Dino151 Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Ako vam je potreban neki igrač,tražite ga ovdje. Kako bi olakšali posao sebi i ostalima,pišite po templateu: Klub:Budžet:Pozicija:Godine: To je obavezno,a vi dodajte ako vam još što treba. Kazne:Prvi puta ćete biti opomenuti,drugi puta post izbrisan,treći kazneni bod/ovi,nadam se da to toga neće doći.Naravno,ako ne napišete ovako,ne mora biti striktno ovako,ali da sadrži ove stvari. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Uzeh malo Fiorentinu da vodim, ako mogu neki igrači za manje pare da su oke.. Budžet 10-ak miliona, godine zna se što mlađe..Ako sam načeo temu, a nije trebalo izvinjavam se.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Prince Boateng Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Romario (mladi bek) ti je slobodan na polusezoni Kara, Ruben Yttergard Jenssen, Sinan Bolat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Uzeh malo Fiorentinu da vodim, ako mogu neki igrači za manje pare da su oke.. Budžet 10-ak miliona, godine zna se što mlađe..Ako sam načeo temu, a nije trebalo izvinjavam se.. Ima li neka konkretna pozicija da ne lupam njih 40ak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted October 30, 2012 Share Posted October 30, 2012 Nije bitna pozicija, šta god ima. Znači samo da je mlad i naravno da valja nečemu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Klub: Dinamo ZagrebBudžet: oko 2 milionaPozicija: DL,DR (full back), DC (limited defender, central defender)Godine: oko 20-25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Alexandre Barthe - DCMilan Rodic - DLMarko Petkovic - DR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Ne nalazi mi ove bekove, a stavio sam large database..jos neki prijedlozi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 doria,ima postavljeno 850k da ga mozes kupit,brazilski wonderkind za obranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iluzionista Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 (edited) meni u zvezdu nije teo doci doria , jel proverio ko ? mislim da mu je klazula 600 000 e Edited November 6, 2012 by iluzionista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Boras, Kokalović, Bubnjić, Graf, Pavlović,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Pavlović limited,Trajkovski lijevi bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Eto samo da znaš Trajkovski ne želi doć u Dinamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 A onda moram više misliti. Kroz Hrv rješenja su Pivarić,Musa,i Bručić od igrača kluba, a kroz HNL Milić,Kramarić Mirko,iz Slo još Janza,Omladić,Mitja Viler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 U Osijeku je dečko, mislim Aleksić, bek odličnog potencijala ali je slabiji defanzivno a vjerujem da takve bekove već ima u Ibanezu i Pivariću. Maras je definitivno najbolji bek lige ali bi zbog godina mogao poslužiti kao prijelazno riješenje dok ne nađe nekog regena. Onaj Vannucci iz Rijeke je dobar, ali je pitanje hoće li doć. Ja bih najrađe doveo Hrvoja Milića iz Istre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Aleksić ima problem,što je napravljen kao AMC,i isti je kao prošle godine,za krilo odličan,ali barem dok ga ne poprave nebi igrao sa njim u Dinamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 (edited) Zyzz, Probaj Adolphe Teikeu (Cameroon) 23-24 god, Metalurg Zp, u 2012ici je bio odlican, imao je long throws 20 heading i jumping odlican, bossovao je odbranom i sa strane mi je bio aut kao korner posto je on uvek ubacivao u kazneni, inace jos nisam instalirao 13icu pa ne znam kakav je.. Edited November 6, 2012 by Zeming 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Klub:Dinamo (početak treće sezone)Budžet:imam 14 mil raspolozivoPozicija:GKGodine:20-23 (ako je nest posebno,može biti i stariji) treba mi netko da zamjeni Kelavu,on mi je najslabija karika u Dinamu..probao sam Kovala iz Kijeva,cak mu je uguvor isticao al nikako nije htio potpisat za mene -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeming Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 LukaTrzo, probaj sledece golmane - Ibrahima Sy, Abdoulaye Keita, Mouez Hassen, Edgar Badia, Lukas Zima i Azbe Jug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 nista od toga,nasao sam samo jednog od tih al ne zadovoljava kriterije.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Klub:Dinamo (početak treće sezone)Budžet:imam 14 mil raspolozivoPozicija:GKGodine:20-23 (ako je nest posebno,može biti i stariji) treba mi netko da zamjeni Kelavu,on mi je najslabija karika u Dinamu..probao sam Kovala iz Kijeva,cak mu je uguvor isticao al nikako nije htio potpisat za mene -.-De mi SS od Mateja Barukčića,trebao bi biti u Koperu ili Celju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 nemam ga očitanog,al sam bio tako dobar da sam pokrenuo novo da ti nadjem http://www.images.fm-balkan.com/images/219baruk_i_.png inace..fulao si temu,to trazi pod temom za SS-ove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 7, 2012 Author Share Posted November 7, 2012 Tehnički nisam,htio sam ti ga predložiti,ali nisam imao SS,pa nisam znao kakav je. Solidan je,učitaj Slo ligu i dovedi njega ili Radana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Luka kakav je Felipe(ili je možda Rafael) iz Santosa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 (edited) ako mislimo na istog Rafaela (Santos),sada ga bas pokusavam dovest na free,ima 6 mjeseci do isteka,ponudio sam mu najvisu placu u klubu,scout kaze da ima 4 zvjezdice,a potencijal 4.5.. evo ss http://www.images.fm-balkan.com/images/228rafael.png Edited November 7, 2012 by LukaTrzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts