Dino151 Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Dovedi Bernarda,on bi mogao igrati vrlo kvalitetno takve role. Mada za mlade igrače probaj naći regena..Možda Eriksen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 isco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Hvala na savjetima, ali nikako ne mogu uspjeti igrati kao BARCA i dovea sa Falcaa i sad cu po njemu odredivat taktiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 pojedinci bi se trebali podrediti kolektivu, a ne kolektiv pojedincima ma tko da on bio. Da bih igrao kao Barca trebaš imati vrhunske igrače na raspolaganju. Pošto si sezona 2015/2016 ne znam kakav ti je roster Arsenala ali sam siguran ako nije bilo velikih prodaja da ti igrači mogu igrati više različitih taktika vrlo kvalitetno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 (edited) pojedinci bi se trebali podrediti kolektivu, a ne kolektiv pojedincima ma tko da on bio. Da bih igrao kao Barca trebaš imati vrhunske igrače na raspolaganju. Pošto si sezona 2015/2016 ne znam kakav ti je roster Arsenala ali sam siguran ako nije bilo velikih prodaja da ti igrači mogu igrati više različitih taktika vrlo kvalitetnoOvo mi je postavahttp://i.imgur.com/84YTGxb.png Edited January 25, 2013 by Cris7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ohoho, koliko manjkavosti kad se samo role gledaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Izbaci Mertesacker-a, pod hitno. Arda Turan nepotrebno doveden, na tu istu poziciju mogao si staviti Cazorlu, koji je definitivno bolji. Dovedi desno krilo, Oxlade je još slab, griješi mnogo. Jedino mi se Alaba sviđa i Mandzukic. Može li SS transfera, da vidimo kako si pare potrošio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ohoho, koliko manjkavosti kad se samo role gledaju...Mozes li mi onda ti preporuciti kako da igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Izbaci Mertesacker-a, pod hitno. Arda Turan nepotrebno doveden, na tu istu poziciju mogao si staviti Cazorlu, koji je definitivno bolji. Dovedi desno krilo, Oxlade je još slab, griješi mnogo. Jedino mi se Alaba sviđa i Mandzukic. Može li SS transfera, da vidimo kako si pare potrošio..Ja sam tek ove godine dosao i samo sam FALCAA doveo, sve su to oni u proslim sezonama doveli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 AML za Reding, Inside Forward, Attack rola, mlad i IZUZETNO talentovan mora da bude! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ne piši dva posta zaredom, imaš opciju Edit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 AML za Reding, Inside Forward, Attack rola, mlad i IZUZETNO talentovan mora da bude! Do koliko para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Zavoravio da napisem, do 5,5M bi bilo idealno, do 10M najvise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Imaš Emanuelsona puštaju za 6M, samo što mu winger najviše odgovara, ja ga imam u svom timu, ne bi ga preporučio da ne valja.Gaitan možda tu oko 10M, Drexler iz Šalke on ide preko 15 sigurno, ovako neko mlađi a kvalitetniji mi nešto i ne pada na pamet.Za Emanuelsona nema greške, fantastično asistira i zna dobro da pogađa mreže.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Emanuelson je u Everton otisao, Dreksler skup, Gaitan mi se bas svidja, verovatno cu njega 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Mozes li mi onda ti preporuciti kako da igramVeznjaci su ti defanzivno dosta slabi. Ne znam kakve su ti TI, ali probaj to nadomjestiti visokim presingom i sto duzim drzanjem lopte, tako da su se sto manje primorani braniti. Nemas nijednu opciju kad je u pitanju defanzivno orijentirani vezni(moze i MC i DMC). Trebaju ti i backup za tu poziciju. U tom slucaj bih izbacio Ramseya(iako se mozda kod tebe razvio), Wilshierea gurnuo na MCL sa rolom DLP(s) ili BBM, to pojacanje na MCR sa rolom CM(d) ili BWM(d), a Cazorla bi isao naprijed, na mjesto Wilshierea. Cak ni Merteshacker nije nuzno LD, da ne govorim o Vermaelenu. Takoder, Mertesackher je sa svojim osobinama obavezno stopper. Bekovi bi trebali biti FB posto igras sa 2 a ne sa 3 stopera. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Izbaci Mertesacker-a, pod hitno. Arda Turan nepotrebno doveden, na tu istu poziciju mogao si staviti Cazorlu, koji je definitivno bolji. Dovedi desno krilo, Oxlade je još slab, griješi mnogo. Jedino mi se Alaba sviđa i Mandzukic. Može li SS transfera, da vidimo kako si pare potrošio.. Također bih volio vidjeti SS transfera te pošto si ti tek od ove sezone na klupi zanima me koliko si da za Falcaa? Arda Turan nepotreban, Alaba odličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Imaš Emanuelsona puštaju za 6M, samo što mu winger najviše odgovara, ja ga imam u svom timu, ne bi ga preporučio da ne valja.Gaitan možda tu oko 10M, Drexler iz Šalke on ide preko 15 sigurno, ovako neko mlađi a kvalitetniji mi nešto i ne pada na pamet.Za Emanuelsona nema greške, fantastično asistira i zna dobro da pogađa mreže.. Doveo Tomasa Insa, najbolj mladii igrac kog sam mogao da nadjem a da hoce da dodje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Doveo Tomasa Insa, najbolj mladii igrac kog sam mogao da nadjem a da hoce da dodje I koliko si dao za njega? Ja bih bio uporan za Drexlera, pokušao ga dovesti na rate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBigOneFCB Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 8M , necu na rate da dajem papren novac, a i ne verujem da ce hteti kod mene Dreksler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 ahhhh... Ako se istrenira dobro možda i bude pogodak. Ne znam ni sam, u mom sejvu je bio loš, vukao se po nekim nebitnim klubovima. Vidiš meni je na toj poziciji bio solidan Junior Hoilett, čak i nije bio standardan, ali mislim da sam ga City-u prodao za nekih 20-25 M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripa_Ym Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Klub: FiorentinaBudžet: 30Pozicija: cm-amcGodine: do 25Treba mi dobar kreativac, sa mirnim pasom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ja bih ti toplo preporučio Kovačića, jedno od najprijatnih dobro odrađenih igrača na ovom FM-u, fantastičan kako na sredini tako i kao AMC.Cena mu je oko 7M funti, nećeš se pokajati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Verratti, Thiago, Eriksen, Andrea Poli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingPablo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Marco Verratti ti je jeftinija opcija, ipak tipujem na Eriksena... Iako za taj budget možeš dovesti "pola Europe" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts