Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 0-0-3 U ligi. postao sam u pucnjevima kako je završilo doigravanje. Evo prva pobjeda protiv Rubina u EL skupini. Još su sa nama OM i Metalurg. Sada dolazi Furth,ne odustajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Zaknik, najbolje je kupiti igrace, iskoristiti arhiviranu taktiku i nikad vise nista ne mijenjati, pustiti da igraju. Pa opet slijedeci transfer period obaviti transfere i opet milina. Postoji još jedna stavka, vrlo bitna. Pobjede i trofeji.Zar nisi čuo za onu staru, pametni ljudi rekli. "Dobitna kombinacija se ne mjenja." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 U RL da,ali ovo je igra. Dzoni,ne odustaj- evo možda me krenulo. Furth pregažen 3-0,iako je de Jong dobio crveni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Vec sam odustao, jer sam izasao posle davanja ss-ova. Uzeo sam Parmu. Ipak nemaju puno igraca koji su 50%, ali ima pozajmljenih, sto i nije sada toliko lose. Trebace mi jedno krilo, rezerva za desnog beka i mozda jedan napadac, ali cisto da bude treci napadac. Jer postavljam taktiku za jednog.Jbga, mnogo sam zivcan, ne mogu nezalaganje da podnesem nikako. EDIT: sto li me ne iznenadjuje da je Jong dobio crveni? Edited December 24, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Pa zar nije cilj da se približimo realnosti ? Ali opet neko ovo shvata na jedan način, neko na malo drugačiji. Ja uživam u FMu i igram ga za svoju dušu. Ja dnevno odigram sat vremena, prođu dva kola i ja sam zadovoljan. Ja ne igram FM da pržim sezone za dva dana, to nije FM to je takmičenje, ko će prije ko će više. Ono što zamislim u glavi sprovodim na teren, barem pokušavam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 ja kad počnem igrati save i kad uzmem tim prvo si zacrtam ono što želim napraviti s tim timom saman.utd-om sam si zacrtao da ću srušiti fergusona u svim mogućim hall of fame čim sam počeo igrat i toga se držim cijeli save...transferi su bitan tijek svakog save i da bili ja igram da kupim igrače imam istu taktiku uvijek i to ponavljam svake sezone znaš li zašto? zato što moj primarni cilj se ostvaruje i uspio sam se popet na svjetski poredak hall of fame-a...i ako si pratio šta sam tu objavljivo vidio bi da ja poslije 2 sezone nisam kupio više od 1 igrača za prvi tim svi su bili ispod 17 godina i razvijali se kod mene i sada kada imaju 20 godina igraju u mojoj prvoj...sada samo koristim te svoje igrače mogao bi reći jer svi dolaze za 15,16 godina kod mene pa se računaju kao moji...moj bit igranja je takav...dovesti mlade igrače pustit ih da se razviju do 20,21 godine i uključit ih u prvi tim...to je sva čar ovog FM za mene...uz naravno ciljeve koje si zacrtam na početku sezone... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Zaknik, najbolje je kupiti igrace, iskoristiti arhiviranu taktiku i nikad vise nista ne mijenjati, pustiti da igraju. Pa opet slijedeci transfer period obaviti transfere i opet milina. Ajde ovako, da ti posljednji put pokusam objasniti prije nego sto ti zabranim odgovaranje u ovoj temi.Ne mozes nikome da govoris kako on hoce da igra. Tacka, gotovo. Njegova igra, igrace je kako on zeli, ne kako ti hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Neko igra tako sto dovodi dobre igrace jer je dobar u tome, neko se vise bavi taktikom jer mu to ide bolje i tako dalje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ajde ovako, da ti posljednji put pokusam objasniti prije nego sto ti zabranim odgovaranje u ovoj temi.Ne mozes nikome da govoris kako on hoce da igra. Tacka, gotovo. Njegova igra, igrace je kako on zeli, ne kako ti hoces. I neka igra, nitko mu ne brani. Ja sam samo napisao svoje misljenje(negativno). Nijedna uvreda, nista slicno. Pa valjda se smije izreci vlastito misljenje. I Dino se slozio sa mnom... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Dino se slozio, pa?Imas pravo da kazes negativno, ali da to negativno bude konstruktivno. Shvatas? Predlozi mu nesto i ako on to prihvati, super, ako ne prihvati, okreni se i nemoj vise da komentiras ako ti se ne svidja. Samo tjeras cete se bezveze raspravljati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 http://i.imgur.com/pW5O5.jpghttp://i.imgur.com/Mox84.jpgZa malo vise od godine dana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) odlično jel su ti trenerske škole sve do kraja poboljšane? http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/transfer%20update%20utd/FlorianRousset_OverviewAttributes_zpsd47e666b.png http://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/FlorianRousset_OverviewAttributes_zps528c2a58.pnghttp://i1299.photobucket.com/albums/ag79/ZakNik/FlorianRousset_HistoryCareerStats_zpsbc9b417d.pngevo kako to ide kod mene u godinu dana... Edited December 24, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Igrica je bas nekad okrutna..http://i.imgur.com/r26NB.pnghttp://i.imgur.com/VVNJZ.png Ovaj, vecini poznat igrac je prihvatio ugovor, samo trebam pritisnuti na confirm. Da ga dovedem ? Imam samo 3 stopera, nijednog nadolazeceg regena na stoperu... EDIT: DR mu je prirodna, ali mi je po ocjenama blizi stoperu...http://i.imgur.com/BC6mH.png Edited December 24, 2012 by Bili tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Uzimaj bez razmisljanja. Donijet ce iskustva u obranu, gdje je ono zapravo najpotrebnije, i jos ce tutorat tvoje mladice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Da,uzmi ga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Jaoo kakav je ovaj Cuadrado doktor, pa čovek sabija ovu igricu. Oduševljen sam sa njim + još par momaka iz rezervi na koje nisam računao, a igraju tako dobro i još mladi.. Eto, dok ne probaš ne znaš kakvo je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 (edited) Massielo prodan odmah na zimu za 2.1M, isti prijelazni rok otisao Jozinovic za 2.3M, Milovic za 3.5M, Andrijasevic za 4,6M. Na ljeto dolazi Kokalovic i jedan odlican regen iz Olimpije.. Edited December 26, 2012 by Bili tić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuljan-P Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Evo, na kraju ti je donio cistu zaradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 http://i.imgur.com/WTEFr.jpg Imate u desnom kutu sve što se događalo u prvoj polusezoni. Doveden je Eikrem kao veliko pojačanje,osigurani Weis,Pele(portugalski),Martin Petrov i Jagoš Vuković za ljeto.Prodani Hanke,Camargo,rezervni golman a otpisan Wendt.Dogodila se jedna nesretna vijest,a pošto više nemam nekog veće cilja niti mogućnost u daljnoj sezoni,odlučio sam davati priliku mladima,a jedan od njih je i ovaj dečko. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 dečko ti ne radi njegov link do slike eikrem odličan transfer i ne vidim ništa u desnom kutu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 IDe odlicno sa Dortmundom , Osvojio Nemacku budnes ligu konacno posle 2 godine , i stigao do polufinala Lige sampiona . Ademilson i Gotze proglaseni za najbolje igrace i najboljeg golgetera. POcinju pripreme za Sledecu sezonu. Nemam vremena da stavljam slike bice od sledece sezone 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 @Dino, jel moze ss finansija? Posto znam da su u debelim go.... I ss u evropskim takmicenjima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Bude na kraju sezone,ima još par kola do kraja lige. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Brzinski sam rješio ovu sezonu,ostalo još par kola,njih sam rješio na nabrži način,iako me Bayern pregazio u zadnjoj utakmici lige. Očekivanja uprave:Sredina tabliceTreće kolo kupaSkupine Lige prvaka Ispunjeno9.mjesto u ligiTreće kolo kupa1/8 Europske lige +Taktika 4-3-3 za sezone u budućnosti. Kostur ekipe 89. godišnje i mlađi. Luuk de Jong,Stegen,Zimmermann,Jantsche,Nordveit,Xhaka,Alvaro Rodriguez,Weiss,Eikrem,Hermann,Mlapa.Očigledno da fali lijevi bek,a tu samo vidim Dignea i Wilhemsa. Radošević se vidi kao razbijaš obrane,dok Okore kao stoper.Mlade snage su Hrgota,Younes,Branderburger,+ dva vrlo talentirana regena- Keller, i Delura. Rješili smo se Wendta,Hankea,Camarga. Štrancl odlazi u penziju. Marxu nećemo produžiti ugovor. Dok Daems i Arango će ostati u klubu,pod uvjetom da smanje ugovor.Arango je bio naš najbolji igrač,ali 250k mjesečno da igrača koji je pred krajem karijere,je svakako previše. SS sa Imgura ne mogu postaviti zasada, rješiti su editiranjem posta. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keot Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Cek dino el vi to igrate Paralelnu karijeru ili ti igras kao neki izazov. Inace odlicno odradjena prva sezona . Ako imas neki izazov slobodno mi daj da igram i to pored Dortmunda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts