ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Lični podaci Ime:Alan Prezime:Dzagoev Godina rodjenja:17.6.1990.godine Nacionalnost:Rus Klub za koji nastupa:CSKA Moscow Omiljena osoba:Frank Lampard,Valery Gazzaev,Eugeny Aldonin,Denis Glushakov Omiljeni klub:Alania,CSKA Moscow i Chelsea Klubovi za koje je nastupao:Krylia Sovetov-SOK,CSKA Moscow Utakmice za reprezentaciju:5(0) http://img13.imageshack.us/img13/9837/52977813.jpg Pozicija Prirodna pozicija ovog igrača je "prednji vezni" (AMC),ali može da igra i na poziciji lijevog i desnog veznog (AMLR) i na poziciji "centralnog veznog" (MC) Prednosti Alan Dzagoev je fenomenalan igrač.Najveća Ruska nada.Krase ga odlučnost,tehnika,driblinzi,odličan šut ima i kornere dobro izvodi igra vrlo pametno i odlične lopte daje svojim napadačima.Dzagoev je jedan veliki profesionalac sa samo 19 godina i uvijek može da odluči važnu utakmicu. Slabosti Jedina prava slabost mu je loš skok i udarci glavom.I ima manjih problema sa procjenom svoje pozicije i mjesta na kojem bi morao biti kad lopta dolazi. Trenutna sposobnost Mladi Rus je vrlo kreativan i odlučan igrač koji svojim odličnim igrama može da uposli svoje napadače kojim neće biti teško pospremiti loptu iza golmanovih ledja. Potencijalna mogucnost Alan ima samo 19.godina što mu ostavlja dosta prostora za napredak i popravljanje svojih malobrojnih slabosti.Želja mu je da ode u Chelsea i da igra sa Frank Lampardom,ako nastavi ovim stopama to bi se uskoro moglo i dogoditi. Informacije o transferu Alan Dzagoev želi ostati u CSKA Moscwi ili preći u Chelsea drugih mogućnosti za ovog mladića nema Vrijednost:4.200.000 FUNTI Ako ste zainteresovani da ga dovedete izašao bi vas oko 7.500.000 FUNTI Lično zapažanje Vrlo zanimljiv igrač koji vam u svakom trenutku može ponuditi nešto novo.Sa svojim profesionalnim stavom prema fudbalu ide prema vrhu svijeta.Alan ima potencijal da postane najbolji igrač na svijetu i prvi Rus kojem bi to pošlo za "nogom" http://img684.imageshack.us/img684/2390/10alandzagoev2.th.png http://img14.imageshack.us/img14/4314/5e8c7159.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 POpravio sam onu preveliku sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Dobar prikaz, inace rec je o jednom od mojih omiljenih igraca i na FM i u RL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Kad uploadujes bilo koju velicinu slike, samo uzmes iskopiras onde gde pise Forum thimbnails, slike ce biti mala na forumu, ali kad se klikne na nju otvorice se u imageshacku i bice velika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Uredu Ventus Al' problem je sto tog nije bilo kad sam je upload pa sam isao na Forum Code... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Evo ovako jel valja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Ovako je dobro, ovo na kraju Uploaded with ImageShack.us mozes slobodno da izbrises. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Ma zaboravio U zurbi sam ubi me Real u Ligi Sampiona :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Dobar prikaz, inace rec je o jednom od mojih omiljenih igraca i na FM i u RL. Takodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts