Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Pa kako da usavršiš neku taktiku ako je bar malo ne forsiraš? Ne možeš ni stalno menjati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 (edited) Napravis 3-4 taktike pa ih menjas ... Odma posle utakmice promenis na taktiku koju zelis da igras protiv sledeceg protivnika i eto Tako vise puta i taktika ce biti "uvezbana". Edited November 12, 2012 by Goku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Pa kako da usavršiš neku taktiku ako je bar malo ne forsiraš? Ne možeš ni stalno menjati.. Ali bgmi ni cijelu sezonu ne možeš s jednom,to može samo Barca,ali i nju su sada skužili pa ima lijeka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ne kažem celu sezonu sa jednom, ali bar dve do tri da koristiš i usavršavaš kako bi se ekipa navikla. Ako moram svaku utakmicu da menjam i da pravim, neću ni da igram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Nisam ja na to mislio,točno sam napisao u postu što bi htio,a onda si me ti totalno zbunio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ne znam ko rece da je osvojio LE u drugoj sezoni, ali moram se pohvaliti da sam i ja to uspeo sa Zvezdom Necu ovde da detaljisem zato sto ako budete citali pricu znacete detalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 evo i ja išo isprobat newcastle i iznenadio sam se mislim da je ta momčad najbolje urađena s malo transfer market pomoći evo neki SS od prve polusezone:http://www.images.fm-balkan.com/images/973English_Premier_Divisi.png ovako to izgleda nakon polusezone čak sam i ja iznenađen uz pomoć Božanstvenog krula i dvojice golgetera ba i cisse sve je moguće samo me chelsea uspio dobiti... http://www.images.fm-balkan.com/images/451Newcastle_United_Fixtu.pnghttp://www.images.fm-balkan.com/images/688Newcastle_United_Fixtu.png evo i lista utakmica koja pokazuje kako me chelsea dva puta uspio dobiti i još u Euro Cup-u sam izgubio al sve u svemu nisam se nadao ovome... http://www.images.fm-balkan.com/images/590Liverpool_v_Newcastle_.png e ovo je bila jedna od epic utakmica 2 napadača su mi već bila ozljeđena prije meča pa sam igrao sa napola oporavljenim cisse-om i dzagoevom u napadu pa mi se potom cisse ozljedio u 24 il 27 minuti ne znam točno pa sam igrao sa ovakom postavom prikazanoj na SS i pobjedio 3-0(vidi se rezultat gore) nikad nešto luđe nisam doživio u FM-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Dali ti Drenthe inače igra tu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 haha ne to je bilo u toj situaciji inače igra na ML...šta si mislio da sam poludio pa ga koristim na toj poziciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Tako nekako Onda ok,ali opet mi taktika izgleda previše nerealno jer skoro svaka pozicija je na defaultu pa zato sam pitao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ali bgmi ni cijelu sezonu ne možeš s jednom,to može samo Barca,ali i nju su sada skužili pa ima lijekaJa mogu sa jednom taktikom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 ZakNik, Ilsinho iz Šahtjora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaTrzo Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 eagles,lijepo ti ide moze i meni skin na pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 zaknik aj das ss od transfera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 I ja igram sa 1 taktikom tačnije formacijom ali na mnogo različitih načina u zavisnosti od potrebe sa presingom, bez njega, kratki/dugi pasevi itd itd... Druga formacija je tu samo ukoliko me povrede ometu u prvoj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 zaknik aj das ss od transferahttp://www.images.fm-balkan.com/images/568Newcastle_Transfers_Hi.png evo eagles znam šta misliš da sam uzimo igrače onako 0 pa monthly ponudio puno para al ne igram ja tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Kako ti igra Ilsinho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Tako nekako Onda ok,ali opet mi taktika izgleda previše nerealno jer skoro svaka pozicija je na defaultu pa zato sam pitaoišao sam na to da kupim jeftine igrače koji mi mogu popuniti pozicije da budu na defaultu a neke sam već i imao pa mi se poklopilo fino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Kako ti igra Ilsinho?u zamjeni ga držim al je zvjer kupi ga ili još bolje loanaj ga ako možeš...na MR ti igra najbolje a može i u napadu kad su ti svi napadači ozlijeđeni haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Nemoj pisati dva posta za kratko vreme, imaš edit. Vodim ja Šahtjor u prošlom FM-u, u ovom tj. demo verziji, samo samo video igrače, nisam igrao neke utakmice sa njima za sada, naravno treba da počnem sa njima. Zato te pitam kakav je, pošto je to povratnik u redove ukrajinskog šampiona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 ovisno kakvu formaciju ćeš igrat mislim da je za shaktar prilično dobra možda čak i klasa jer je to ipak ukrajinska liga meni ko zamjena pomaže jako puno posebno kad trebam odmoriti ben harfu ili eardleya stvarno koristan igrač...kad tek kreneš igrat na transfer listi ti je moj savjet je da ga zadržiš...što se tiče postova napisao sam ih više da svakom odg na njegovo pitanje ili komentar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Pa edituješ ubaciš quote i svakom odgovoriš u jednom postu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 da vidiš zaboravio na to idući put bude tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 http://www.images.fm-balkan.com/images/568Newcastle_Transfers_Hi.pngevo eagles znam šta misliš da sam uzimo igrače onako 0 pa monthly ponudio puno para al ne igram ja tako...u tebe je bas bilo prometno moje je misljenje da nisi trebo prodati jonasa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millwall_boY Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 prodajem orginal game 199kn , cakovec, varazdin il ZG playerima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts