam Johnson, Lallana, Sinclair, Ince, Bernard, Griezmann, Tabanou, Alejandro Gomez, Mehdi Carcela, Amrabat, Marko Marin, Ait Fana, Miroslav Stoch, Gaitan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado89 Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 GK: Ospina, Adler, Mandanda, Ruddy, Forster, Westwood, Lewis, Atkins DL: Baines, Bertrand, Cresswell, Ansaldi, Alex Sandro, Jose Angel, Schennikov AMR: Fegohouli, Douglas Costa, McGeady, Salvio, Tore, Prieto, Torje, Chamberlain, Boudebouz, Hoilett, Weiss AML: Adam Johnson, Lallana, Sinclair, Ince, Bernard, Griezmann, Tabanou, Alejandro Gomez, Mehdi Carcela, Amrabat, Marko Marin, Ait Fana, Miroslav Stoch, Gaitanhvala, pomoglo je bas :: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 (edited) Klub: Newcastle, zavrsena prva sezonaBudžet: 25milPozicija: GK, DL, AMR, AML (DL mi treba pored santona jos neko) a mogu i za druge pozicije Godine: nek ne ide preko 28-29 sto se golmana tice, kakav je ovaj mali iz gladbaha (marc-andre tere stegen) ako nije problem da bude engleza jer mi ih fali u ekipi hahhaha Ne znam šta ti tražiš... Neke back-up za te pozicije ili.... GK - Čuvaj Krula, odličan je to golman, bolje vidi što ti ne štima s obranom pa puno primašAMR - Ben Arfa je vrlo dobar uzmi Raheema Sterlinga kao back-up ili Oxlade na posudbuAML - Ba ti igra tu poziciju odlično Ako nisi ove prodavao imaš ti dobru momčad već na početku. Ne dovodi npr.Bernarda za 30-35 M jer ti neće biti puno bolji od postojećih.Ili velike zvijezde koje moraš puno platiti i kupuj mlade (Oxlade, Sterling) pa ih odgajaj btw. N.Stanciu ti je zvijer na poziciji AMR Edited January 28, 2013 by KingPablo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole™ Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Klub: Newcastle, zavrsena prva sezonaBudžet: 25milPozicija: GK, DL, AMR, AML (DL mi treba pored santona jos neko) a mogu i za druge pozicije Godine: nek ne ide preko 28-29 sto se golmana tice, kakav je ovaj mali iz gladbaha (marc-andre tere stegen) ako nije problem da bude engleza jer mi ih fali u ekipi hahhahaAMR Zaha-lik samo puca po golu (vecinu masi) ali kad mu sjede euro gol i sto se tice asistencija odlican,jeftino se moze dovesti takode.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
football-freak Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Da čujem preporuke stanje je sliejdeće imam 17M € za potrošiti , vodim napoli , trebaju mi DL,DR,ML,MR ( obavezno ) ne bi bilo loše kad bi upao i kvalitetan DC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Jedan odlican napadac kojem ne treba 5 sansi da postigne jedan gol. Za Leverkusen pocetak 3. sezona para imam oko 20-25 miliona , da bude dovoljno kvalitetan i za bundesligu i za LS. Napadam sve trofeje imam vec Isca, Benata, Hondu , Surlea, Bendera i ostale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 destro ako ga nemaš,ademilson,damiao...mislim da su brazilski napadači najbolji u njemačkoj ligi pa tamo provjeri...abel hernandez ubojica također probaj njega dovest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (edited) Klub: NapoliGodina: 2013Budzet: oko 10 do 15 milionaPozicija: DC i GKGodina do 25Samo da je italijan jer je meni stao mozak Edited January 29, 2013 by Keot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Za DC nema velikog mišljenja, nitko drugi nego Giuseppe Bellusci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Klub: NapoliGodina: 2013Budzet: oko 10 do 15 milionaPozicija: DC i GKGodina do 25Samo da je italijan jer je meni stao mozak DC: Bochetti. nema dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Boketi ako je free, Belluschi je dobar,ali.. Igra očajno protiv jakih kluboa,on mi je uvijek najslabija karika,inače vrlo kvalitetan i na beku desnom. Golmani,tu nema prevelikog izbora,najbolji je Sirigu,ili Viviano,a ako nemaš para uzmi Consiglia,zvijer,Bardi ako tražiš mladog. DC-Uzmi Burdsia juniora,gazi,AV rating u prošloj sezoni mi je imao 7,8.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Klub: NapoliGodina: 2013Budzet: oko 10 do 15 milionaPozicija: DC i GKGodina do 25Samo da je italijan jer je meni stao mozak gk krul najjači golman a dc batth,burdisso iz boce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado89 Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Ne znam šta ti tražiš... Neke back-up za te pozicije ili.... GK - Čuvaj Krula, odličan je to golman, bolje vidi što ti ne štima s obranom pa puno primašAMR - Ben Arfa je vrlo dobar uzmi Raheema Sterlinga kao back-up ili Oxlade na posudbuAML - Ba ti igra tu poziciju odlično Ako nisi ove prodavao imaš ti dobru momčad već na početku. Ne dovodi npr.Bernarda za 30-35 M jer ti neće biti puno bolji od postojećih.Ili velike zvijezde koje moraš puno platiti i kupuj mlade (Oxlade, Sterling) pa ih odgajaj btw. N.Stanciu ti je zvijer na poziciji AMRnisam nikoga prodao od ovih, a Ba mi igra na toj poziciji i strasan je, samo je problem pocetkom godine kad ode na onaj africki kup a sto se odbrane tice igraju mi santon DL, anita DR, coloccini i steven taylor DC, a cesto u prvom timu bude i jores okore kojeg sam doveo na pocetku odmah za 1,5 mil. zadnji vezni mi je tiote. jel imas ti neki prijedlog za odbranu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 nisam nikoga prodao od ovih, a Ba mi igra na toj poziciji i strasan je, samo je problem pocetkom godine kad ode na onaj africki kup a sto se odbrane tice igraju mi santon DL, anita DR, coloccini i steven taylor DC, a cesto u prvom timu bude i jores okore kojeg sam doveo na pocetku odmah za 1,5 mil. zadnji vezni mi je tiote. jel imas ti neki prijedlog za odbranu? Imam, ovu četvoricu igrača sam ja imao i svi su bili odlični DC - Bellusci(nap.Dino meni je on bio odličan), a može ti zaigrati ponekad kad zatreba dobro i DRDC - Stephane Mbia, kralj na stoperskoj poziciji, ne znam koliko bi Q.P.R. tražio za njegaDC - Sebastien Bassong, nisam ga imao u svom saveu, ali je bio odličan, pratio sam gaDC - Salvatore Bocchetti, vrlo dobar također te je čak i free na kraju prve ili druge sezone. Meni nekoliko godina igrao na DL poziciji, trenirao ga tamo, a na DC kad je trebalo odličanDR - cca.20 milijuna traže za Corchiu, riješen ti je desni bok za 10 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 Ja sam Corchiu uhvatio za 12.. Koliko si ti King platio za njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Meni je Corchia došao u Newcastle za 9 M €, ali uz dosta sreće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Hvala na predlozima vrv Bocheti-a cu da kupim ali mi je mlao skup , videcu sta cu da izvucem , ali prvo da zavrsim ovu prvu sezonu.Nego dino na koga si mislio kad si reko Burdsia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 (edited) Ja sam ga masno platio, ravnih 20 M EUR, ni eur manje ga nisu htjeli spustiti, ali to je bilo na početku sezone 2014/2015. Kada ste ga Vas dvojica dovodili? Edited January 29, 2013 by KingPablo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Corchia ja sma ga bio doveo negde , ne znam gde za nekih 15 miliona ali na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Hvala na predlozima vrv Bocheti-a cu da kupim ali mi je mlao skup , videcu sta cu da izvucem , ali prvo da zavrsim ovu prvu sezonu.Nego dino na koga si mislio kad si reko Burdsia?burdisso iz boce možeš ga dobit za 6.25M Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Ja sam ga masno platio, ravnih 20 M EUR, ni eur manje ga nisu htjeli spustiti, ali to je bilo na početku sezone 2014/2015. Kada ste ga Vas dvojica dovodili? ja sam ga doveo nakon prve sezone, tijekom ljeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 ja sam ga doveo nakon prve sezone, tijekom ljeta. Meni narasla cijena nakon 2-3 godine, majku im... Ali nema veze, barem kod mene je bio vrhunsko pojačanje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anes Brkic Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Klub: Borrusia D.Godina: 2013Budzet: 8M Pozicija: MCGodina do 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Pa gdje su ti Gundogan i Bender? i koja rola veznjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts