Dzoni Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Stvarno mi idu na nerve konferencije, kad kazem da necu da pricam o transfer politici, stignu jos 3-4 takva pitanja. Izem ti konferenciju, bolje onda da su je ostavili onakvu kakva je bila 2006-e. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 najbolje kad ti kaže pred derbi u ligi da ti je ta utakmica prilika da odmoriš važne igrače kod mene mi nabroji neymara i farouka a to bi dva najbitnija igrača...bilo bi u redu da je neka bezvezna utakmica ali derbi skroz glupo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 zato meni asistent odrađuje konferencije za novinare, ja štedim živce za puno važnije stvari u fm-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 ja ih uvijek odrađujem jel one nekad znaju dignut moral igračima kao i želju za boljom igrom...ali nije ni to loše riješenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Ja u ključnim trenucima sezone uvek idem na press-konferencije. Sve odkad mi ass-man u 1. sezoni Donji Srem proglasio za favorita za titulu (na kraju me skoro dobili)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Kao što je netko ovdje spomenuo, mene nervira to što se krila umjesto da daju povratnu loptu na peterac pokušavaju sa njom ušetati u gol, ili pokušavaju zabiti iz mrtvog kuta Isto tako, jako me živcira kada u utakmici tvoj tim ima šansu za šansom i neće u gol, a protivnik ima jedan šut i zabije... Edited December 27, 2012 by Dynamite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Isto tako, jako me živcira kada u utakmici tvoj tim ima šansu za šansom i neće u gol, a protivnik ima jedan šut i zabije... događa se to i u stvarnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Zbog ovog idiota, ne mogu da dovedem ovog igraca. Znaci poslao skauta, i pise would by interest, posaljem ponudu, i ovo me saceka. http://www.dodaj.rs/f/2G/ZY/41blucfc/thomas-ince-contract-con.jpg Jbmti ufff, ne mora da dodje, sacekacu kraj sezone i ima da kupim nekog za sve pare sto imam, i 100 puta boljeg od njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 E moj Dzoni,koliko si klubova promjenio u par dana.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Pa jbga, iznervirala me motivacija igraca. Napokon, imam motivisane igrace, i slusaju sta im se kaze. Ja ne znam da li je bag neki ili sta... Sta god da kazem => switch off, ma je*ite se...Sudjeno mi da igram ili Francuze ili Engleze. I nasao Wigan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Odliacan odabir. Ja cu nakon Hajduka vjerovatno Aston Villu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 I meni tako u BM,ne ide pa ne ide,ali kreniti će jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 http://i.imgur.com/TwKqa.jpg Ovakve se sliak više neće gledati. http://i.imgur.com/25aO5.jpg http://i.imgur.com/6iepv.png Ne morate ni pogađati kako sam primio druga dva gola. Svjetski igrač Frantz proletio lijevim krilom do genijalnom Borrea koji tu slučajno igra jer nemaju igrača i zabija za 2-1.Treći gol,slično,ovaj puta najljudskom reakcijom to brani Stegen,natrčava Hloušek pored moje cijele obrane i zabija za 3-1. Nitko ne pita zašto de Jong nije zabio 2,3 zicera,što je u proteklim utakmicama promašio ili pogodio par stativa.Što naši korneri završe tako da Eikrem odlično pronađe glavu Domingueza,Bella a on promaši sa par metara cijeli gol ili pogodi igrača na stativi.Što naši ubaci završe ili genijalnoom intervencijom golmana Bundeslige ili bude zaleđe.Rekoh,zajebi dok još imam malo volje da idem dalje.Doviđenja,Monchengladbach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Dino, tanka je granica izmedu dobrih i losih rezultata na manageru. 2-3 takticke promjene i poceo bi pobjedivatr. Prelako si odustao. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Napisao sam negdje, igram bolje, dominiram,dobijem gol iz prekida, igramo jednako,dođe neka banalna greška ili gol sa boka i to je to. Nisam dugo otkrivao u čemu je problem,i kada otkrijem,dogodi se ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Pa jesu li ista promasili .. http://i.imgur.com/3wweM.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Igram s Romom protiv Fiorentine, doma. Dominiram cijelu utakmicu, oni mogu sam nabacit bunkericu, meljem ih! No, Viviano brani sve nemoguce i taman kad sam se oprostio od pobjede u sudackoj nadoknadi Stekelenburg ide po loptu van sesnaesterca, i mjesto da ispuca daje loptu Seferovicu u noge kojem nije bio nikakav problem zabit s 30m izkosa u praznu mrezu... Jos da nadodam kako protivnika u bas svakoj utakmici prati sreca...Nakon 8 kola sam 15. s po 2 pobjede i remija te 4 poraza, s tim da uopce ne igram Europu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted December 30, 2012 Share Posted December 30, 2012 Pa popela mi se više na kurac ova igra. Svako malo SI izbacuje neki patch koji mijenja stil igre i tako mi pokvari cijelu taktiku, ne kužim... ide mi dobro s nekom, i čim izađe neki patch sve se sjebe. http://www.pic4ever.com/images/gaah.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Pa popela mi se više na kurac ova igra. Svako malo SI izbacuje neki patch koji mijenja stil igre i tako mi pokvari cijelu taktiku, ne kužim... ide mi dobro s nekom, i čim izađe neki patch sve se sjebe. http://www.pic4ever.com/images/gaah.gifRazlog izlaska patcheva nije da tebi sjebu stvar, nego da isprave brojne stvari, kao sto je primjena raznoraznih fizickih zakona, a i popravljanje rupa u Match Engine. Dakle, ukoliko ti ne ide sa istom taktikom na novom patchu, to samo znaci da ti je taktika koristila bugove koji su postojali na ranijem patchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Znam da bi patchevi trebali popraviti igru, to da mi namjerno sjebu sam rekao samo ovako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Kada je izašao patch zadnji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 mislim da prije Božića negdje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 24. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamite Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 I ponovno se vratio onaj problem kada igrači stalno pucaju iz daljine, pa više ne igram dok to ne srede, svaku utakmicu imam 20+ šuteva, i naravno ni pola ih nije u okvir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 ako ovo nije za plakat, onda ne znam šta je: http://i.imgur.com/nKjPV.png i još mi regularan gol poništili. jednostavno je igra odlučila da ja neću pobjedit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts