Dino151 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Jesen-proljeće- igraju se prva dva kola na jesen,pa u skupinama kao 1/8 finala,pobjednik prolazi,i onda sve normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 lakše je na ovome FM igrati sa slabijim klubovima nego s jačim...to je valjda zbog većeg očekivanja u jačim klubovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Meni je to opet obrnuto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Meni nikako ne ide. 3 utakmice bez pobjede, i to protiv lijevih timova. Ajde jedino je Bordo koliko-toliko dobar, od njega sam i izgubio kod kuce. Ne znam gdje grijesim, posjed lopte po utakmici 60+, minimalno 3 CCC, ali ne mogu dati gol. Ibrahimovic je beskoristan, opet. Poslao sam ga da trenira sa rezervama, nije za bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 probaj neki slablji klub ling ja sam igrao s realom i gubio od levantea 4-0 a poslije uzeo newcastle i bio drugi u engleskoj ligi,,,teže je igrat s jačim klubovima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Odigracu do polusezone sa PSG-om, pa cu vidjeti sta i kako. Nije problem sto meni ne ide, problem je sto ne kuzim gdje grijesim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 kažem ti s real-om sam jedva pobjedio nekog udaraca 20 u okvir 10+ ali ne mogu jednostavno zabit gol probao sam sve živo ali ništa nije pomoglo poslije 10 kola bio sam 12 u ligi...onda sam shvatio da ne ide i prešao na newcastle i to je bio pun pogodak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Postoje ljudi koji uspjevaju sa jacim klubovima da igraju i pobjedjuju, dakle moguce je. Samo moram naci razlog zasto se ovo desava. I da prodam Ibrahimovica i dovedem Falcaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 a probaj nadam se da ćeš uspijet...možda ti se momčad mora uigrat pošto je PSG nakupovao dosta igrača tijekom transfera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Imam FM dva dana,osvojio sam 3 trofeja,uglavnom pokorena Švedska,osvojio sam sve,superkup sam postavio,u kasnim večenjim satima,pao je i kup,u 120.toj minuti,konačno malo sreće i kapetan Pontus Jansson zabija za veliko slavlje. http://i.imgur.com/hLCFi.jpg http://i.imgur.com/hKJYt.jpg Kao što vidite promjenio sam i skin,Steklo je zasada opravdao povjerenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dino šalji link da skinem taj skin molim te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ima na forumu,da ne ideš stalno na baku znao bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 probaj neki slablji klub ling ja sam igrao s realom i gubio od levantea 4-0 a poslije uzeo newcastle i bio drugi u engleskoj ligi,,,teže je igrat s jačim klubovima... Ma nema to veze, evo ja igram sa Cityem i od 6 utakmica imam toliko pobeda. Nisu nešto sada ubedljive, ali opet pobeđujem.Treba da ubodeš pravu taktiku i treba da imaš pobednički mentalitet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Mislim da će ovaj FM dati šansu onima koji se vole igrati sa taktikama jer neće biti tako lako kao prije...Onaj tko koristi tuđe taktike neće lako proći jer treba znati koristiti tuđe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ja sam napravio TI, a PI ništa nisam dirao ostavio sam sve po difoltu, i mogu ti reći da ide lepo, a kada sam probao sa prošlog FM-a neku, igra je bila katastrofa.. Što može da znači, što više komplikuješ i čačkaš bude sve gore.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Treninge još nisam skužio,trebati će mi par mjeseci. Napadačka taktika radi vrlo dobro,u gostujućoj bio je nekih preinaka,uglavnom i ona štima,sve zasada ide kako treba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Mogu da ti kažem da je ista stvar kod mene, koristim malo više ofanzivniju i kući i u gostima i sasvim lepo ide..E, sada što se tiče treninga jeste malo komplikovano, zamršeno, još je meni teže kojem engleski i nije nešto naj, naj, ali snaći ću se nekako..I ne kapiram za taktiku kada uđeš u onaj kao kalendar imaš 3 nedelje da biraš šta hoćeš, fitnes, bla, bla i ja stavim na tactics i na high da je usavršavaju. Ne znam da li tako grešim, ali dobro ide sa mečevima, tako da valjda ne grešim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Peca,mi smo izdali tutorijal o novom trening režimu,da si malo manje 'na' znao bi da je na forumu...Citiram Dinčeta A link ti neću dati nego traži sam da znaš kako Dino meni radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ako je predugačak tekst, nemam nameru da ga čitam, ne volim prevelike postove da čitam.Znam gde se nalazi, bar to znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Peca,mi smo izdali tutorijal o novom trening režimu,da si malo manje 'na' znao bi da je na forumu...Citiram Dinčeta A link ti neću dati nego traži sam da znaš kako Dino meni radi Dobro je znati da imam nasljednika u svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Dobro je znati da imam nasljednika u svemu. Boljeg nasljednika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ma nema to veze, evo ja igram sa Cityem i od 6 utakmica imam toliko pobeda. Nisu nešto sada ubedljive, ali opet pobeđujem.Treba da ubodeš pravu taktiku i treba da imaš pobednički mentalitet. da city je druga stvar evo polsije newcastlea uzeo sam njega i za sad 2 pobjede i jedan remi...naravno doveo sam 9 igrača prodao pola dok se uigraju bit će bolje...da i poraz izgubio sam shield sutra ću malo pokazat tu kako to izgleda da ne dužim sad...city-ev moto "ima se može se" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Fazon sa tim treninzima jeste da imate prije utakmice sta zelite da vjezbate ( kao na FM12 match preparation). Onda imate onaj slajder na sredini koliko cesto cete to uvjezbavati. Sa lijeve strane imate sta ce igraci u globalu da vjezbaju ( nema attacking movement, nego attack, defense - skuzili ste). Sto se tice onih stvari ispred sedmica, tu namjestate sta ce vas tim te sedmice vjezbati. Nije toliko komplikovano.Vecina stvari sa FM12 ne pali na FM13, tako da se tu mora paziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 da city je druga stvar evo polsije newcastlea uzeo sam njega i za sad 2 pobjede i jedan remi...naravno doveo sam 9 igrača prodao pola dok se uigraju bit će bolje...da i poraz izgubio sam shield sutra ću malo pokazat tu kako to izgleda da ne dužim sad...city-ev moto "ima se može se" Koga si sve doveo, može lista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZakNik Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Koga si sve doveo, može lista? uz buđet od 58M za start birao sam title challange i onda otišao u boardroom i povećao buđet s 36M na 58M... http://www.images.fm-balkan.com/images/241Man_City_Transfers_His.pngademilson i guddetti su otišli na loan u novi feeder club da malo igraju u prvoj...odam sam tražio board da mi nađe neki dobar feeder klub(to napravi kad god krenem) a taj feeder klub je neki turski prvoligaš tako da će tamo oni siugurno igrat i razviti se...tevez otišao došao rodrigo da ga pokrpa, naravno fellaini i hamšik bit će to ubojit dvojac...i moj otkriveni igrač Batth mora da bude tu...digne sam uzeo kako bi imao zamjenu ako mi se kliši ozlijedi...a stindl jer sam trebao nekog tko još moše igrato MR... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts