Bili Tić Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Torrent, ne znam u kakvoj je situaciji s financijama Malaga. Davao sam masne pare za Gameza prošli prijelazni rok ali ga nisu dali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 A Isco Recio Camacho? kod mene so dobro igrali, isto Demichelis bog u obrani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Izgleda da je kraj mojoj TIKI TAKA dominaciji, ako se ubrzo nesto ne promijeni gotovo je s tim stilo igranjahttp://i.imgur.com/iltuy0o.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) Vratilo mi nadu u TIKI TAKAhttp://i.imgur.com/WZU1AlV.jpg http://i.imgur.com/oH7P4Zf.pngNadam se da ce se ta dominacija nastaviti718 tocnih pasova Edited April 24, 2013 by Cris 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 šteta što ne znam svakog igrača, ali svaka čast za dodavanja, dvojica preko 100 i obojici iznad 90% točnih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Opet sam skinio svoj rekord u pasovima746http://i.imgur.com/dJdWXSW.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Transferi odrađeni.http://i.imgur.com/NZnwaTz.pngDovedeno čak 8 igrača, ali nije puno potrošeno. Većinom mladi i jeftini igrači. Ističe se kapitalac Roberto na golu i legendarni Drogba. Nisam mogao da ga ne dovedem. Za prvu postavu dovedeni i Garmash bez odštete te Peruzzi za 7.5M. Viškovi Barce, Fontas i Dos Santos su dovoljno dobri da konkuriraju za 18 u mojoj ekipi. Willems će se boriti za mjesto sa Angelom, a talentirani Najar je doveden zbog nedostatka rješenja na krilima. Neka ovo bude prva postava, ali praktički svaki igrač ima šanse da zauzme mjesto u prvih 11.http://i.imgur.com/OsRj2yc.png 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Strasnu ekipu imas...najvise mi se ova legenda u napadu svidja, logicno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Daleko je od vrhunca ova ekipa a Tito je tu ta bude lider i pravi učitelj N˙Djengu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Griezmann će ubijat. Imam ga na piku za svoj Leeds ali je skup u pm... Drogba legenda :: Dos Santosa sam i ja htio dovesti ali sam imao jeftinije i bolje riješenje za njega Ugl mislim da ćeš konkurirati za naslov ove sezone ako bude i malo sreće 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Igrao sam sa Sociedadom, momcad je vrlo dobra, transferi vrlo dobri, zelim puno srece u osvajanju LA LIGE 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Gdje če ti igrat Dos Santos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 U nekoj ofanzivnojoj varijanti DM- support ili kao BBM. Ulgavnom, on je tek šesti izbor na pozicijama u sredini terena. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Evo ga i ja sam konacno 3. sezonu zavrsio...Mogu reci da je ovo bila uvjerljivo najbolja sezona dosad...6 trofeja smo osvojili od mogucih 7...bez poraza u prvenstvu, jedan jedini poraz u sezoni i to ja mislim u prvoj sluzbenoj utakmici sezone u CS-u... Fixtures1Fixtures2Fixtures3 Premiership - Tablica i Statistika ...Sve sam reko, dominantni smo bili, fantasticni, Momcad je cijelo vrijeme igrala na najvisem nivou.. Liga Prvaka - Grupa i Playoff ... U grupi smo ko i uvijek igrali sa 50% snage i prosli kao prvi..nakon Bayera slijedila je Barca protiv koje se nismo namucili kolko smo ocekivali a isto je vrijedilo i za Real...u finalu je bila dosta dosadna utakmica, pokusavali smo ali nije islo, na kraju je Ter Stegen opravdao sav ulozen novac u njega sa obranjena 3 penala...Neymar je pogodio za slavlje četvrtu godinu zaredom, trecu pod mojom komandom. FA Cup - Kliknite ovdje ... Prvi put u mom mandatu osvojen je FA Cup. Krenuli smo lagano sa mladicima iz u18 u trecoj rundi pa smo sa njima i rezervama te drugom postavom isli sve do polufinala, tamo nas je docekao Everton a mi njih docekali sa 4 komada u njihovoj mrezi...Finale smo lagano obavili (iako ne izgleda tako) jer protivnik nije bio kao prosle godine kada smo izgubili finale.. Capital One Cup - Kliknite ovdje ... Drugi put zaredom osvojen ovaj kup. Ovaj smo skoro cijeli kup obavili s drugom postavom, nije bilo previse problema osim mozda protiv Sotona koji nas je malo namucio.. Europski Super Kup - Kliknite ovdje ... Teska utakmica, Stvarali smo puno prilika a nagrada za to je došla u 121. minuti.. Svjetsko Klupsko Prvenstvo - Kliknite ovdje ... Nakon neuspjeha prve godine i mucenja u drugoj godini trecu smo ipak dominantno osvojili ovo natjecanje.. Nagrade ... Eden Hazard je proglasen za najboljeg igraca godine u PL. Po izboru Nogometasa je tu nagradu odnio Falcao. Najbolji mladi igrac lige je Santon, dok za Menadzera godine je proglasena moja malenkost Igrači : Evo neki igrači koji su me oduševili ovu sezonu : Falcao, Neymar, Mata, Hazard, Ramires, Fellaini ...Za mene je Hazard igrac godine u Chelsea A i da napomenem u18 postavu koja je osvojila Ligu prvaka, Prvenstvo i Kup ...a ova dvojica su jednostavno strojevi od igraca : Tenorio i Lecomte Evo i moje najbolje postave. Na golu hobotnica , U obrani dva Diva, na bekovima brzanci, U sredini dva Buldoga, Na krilima dva Maestra i napadu Dva Egzekutora.Inace ova taktika je stvorena u drugom dijelu sezone...I ona je razlog perfektnom drugom dijelu sezone. http://www.pohrani.com/f/2o/S4/2udbml7s/chelsea-tactics-overview.png I jos da ne zaboravim da sam sa Kolumbijom odigro zasad dvije prijateljske a sad slijedi Copa America.. Rezultati i Tablica. Pozdrav do Sljedeceg reporta 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almighty Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 E frende imaš mega momčad. :: Ona dva regena će ti biti ubojice, Hazard je totalni worldclass. Hehehe vidio sam da je čak neko sa Leedsom došao do Premiershipa ali su zadnji bili... Ali sve u svemu ubijaš i mislim da bi mogao u sljedećih par sezona biti na vrhu. Treba neko taj prokleti Manchester United skinuti.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Usled cestih povreda reprezentativaca, i nemogucnosti da od njih napravi tim. Jednostavno se rezultati ne mogu napraviti, kada pre svaku utakmicu ne mozete na 6-7 standardnih igraca da racunate. Tako da sam potrazio reprezentacije koje traze selektora, i aplicirao Sloveniji. Sto su oni odmah prihvatili i ponudili me za selektora. Sto sam ja prihvatio. S obzirom da nisam pravio slovensku prvu ligu, necu moci odmah da racunam na neke igrace, bar do sl. leta. Za sad toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Torrent05 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Samo pitaj mene ako ti zatreba , ja poznajem slovensko ligo i igrače 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Mislim da možemo govoriti o jednoj bug formaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 (edited) SEZONA 2023/2024 PREMIER LIGA- Liga nije tekla u najboljem tijeku, OVDJEmozete vidjeti kako sam se kretao u liziLIGA PRVAKA- Nije sve teklo u najboljem tijeku, uspjeli smo doci do finala u kojem je Benfica bila bolja i zasluzeno pobijedilaCOMMUNITY SHIELD- Pocetak sezone, provjera momčadi, vrlo dobra utakmica i važna pobijedaFA CUP- Tu smo ispali u prvoj fazi od Man. Citiy... nije lopta htjela u golCARLING CUP- To najcanje smo osvojili, zna se da ja u kupovima igram sa dosta rezervnih igračKLUPSKO SVJETSKO PRVENSTVO- Osvojeno sa dosta mladih igrača IGRAČI EDWARD SHUTT- To je igrač koji moze utakmicu riješiti sam, odlican napadač, iako mu ova sezona nije ista kao i prošla, opet je bila odličnaALFIE WOOD- Moj glavni playmeker, u svakom trenutku moze sa svojim passom gurniti nekom igraču u "for" gdje taj igrač onda pogađa. Također je proglašen već drugu godinu zaredom za najboljeg igrača ligeKEVIN STOKES- Vrlo zahvalan igrač, koji je vrlo na poziciji koju igra, i uvijek daje sve od sebeLIONEL MESSI- Ovako on igra u 36 godini, vidite sami, neznam kako cu to komentirati Treunutak koji je po meni obiljezio sezonu se dogodio na krajuPOGLEDAJTE Edited July 13, 2013 by Cris 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Wood i Shutt, ne zna se koji je bolji. Ispao u playoffu za LP od Lyona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 http://i.imgur.com/qqYgQm6.png 30 igrača na preiliminarnom popisu igrača za Brazil. Nema Abatea(ozljeda), Giovinica, Matria, Destra.. Ovo je popis, 23 mogu ići put Brazila. Cassano je recimo očajan, a dobio je priliku, u vjerovatno zadnjem nastupu za Italiju. Zaza je najbolji strijelac Serie B, dok tu ima još nekih novih imena. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Sta je Insigne Talijan? Ja mislio da je on Latino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Kakvu momčad ima Italija u FMu, napad :aaa Obožavam Guiseppe Rossija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Ovo je po meni godina gdje su Talijani najslabiji. Gigi, Pirlo, Cassano i Barzagli su pri kraju, Destro,Crisetig,Capuano,Florenzi,De Sciglio,Veratti, još prezeleni, Marcishio mi bio ozljeđen, ali polako, vjerujem da možemo do vrha. Najveći će mi biti problem naći novog vođu ekipe, to je sada De Rossi kao kapetan.Skupina sa Argentinom,Nigerijom i Danskom nije laka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Kakvu momčad ima Italija u FMu, napad :aaa Obožavam Guiseppe Rossija Jel igra taj uopce nogomet? Pa ima vise ozljeda nego Pato...a mogo je kao i on biti world class napadac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts