Ling^2 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Igraj bunker do 15 minute? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Iduća postaja Mochengladbach. Dosta mi je ovog sranja. Sreća imam još kluba na "lageru". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Heh, ko prosli put, kad smo obojica vodili Toulouse, cekam raporte, da uporedjujemo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Hocete da vam se i ja prikljucim sa Mensengladbahom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Ajde i ti. Da vidim, kako ce ti Jong i Camargo igrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Ajde da te vidimo. Svjeedno si rekao da nemaš volje igrati. Oćemo paralelku razbaciti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Pa mogli bi smo, igram, pa kud puklo da puklo. Tj. igram do otkaza. Ne znam stvarno sta da radim trenutno sa napadacima. Mislim da cu mozda neku counter atack taktiku smisliti za goste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Iduća postaja Mochengladbach. Dosta mi je ovog sranja. Sreća imam još kluba na "lageru". Ista situacija mi je s Monacom, nikako da nadju formu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 23, 2012 Share Posted December 23, 2012 Ako se Ling slaže da počnemo.. Ja sam već krenio.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Meni treba 7 dana da zavrsim sezonu. Vi to odradite za dan-dva. Paralelka tesko, ali mocemo da uporedjujemo rezultate. De Camargo Dzoni? Mika Hanke je moj izbor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Hanke je ozljeđen,kao i Hermann, barem kod mene. Sinan junior izgleda da će biti vrhunski igrač. Rješio sam osoblje i prodao onog Brumersa Bayeru za 3.5 miliona, dolaznih transfera nebi trebalo biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Meni treba 7 dana da zavrsim sezonu. Vi to odradite za dan-dva. Paralelka tesko, ali mocemo da uporedjujemo rezultate.De Camargo Dzoni? Mika Hanke je moj izbor Ma kakvi, meni se dugo vuce sezona, jer radim, a vikendom igram 2 sata... Mada sam brzo dosao do pocetka sezone. Svidja mi se kako si Dino krenuo, ja sam tog Brumersa hteo da prodam, i onda se debil povredi, i sve upropasti.Onda sam zaboravio odmah na pocetku da namestim ovlascenja trenera i direktora, i Sinana mi prodaju Interu za smesne pare.Hanke je takodje povredjen na pocetku. Pa sam morao da se oslonim na De Camargo-a. Edited December 24, 2012 by Dzoni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Nista, onda je odluceno. Igracu sa njima jednu sezonu i osvojiti prvenstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Teško prvenstvo baš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Odma prva utakmica- McGeady zabija u 93. za pobjedu Spartava,pa ima li te Bože?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ostaje uzvrat, ali izgleda nista od LP ove sezonehttp://i.imgur.com/I6Ybb.pngOd 24 suta, 11 otpada na Dzonija, sve iz blizine. Pocinje me opasno ljutiti. Ne znam gdje je problem...Odbijene ponude za Milica i Radosevica od 3,5 i 5M. Doveden Begonja iz Zadra za 0,5M. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 evo krenuo sam novi sejv sa schalke-om i ako budem imao inspiraciju pisat ću i karijeru... otišli su neki dobri igrači poput farfana i marice...a i došli su super igrači poput Bony-a i Krula...evo kako izgledaju svi transferi... kup utakmicu sam razorio neke ne znam kako se sad točno zovu al evo možete vidjeti ovdje...8-0 je bilo za mene di je par rekorda oboreno već u startu za schalke...barnetta je zabio 5 golova šta reći... odigrao sam i jednu utakmicu u ligi di sam dobio nunberg 3-1...valja spomenuti ozljedu huntelara na 4 tjedna ali pukki i bony su tu pa nemam brige... jano doveden na loan kako bi pokrio MC ako mi se hoblty ozljedi nije se imalo para za nikog boljeg TB na početku je mizernih 700k...boenisch doveden na free jer igram sa malo defenzivno postavljenim bokovima pošto fuchs ima marking i tackling ispod 10 morao sam dovesti nekog sa boljim atributima za defend grupa za ligu prvaka izgleda ovako...ove sezone mi je glavno biti dobar u ligi ciljam na 2 mjesto dok će liga prvaka malo pričekati jer nemam kvalitetu igrača dovoljno dobru za nju još...grupu ćemo proć sigurno... i na kraju kako to izgleda na terenu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Izgleda da ova formacija i taktika ubijaju ovaj FM. Na svakom je postojala barem jedna BUG, izgleda da je to ova na FM13. Svaka ti čast što si je pročitao.Ali ja i dalje ostajem privržen "murinjovskoj", 4-2-3-1. Prema mom mišljenju ta i 4-2-3-1 Deep su formacije u kojima igrači najbolje pokrivaju teren. Jednostavno neprevaziđene. Edited December 24, 2012 by Astorre 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 (edited) Izgleda da ova formacija i taktika ubijaju ovaj FM. Na svakom je postojala barem jedna BUG, izgleda da je to ova na FM13. Svaka ti čast što si je pročitao.Ali ja i dalje ostajem privržen "murinjovskoj", 4-2-3-1. Prema mom mišljenju ta i 4-2-3-1 Deep su formacije u kojima igrači najbolje pokrivaju teren. Jednostavno neprevaziđene.ja ovu taktiku koristim od 2008 i stalno prolazi mora da je to onda vječna bug taktika onda kad mi netko kaže jednu te istu taktiku koristiš to me tako iznervira...svaki menađer ima taktiku koju stalno koristi kao murinho,ferguson i ostali...tako i ja imam...najbolje taktika ovog FM je 4-3-2-1 ona sa 3 MC i AMR i AML po mom mišljenu al eto moja kao i tvoja ubijaju Edited December 24, 2012 by ZakNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astorre Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Ma stipu priče,uvijek je bilo previše pametnih koji misle da su oni struka. Prema mom mišljenju moraš izgraditi svoj stil. Baš kao što si rekao, Mourinho, Ferguson i plejada najvećih imaju stij po kojem su prepoznatljivi.Ferguson 25 godina igra 4-4-2 formaciju, Mourinho svoj uspjeh gradi na 4-2-3-1 i najveći su svih vremena. Druga je stvar kada igraš online pa se trudiš čitati protivnika, udariti gdje ga najviše boli i iskoristiti svoje prednost, odnosno njegove mane. U offline igri, kao ime, kao neko ko gradi karijeru na duge staze moraš graditi imidž. Naravno uloge na terenu se ponekad mjenjaju, ali postavka je u suštini ista. Barem kod mene. Kako god pokušam uvijek se vratim 4-2-3-1. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 upravo to što kažeš...ma ne dira to mene da bi ja odustao od onoga kako ja igra, ma i da je bug taktika nebi me bilo briga...ovo je moja taktika i ja je koristim i koristit ću je i za 5 godina tako je formacija je uvijek ista samo TI i PI se mjenjaju...ne znam kako neki mogu stalno mijenjat taktike u jednom save imaju po 4-5 taktika naznam kako im momčadi uigraju to al svatko igra svoju igru...kad će tvoj report nisam ga dugo ovdje vidio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bili Tić Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Zaknik, najbolje je kupiti igrace, iskoristiti arhiviranu taktiku i nikad vise nista ne mijenjati, pustiti da igraju. Pa opet slijedeci transfer period obaviti transfere i opet milina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 krenut cu sa Chelsea i Hrvatskom...uskoro report Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Onom, ko osvoji prvenstvo sa Borusijom, svaka mu cast. Nikad gori tim nisam uzeo, nikad goru igru nisam video, boli ih tuki za sve.Evo par ss-ova. Znaci ne samo protiv Feyenorda, nego i u svim ostalim mecevima, golovi su me blago receno sr*li. Svaki tim, osim protiv ovih amatera, gotovo da nisam uopste stvarao sanse. A u odbrani, samo je golman stub odbrane. Od najmirnijeg do najagresivnijeg tona u pep talk-u. ne utice na igrace. Tj. boli ih savrseno ona stvar sta kazem. Nezainteresovani za bilo sta. Probacu sa jos nekim stranim timom iz velike petorke, pa ako ne bude opet islo, skoncentrisacu se samo na Partizan, do daljnjeg.http://www.dodaj.rs/f/3J/nr/3JW6n16Y/feyenoord-v-gladbach-sta.jpghttp://www.dodaj.rs/f/1s/Kf/23xXdGmo/borussia-mnchengladbach-.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Boss Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 ista stvar je s Monacom bila...imaju najbolji tim u ligi a nikako da proigraju, team talk takodjer ko i kod tebe ne utjece nimalo....obrane ni nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts