Mikrofonija Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Moraš vidjeti kako sam složio Inter u ovih par sati.. Baci SS. Ja san tija pokušat no jednostavno mi se nije dalo. Previše bagavo izgledaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Handanović-BardiTaglafico-Santon Armero Zanetti Donati Samuel Ranoccia Juan Benedetti Cambiaso Kovačić Guarin Tassi Schelotto Alvarez Florenzi Garitano Crisetig Obi Benassi Longo Destro Icardi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrofonija Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 3-5-2 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Nemam pojma, 4-3-3 4-5-1 3-5-2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 HAHAHAH i naravno Crash dump, bog te aha..Imam autosave ali zajebi.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 AUUUUUU!J.... ti crash dump ode save sa kaljarijem odigrao 4-5 utakmica a nisam napravio save i ajde zbogom,bas mi krivo...Sad moram traziti novi klub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Dosada mi nije CD izlazio(da kucnem u drvo) nadam se da neće nikako.. To vam može biti i do kompa i pogotovo ako imate dosta grafike u manageru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Dosada mi nije CD izlazio(da kucnem u drvo) nadam se da neće nikako.. To vam može biti i do kompa i pogotovo ako imate dosta grafike u manageru Meni se sad prvi put desilo...Ne mogu jos da se oporavim prve sezone odigrao extra usao u ligu sampiona,i sad mi islo odlicno... A od grafike imam skoro sve mada mislim da je do kompa poceo da budali nesto u poslednje vrijeme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 (edited) Sve sto je u mojoj moci ja sam uradio. Napravio sam od Wigana, klub koji se nece boriti za opstanak tacnije stabilnog prvoligasa, a kako mi je dosadilo da budem konstantno na deobi 6-8 mesta. Mislim da cu odmoriti neko vreme od Wigana i uopste od Engleza. Jer jednostavno protiv ovakvih azdaja na vrhu tabele nemam sta da trazim, ako prosipam bodove protiv "nebitnih". Nastavicu da vodim Kolumbiju, ali samo kao selektor. Mozda i prihvatim nekad ponudu nekog kluba. http://www.dodaj.rs/f/2/L2/2FWpSg4y/english-premier-division.jpghttp://www.dodaj.rs/f/3U/Or/4u9mDIIz/wigan-athletic-matches-s.jpg Ono sto mi je drago, jeste da je Dawson jedan od prosecnih stopera postao reprezentativac Engleske i jedan od najbolje ocenjenih stopera u ligi.Doveden za 5-6m, a sada trenutno kosta 12.5m.Bice mi najvise zao Enriquez-a i stoperskog para Dawson - Bath. Za svaki slucaj, snimio sam kao poseban sejv Kolumbiju, ako se predomislim. Ali tesko. Mozda me vi budete motivisali da se vratim. Edited March 21, 2013 by Dzoni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 I zbog ovoga sam ja izgubio vazna 2 boda u utrci za prvakahttp://i.imgur.com/Va7GeJX.jpgSto vi mislite o ovome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 webb je sudio sigurno ili ovaj naš Bebek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 webb je sudio sigurno ili ovaj naš Bebek ma neki livi sudia, cisto me pokralo, na presici za poludio na novinare, i FA me nije kaznila jer misle da sam u pravu- tako si izjaivli 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cgbg11 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Sve sto je u mojoj moci ja sam uradio. Napravio sam od Wigana, klub koji se nece boriti za opstanak tacnije stabilnog prvoligasa, a kako mi je dosadilo da budem konstantno na deobi 6-8 mesta. Mislim da cu odmoriti neko vreme od Wigana i uopste od Engleza. Jer jednostavno protiv ovakvih azdaja na vrhu tabele nemam sta da trazim, ako prosipam bodove protiv "nebitnih". Nastavicu da vodim Kolumbiju, ali samo kao selektor. Mozda i prihvatim nekad ponudu nekog kluba. Ono sto mi je drago, jeste da je Dawson jedan od prosecnih stopera postao reprezentativac Engleske i jedan od najbolje ocenjenih stopera u ligi.Doveden za 5-6m, a sada trenutno kosta 12.5m.Bice mi najvise zao Enriquez-a i stoperskog para Dawson - Bath. Za svaki slucaj, snimio sam kao poseban sejv Kolumbiju, ako se predomislim. Ali tesko. Mozda me vi budete motivisali da se vratim. Ja da sam na tvom mjestu nebih odustajao,i ne vidim razlog zasto bi to radio. U evropi ti ide dosta dobro i probaj da doguras sto dalje a u ligi i dalje imas sanse da budes 4 na tabeli...Ne mozes ocekivati da za 2 god napravis od wigana ekipu koja ce osvojiti prvenstvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Pa ne ocekujem ja odmah naslov. Ali mi idu na nerve ovakvi kiksevi. Ali ajde. Sacuvao sam sejv, pa kad se smirim, vraticu se Wiganu. Tad sam se zesce iznervirao, pa mi doslo da polupam sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 moze pomoc, jeli se isplati prihvatiti.http://i.imgur.com/8c51C72.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Isplati . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 ovisi koga vodiš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Real Sociedad 2 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 pa bolji si od atletica bolje plasiran što bi sada otišao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 veca placa, put prema vrhu, i sve toAli san vec odbija, jer mi nisu htjeli dat odredenu placu koju sam htio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Pa šta ti plaća znači ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 haha svašta ovo još nisam čuo na forumu ali dobro neka si odbio zbog male plaće to se poštuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 http://i.imgur.com/snHgDZC.pngLijep početak, ne bi trebalo biti problema oko opstanka. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Eto vama ne znaci, jer je to igra, ali ja zelim da sve bude kao u stvarnosti i zelim postati najplaceniji trener svijeta, kao i na proslom saveu kad sam krenuo sa Swanseom a zavrsio sa Arsenalom 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 To si jednom napravio, pređi na nešto drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts