Tuljan-P Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa u 2014. mozda i da... Svaka cast inace Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 mozes si mislit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posljednji Boem Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa u 2014. mozda i da... Svaka cast inace Goku pa kao da je 2014. godina za 37 godina, a ne za godinu i mjesec 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Varao,ne varao,ovo je veliki rezultat,čestitam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 dovoljno je rec da nisam osvojio prvenstvo s dinamom prvu sezonu nego hajduk i to za jedan bod vise..izgubili su zadnju utakmicu od rijeke i ja samo trebam pobjedit zadar i prvi sam i popusim 3 gola ko od sale...strasno...ode liga prvaka za ovu godinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Hvala na cestitkama, varao nisam [ niti sam ikad varao ] Aa Madridista, zasto nije realno, oni su pre utakmice bili totalno nemotivisani sto je rekao n jih trener na press konferenciji, mandzukic je usao u mec totalno nezainteresovano, slucajan prvi gol Milijasa i tako ostalo na poluvremenu, posle sam ih motivisao na team talku For the fans! Igralo se pred punom Marakanom, zasto je nerealno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Kako nije nerealno? evo recimo po tvom miščljenu,da sada ili za godinu dana igra CZ - BM tko bi dobio? CZ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Da je vodim ja, mozda bi i bilo moguce ^^ .. Ahaha zez. se negoo, jeste nerealno ali je moguce Npr. ja sam sa Zvezdom u drugoj sezoni osvojio LE Da se pohvalim i time ... A detalje cu ostaviti za pricu Edited November 13, 2012 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ventus, kad ono bese tebi Djura objavio da napusta Partizan? Sa nestrpljenjem cekam tu objavu u FM-u.Uskoro, ss-ovi par prijateljskih meceva, i transferi. I kako je protekao prvi dvomec u kvalifikacijama za LS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 5-0 gaziti Bajern? Izvini druže ali ne verujem ja to nisam uspeo ni kad sam imao tim sa PFC gde su svi imali 160+ CA i kad sam bio višestruki pobednik LŠ. Još je ovo LŠ... @Džoni meni je otišao negde u Septembru ako se ne varam 1 sezone ili Avgust slagaću te... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) S obzirom, da mi igra crash-uje kada stisnem na transfer history, napisacu samo ko je dosao.I ss pripremnih utakmica i prvi dvomec u kvalifikacijama za LS.http://www.images.fm-balkan.com/images/818FK_Partizan_Beograd_Ma.jpgStigli: Zarko Markovic, Cristiano Zanetti, David Suazo, Marko Petkovic.Filip Knezevic :cast: Edited November 13, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 krenula četvrta sezona,mislim da krenem pisat priču (jel glupo sada počet u 4. sezoni? ) posebno sam se veselio kad sam izvukao partizan,ovo je prva utakmica http://www.images.fm-balkan.com/images/350vs_partizan.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Kako nije nerealno? evo recimo po tvom miščljenu,da sada ili za godinu dana igra CZ - BM tko bi dobio? CZ? Pa ako vara, varam samog sebe ne nas, realnog gledano. Ne verujem da mu je to toliko sada zanimljivo da bi uradio, ne bih da sudim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Jesam li ja negdje slučajno rekao da je on varao? Ako jesam izvinjavam se,ali vjerujem da nisam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 tako su i mene optuzili da varam, samo neznam sta bi davo 30 eura pa da varam nitko nije tako glup.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Daj shvatite,nikoga ja nisam optužio da varam niti imam namjeru nego je igra općenito sama po sebi nerealna i nju sam kritizao,a njemu nisam ni rekao da vara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Dečko je dobio,a vi se vratite temi. Možete diskutirati na PP o varanju,i tko je što pretpostavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 tako je Dino,ajde odgovorite mi na pitanje i pohvalite da sam razbio Partizan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) ma ovo te je partizan pustio Edited November 13, 2012 by eagles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 da,da uzvrat na Maksimiru zavrsio 1-0 za mene, prošao Dinamo dalje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 152 člana bila u ovoj temi ,mogli ste ostaviti kakav SS,čisto da vidimo na čemu stojite.. Koga si izvuko dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Flamurtari (Albanija) recimo da sam imao sreće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) 5-0 gaziti Bajern? Izvini druže ali ne verujem ja to nisam uspeo ni kad sam imao tim sa PFC gde su svi imali 160+ CA i kad sam bio višestruki pobednik LŠ. Još je ovo LŠ... @Džoni meni je otišao negde u Septembru ako se ne varam 1 sezone ili Avgust slagaću te... Heh, brate ne znam sta da ti kazem, varao nikad nisam, mozete pitati ales_pfc on je upucen u sve moje rezultate i ja u njegove [ kad igramo dop se preko steama i razmeljujemo taktike, trenere, igrace ] tako da mi smeta kada me neko optuzuje da varam a ja posteno dobio -.- ... Mogu i sejv da ti urucim ako zelis ... Mogu i celu utakmicu da posaljem ako ne zelis sejv Edited November 14, 2012 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Heh, brate ne znam sta da ti kazem, varao nikad nisam, mozete pitati ales_pfc on je upucen u sve moje rezultate i ja u njegove [ kad igramo dop se preko steama i razmeljujemo taktike, trenere, igrace ] tako da mi smeta kada me neko optuzuje da varam a ja posteno dobio -.- ... Mogu i sejv da ti urucim ako zelis ... Mogu i celu utakmicu da posaljem ako ne zelis sejv u ovoj igri sve je moguće jer igra nekada zna biti ne realna Goku brate svaka čast samo tako nastavi rasturaj i nemoj se brinuti o tome što drugi misle nadam se osvajanju lige prvaka sa tvoje strane sad kad si skinuo bayern 5-0 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Hvala brate na zeljama, al' tesko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts