bojan95 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Daj ss Zeravice i njegov history ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nije se imalo para pa sam njega doveo za backup. Igraće mi i on nešto u ovoj sezoni da ne bude da je za džabe doveden.. http://www.dodaj.rs/f/3w/l7/31htwNLI/milos-zeravica-history-c.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Daj da vidim i njegove atribute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 http://www.dodaj.rs/f/2o/Sj/2blDd6h1/milos-zeravica-overview-.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Mog'o si na free uloviti Maicona ili nekog boljeg, ne ovog koji nije ni za Dusseldorf.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Ovaj ne može ni u Čukaričkom igrati, a Slobo ga dovede u ekipu koja bi oko ove godine(ako ne i ranije) trebala biti glavni kandidat za osvajanje Lige prvaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Kada ja treniram i Sasa Viciknez je za Barselonu.. Sem toga su ponovo rezultati na mojoj strani.. isti sam kao Dule Vujošević.. jednostavno pravim igrače i sa dosta slabijim igračima od onih koji jesu za taj klub stvaram rezultate što dovoljno govori o tome kakav sam stručnjak.. sem toga već sada sam 15 najveći trener svih vremena u igrici.. Imam 8 igrača iz svoje omladinske škole ove sezone među 26, a polovina od tih 26 su Nemci.. Znate li vi koliko kombinujem ? Bacam u vatru mlade igrače protiv jakih timova.. grupne faze evro takmičenja nikada nisam završio sa najjačim timom, uvek sa rezervnim sastavom a uvek prolazio dalje.. meni je ovako uživanje igrati, pobeda mi nikada nije imperativ ali idem na pobedu uvek i meni je najvažnije da mi je uživanje da igram ovaj sejv.. Astorre@Pssst! Rezultati govore a ne transferi Edited March 3, 2013 by SlobaGrobar™ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Da je bilo ko počeo o rezultatima i menadžerskim kvalitetima, ja bi rekao kapa dole. Ali ti, ma nema veze, samo ti igraj, nego nekad se suzdrži od dijelenja s nama, meni se povraća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Da je bilo ko počeo o rezultatima i menadžerskim kvalitetima, ja bi rekao kapa dole. Ali ti, ma nema veze, samo ti igraj, nego nekad se suzdrži od dijelenja s nama, meni se povraća.Ova tema sluzi za svakoga da pokaze kako mu ide. Ti mozes da ili ignorises ili ako ti se toliko dize zeluduac da sakrijes postove od bilo kojeg clana. Stavise, mozes da ides i u krajnost da ne posjecujes temu. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nisam znao za taj IGNORE, sad sam i tu opciju "uključio". Hvala na informaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Podrška Slobi. Čovjek ima svoj način. Ja tog desnog beka npr. nikad ne bih doveo ali ga mogu razumjeti. On na svoj način uživa u tom eksperimentu, kao što svatko drugi nađe neki neobičan način da se zabavi u igri. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Interesovalo me je, da li neke reprezentacije traze selektora, i vidim Ekvador i Kolumbiju. I rekoh aj da probam sa aply for job.I obe reprezentacije su me trazile. Prihvatio sam Kolumbiju zbog Jay Rodriguez-a, kad vec nemam para za njega, bar mogu da vidim kako igra u reprezentaciji. Nadam se da cu uspesima doci do klupe Srbije.http://www.dodaj.rs/f/41/YW/4LWGLzNM/nikola-pavlovic-news-inb.jpgU odbrani malo koga imam da izaberem, dosta je matora odbrana. Dok u napadu imam slatke muke! Carbonero, Ibarbo, Quintero, Duvan Zapata...Jedva cekam prvu utakmicu sa Kolumbijom, da vidim sve te igrace. Ocekuju od mene da budem minimum u cetvrt finalu Copa America i da se plasiram na svetsko prvenstvo. Kakve igrace imam, nadam se da cu ih dobro iskoristiti. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Columbia je dobra reprezentacija , mozes komtno osvojit svijestkog prvenstvo na celu s Ramadelom Falcao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Nazalost, on se vec povukao iz reprezentacije, pre mog dolaska. a ima tek 29. Realno u pm. sent from u20i using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Meni je taj Zeravica doneo prvi online kup 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nazalost, on se vec povukao iz reprezentacije, pre mog dolaska. a ima tek 29. Realno u pm. Steta , kakav je jackson martinez iz porta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ne znam, tek sam ga pozvao. Inace, pocela je cetvrta sezona sa Wiganom, i neocekivan remi protiv Blackburn-a. Tu su i utakmice sa priprema i koga smo dobili u grupi za LE. http://www.dodaj.rs/f/12/b8/irS4QZt/wigan-athletic-matches-s.jpghttp://www.dodaj.rs/f/c/FQ/4PB7JGIc/euro-cup-overview-stages.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Skršio sam ukupno 170 miliona, ako ne osvojim naslov dajem otkaz.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Je l to prvi put da puknes preko 100 milki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Je l to prvi put da puknes preko 100 milki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Ma.. Zaradio sam i neke pare, ali ne jednostavno sam nesposoban ostvariti dobar rezultat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 I meni je tako puklo u Vitesseu, u jednoj sezoni sam stukao 40 milki samo na odbranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Nisam dao za igrača više od 20 miliona, i to sada igrač koji ako ekipa ne proigra,dajem otkaz,on je jednostavno previše dobar da bi kikso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Nevezano uz mene, ali dokaz kako je fm 2013 realanhttp://i.imgur.com/9VuJCya.png Edited March 4, 2013 by Cris7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Cris7 može sastav Liverpoola i Tottenhama ako nije problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts