Ling^2 Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Nesto u vezi FM13 vas je nazivciralo ? Podjelite to sa nama. 1. Svaki post/slika koja ima iznad 5 lajkova automatski dobiva 5 bodova u FM tablicu, i tako ide dalje, 6 lajkova, 6 bodova, za manje od 5, ništa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Prince Boateng Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Događa li se vama da gotovo si ubačaji na drugu vratnicu završe pogotkom? Mene to izluđuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted October 21, 2012 Author Share Posted October 21, 2012 Ljudi se na to zale na svim mogucim forumima, tako da ce SI to vjerovatno ispraviti. Morace bolje je reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Mene to ne muci, mene nervira kad prime loptu okrecu se oko sebe :@@ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 (edited) Kod mene toga baš nema, još nijedan gol nije bio s druge vratnice općenito iz kornera Moje je mišljenje da SI sprema veliki patch da se isprave svi bugovi iz bete, a moguće da su to baš ovi, ako ne onda će oni doći nakon bete Edited November 6, 2012 by RedHill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 obrana igra za .... da ne budem prost , nadam se da ce u full verziji bit bolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 ja sam mislio da je do mene jer igram kroz sredinu dosta pa dobijem mnogo golova preko ubačaja,al očito dosta ljudi ima problem s tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 - Kad winger iz centra dolazi do touchlina, skoro do kornera i onda se sa 150 km/sat (kao ludi bik) zakadi na prvu stativu, kao da hoče zajedno sa loptom u gol i trči sa golmanom! - Kad je završni komentar u 95% slučajeva: "What a game!!", šutevi 25-14, a ti izgubiš 2-4. - Kad igraš protiv poslednje-plasiranog tima i spašavaju te kontre. Nekako pobediš 3-0, ali znaš, da to nije to. - Kad novinari nagađaju, da zbog nedostatka utakmica za tvoj klub neki igrač verovatno neče biti pozvan u reprezentaciju. Bez obzira, da on tek treba, da odigra prvi meč za tvoj tim, pošto je kupljen pre tri dana! - Kad team talks postaju psihološke seanse: trener mora biti i psihoterapeut! "Ajmo, dobro ste igrali, imamo šanse za pobedu, samo nemate sreče. Samo desna strana mora, da bude više proboj... ej, Nemanja, šta ti je, šta se treseš? Da li si dobro? Lazar! Ulaziš!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 - Kad dobijem crveni karton u protivnickom sesnaestercu -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedHill Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Hahahahha to mi se još nije desilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Meni je,moj napadač ukliže golmanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 http://www.images.fm-balkan.com/images/755pucanj.png jedna od onih utakmica kada povedes 2-0 pa protivnik triput zapuca na gol i zabije tri gola -.-da bi stvar bila gora,ovaj skoric je moj regen na posudbi u belupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Pa ti posuđuj igrače u jake klubove iz tvoje lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 nikad vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeXoMaN Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Nikad losije nisam krenuo sezonu, sa interom san 14-i posle 10-ak kola, ako pobedim to je neki penal ili korner, nema akcije, nema nista... prodje celo poluvreme bez key sanse. Menadzer il je pretezak il sam ja postao ocajan... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 (edited) Ovo je govoto isti post ko od maloprije i mogao si sve tamo napisati Edited November 10, 2012 by Madridista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 opet sam ugasio jebeni demo jer glupi obrambeni igrači stoje na terenu ko čunjevi, jedino ih lopta može slučajno pogodit a i to je rijetkost...otišli mi svi živci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ahahah, sta ces raditi kad kupis original Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Umjesto da ponudim novi ugovor,otpustim Krunu Ivančića,pa jebem ti sreću.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodybuilder Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 auuu dino, mogu mislit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Nije mi se dalo load/save jer 20 dana je u pitanju od zadnjeg saveanja. Zamjena je u ligu Jurine. A za Krunu ćemo valjda ponovo dovesti,nekada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Ne mogu uđi u save,krasno,sreća da sam stavio autosave.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Najteža skupina sa Chelseem,Interom i Borussiom D,sam dobio. Skupine sa Twenteom,Schalkeom,i HSV,Rennais.. Mi dobijemo ovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fergie Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 ono kad se dvije godine za redom umetiljas u grupu LS vodeci neke supke i obje godine te ubace u rahiticnu grupu da ne mozes ni boda uzeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Kad dva puta pridjem grupe LS i u prvom kolu Knockuot i oba puta izvucem Man Utd -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts