Zyzz2191 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Jebat ci im mater na SI forumu sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 meni se u trecoj sezoni cudna stvar dogadja sa sammirom,zanimalo se dosta klubova i nikako da ponude,ja im posaljem offer,oni odbiju,sammiru istice ugovor nakraju sezone..on se pojada da ne zeli napustiti klub,tj da ne zeli bit na transfer listi..dobro reko,skinem ga..i onda mu idem ponudit ugovor,ne zeli ni čut a kao zeli ostat u Dinamu Koristi malo space kada pišeš post legendo, moram da pročitam dva puta šta si pisao. Je l' ti to kraj sezone ili sredina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Jebat ci im mater na SI forumu sad Ja bi na tvom mjestu uz to trazio i povrat novca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ma lako za lovu ...ali utrošio sam toliko vremena na igru....nije uredu da se dešavaju takvi problemi...i dalje mi je FM13 no.1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 To se dešavalo i na '12, dosta njih se žalilo da im je pucao save, ali ja sam imao dva, tri save-a i nikada, ali nkada mi nije prsao nijedan.Ne znam u čemu je problem zašto se to tako dešava, ali kažem ja nikada nisam imao problema sa tim. I crash dump isto tako, ne znam da li mi je za godinu i po dana dva puta izbacio crash. A, igrao sam i offline i online cele godine i da kucnem u drvo retko, ali retko kada sam imao nekih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ma lako za lovu ...ali utrošio sam toliko vremena na igru....nije uredu da se dešavaju takvi problemi...i dalje mi je FM13 no.1...To se desi kada se FM ne zatvori kako treba. Ubuduce namjesti da ti se sejva svakih 7 dana i namjestis ono '3 rolling saves' da se osiguras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Neznam. Imam Steam već 2. godine. Brdo igri na njemu. I uvijek sve gasim na isti nacin. Eto javio mi se lik na SI community pa ćemo vidjeti, ali ne nadam se previše. Valjda je to s razlogom da odem učiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Trebao ti se sejvati backup.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 polusezona je s dinamom zanima me zna li netko zasto mi polovici igraca stalno pise need a rest? dali im je trening previse ili nesto drugo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyzz2191 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Decki trebaju odmora. Nisu ni oni roboti,makar je riječ o igri. Smanji intenzitet treninga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 workland mi je na light jel to ima s tim veze ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 peca,pišem zareze,mislio sam da je to dovoljno izvini nego za sammira..do isteka ugovora je jos godina i mjesec dana,tako nekakosezona se blizi kraju,jos malo pa gotovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 workland mi je na light jel to ima s tim veze ili?Češće rotiraj,daj odmora,smanji treninge,pobošljaj uvjete,nađi bolje trenera,sve to ovisi o umoru u konačnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 peca,pišem zareze,mislio sam da je to dovoljno izvininego za sammira..do isteka ugovora je jos godina i mjesec dana,tako nekakosezona se blizi kraju,jos malo pa gotovo Ali kada staviš zarez posle reči, rečenice udari jedan space, šta si sastavio.. Probaj na isteku samog ugovora ili na isteku sezone da mu ponudiš ugovor, u međuvremenu mu daj neke pohvale za igre, laži, maži ako želiš da ga zadržiš pa onda posle nekog vremena probaj sa produžetkom ugovora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 ma ja bi se njega rijesio samo steta mi ga dat badava kad pise da vrijedi 4 mil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa koliko nude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 to je problem,ne nude..ja bi njega prodao,nudim ga ali nitko neće.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa da ćeš dovesti boljeg od njega, čisto sumnjam, na prethodnom je i bio više nego dobar, tako da ako je i sada oke, ne vidim razlog da ga prodaš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 imam bolje i mladje na njegovom mjestu..Jozak kaze da Sammir ima 3*, imam jednog od 4 zvjezdice na njegovom mjestu i jednog s potencijalom 4,5* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pa dobro, ako imaš boljeg, onda vidi da ga prodaš, verovatno će doći solidna ponuda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Bolje ostavi Samira posluzit ce ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrmak Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 neki igraci mi nisu zadovoljni s treningom npr halilovic kaze da mu je pretesko dali mogu pojedinacno to nekako namjestit? Adriano je na free transferu dali vrijedi on ista na ovom fm-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 To idući puta pitaj u dio za treninge,ovo nije tema za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ovako mi ide! http://www.dodaj.rs/f/2R/ZX/b2CyKbz/red-star-v-fc-bayern-ove.png 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Vrlo je realna igra,ovako bi u stvarnosti tukli -.-'' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts